چهارشنبه, ۲۵ مهر, ۱۴۰۳ / 16 October, 2024
مجله ویستا
خبر درگذشت خسرو شکیبایی هنرمندان را شوکه کرده است
▪ حمید فرخنژاد گفت: حضور خسرو شکیبایی آدم را به یاد چیزهای خوب میانداخت.
این بازیگر سینما در پی درگذشت خسرو شکیبایی در گفتوگو با خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: خبر مرگ شکیبایی را که شنیدم، شوکه شدم. یک چیزهایی و یک کسانی آدم را به یاد گذشتههای خوب میاندازند و اسم آنها مساوی است با یک حس خیلی خوب؛ مثل حس روزهای ابری خوب، که شکیبایی هم اینطور بود
او در ادامه تأکید کرد: خیلی حیف شد که شکیبایی رفت. همه چیز میآید و همه چیز میرود؛ ولی حیف شد. بنویسید حیف شد!
▪ جمشید مشایخی گفت: جای خسرو شکیبایی همچون پرویز فنیزاده در سینمای ایران خالی خواهد ماند.
این بازیگر پیشکسوت سینمای ایران درحالی که به شدت از خبر درگذشت خسرو شکیبایی متاثر بود با اشاره به روزهای آشناییاش با این هنرمند، گفت: در سالهای قبل از انقلاب محمود استاد محمد سریالی را به نام «خلیل ده مرده» کارگردانی میکرد که بنده به همراه زندهیاد اکبر مشکین از بازیگران آن بودیم و خسرو هم نقش آدم چرب زبانی را در این سریال داشت که موتوری را میدزدید و به قدری زیبا و شیرین بازی کرد که شیفتهاش شدم.
او ادامه داد: خسرو شکیبایی در تئاتر و سینمای ایران آنقدر درخشید که ستاره شد.
او با یادآوری همکاریاش در سریال «بوی گلهای وحشی» با زندهیاد شکیبایی گفت: با اصرار او، بنده در این مجموعه حضور پیدا کردم.
او بسیار هنرمند پاک و شریف و دوست داشتنی بود که تسلط زیادی روی کارش داشت و قطعاً فقدان او بسیار سخت خواهد بود.
مشایخی درگذشت این هنرمند را به خانوادهاش و همه هنردوستان تسلیت گفت.
▪ هاشمی: بازی مرحوم «شکیبایی» افراد بسیاری را به سینما علاقهمند کرد
اصغر هاشمی گفت: مرحوم «خسرو شکیبایی» با نحوه بازیاش، افراد بسیاری را به سینما علاقهمند کرد.
اصغر هاشمی که در ساخت فیلم «زندگی» در سال ۷۶ با مرحوم «خسرو شکیبایی» همکاری داشته است گفت: مرحوم شکیبایی تحول بزرگی در ارتباط بین بازیگر و مخاطب ایجاد کرد و نسلی را متوجه بازیگری کرد.
وی با بیان اینکه زنده یاد خسرو شکیبایی افراد بسیاری را شیفته بازیگری کرد، اظهار داشت: او علاوه بر اینکه نقش را زنده میکرد و روح به آن میدمید،تاثیر عجیبی روی سینما گذاشت و آنها را شیفته بازیگری میکرد.
اصغر هاشمی که سال گذشته مجموعه «یک مشت پر عقاب» به کارگردانی او از شبکه یک سیما پخش شد، ادامه داد: من در فیلمی که با «شکیبایی» همکاری داشتم، چیزهای بسیاری از او آموختم. واقعا برای کارش انرژی میگذاشت و توجه ویژهای به نقشخود داشت.امیدوارم همه ما برای احترام به حضور او در سینما کار خودمان را خوب انجام بدهیم تا وفاداریمان را به او ثابت کرده باشیم.
وی گفت: فکر میکنم درگذشت «خسرو شکیبایی» از آن اتفاقاتی است که به مرور زمان تاثرش بیشتر میشود. امیدوارم سینما بتواند فضایی داشته باشد که بتواند امثال شکیبایی را بیشتر پرورش دهد.
▪ فتحی: حسرت کارکردن با «شکیبایی» تا قیامت بر دلم ماند
حسن فتحی گفت: همیشه دوست داشتم که در کارهایم با «خسرو شکیبایی» همکاری داشته باشم، اما این اتفاق نیافتاد و حسرت کارکردن با او تا قیامت بر دلم ماند.
حسن فتحی کارگردان سریالهایی چون «مدار صفر درجه»، «شب دهم» و «پهلوانان نمیمیرند» با بیان این مطلب گفت: متاسفانه من نتوانستم در آثاری که ساختهام از مرحوم «خسرو شکیبایی» استفاده کنم.
وی با ذکر این که او یکی از بازیگران بسیار خوب و تاثیرگذار سینما و تلویزیون ما بود، افزود: هیچکدام از افراد هم نسل من بازی او را در سینما با نقش هامون و در تلویزیون با نقش شهید مدرس هرگز فراموش نخواهیم کرد و آرزوی هر کارگردانی در ایران بود که در یکی از آثار خود از او استفاده کند و من هم متأسفم. هم از بابت فوت زودهنگام او و هم برای خودم که فرصت نشد با او همکاری کنم و این حسرتی است که تا قیام قیامت بر دل من نشست.
وی با بیان اینکه زمان بسیاری طول خواهد کشید تا فردی مانند شکیبایی دوباره ظهور کند، ادامه داد: وقتی نگاه میکنم به تربیت و شکل گیری بازیگران هم نسل شکیبایی و ورود آنها را مقایسه میکنم با بازیگران فعلی، میبینیم که تفاوت از زمین تا آسمان است. هرقدر نسل شکیبایی با رنج و سختی قدمها و گامهای پر پیچ و خم این مسیر را پیمودند و در این مسیر صبر پیشه کردند و به جایگاهی رسیدند که واقعا برازنده آنها بود، متأسفانه نسل جوانی که این سالها و ماهها و روزها وارد سینما میشوند، مراحل و مدارج خود را یکشبه طی میکنند و نتیجهاش این است که کیفیت بازیگری در سطح بازیگران جوان تقلیل پیدا کرده است.
حسن فتحی تصریح کرد: شما هنوز وقتی از بازیهای خوب صحبت میکنید، باید از نسل انتظامی، رشیدی، مشایخی، پرستویی، شکیبایی و ... یاد کنید و هنوز با قطعیت نمیتوان از بازیگری بازیگران جوان گفت و این بر میگردد به اینکه بازیگران قبلی تلاش میکردند، مطالعه میکردند و پله پله پیش میرفتند. درست برعکس نسل جدید که همه چیز را سهل و آسان میخواهد و به همین دلیل خیلی در کار خود موفق نیست.
وی ادامه داد: به هر حال ما در این زمینهها همیشه باید حسرت و دریغ بخوریم و دائم نگاهمان به گذشتگانی باشد که یک به یک از دست ما میروند، بدون اینکه آیندگانی بتوانند این فضا را پر کنند. این مسأله یکی از تراژدیهای تاریخ اجتماعی ماست و امیدوارم به جایی نرسیم که فقط آه بکشیم و حسرت بخوریم.
منبع : سایت خبری ـ تحلیلی سینمای ما
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست