شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
مجله ویستا

آشنایی مختصر با روش های تشخیص فساد میکروبی گوشت مرغ


۱) روش های فیزیکی :
الف – میکروکالریمتری
ب – فلوسیتومتری
ج – اندازه گیری مقاومت الکتریکی
۲) روش های شیمیایی :
الف – رادیو متری
ب – PCR
ج – ارزیابی آدنوزین تری فسفات
د – ردیابی DNA
ه – بقایای لیزسلولی برای تعیین توکسین
و – اندازه گیری نوکلئاز ناپایدار در برابر حرارت
۳) روش های ایمن شناسی :
الف – پادتن درخشان ( FA )
ب - ارزیابی توسط مواد نشاندار
ج - الایزا
د - HI
منبع : مؤسسه مرغداری ایران