چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا
زنانی که می میرند و زنانی که زنده می مانند
امروزه ۳۵ میلیون زن هندی در حال نابودی هستند. برخی در رحم به قتل می رسند، برخی در سنین نوزادی و برخی دیگر درکوشش مایوسانه شان برای زاییدن فرزند پسر، در حالی که کفه ترازو به نحوی خطرناک به سود یک جنس (مذکر) سنگین شده است، زنان دو پاره می شوند از سویی تحت فشارند تا همچون ماشین زاد و ولد ورثه ها، پسر بزایند و کمبود جمعیت زنانه را وخیم تر سازند و از سوی دیگر با افزایش مردان مجرد، باید تحت عنوان ازدواج، خرید و فروش شوند، یا نیازهای جنسی برادر شوهران خود را ارضاء کنند تا این کمبود جبران شود.
با تزلزل هر چه بیشتر وضعیت، ترک های دیواره های واحد خانواده، خود را نشان می دهند. این روایت، تصویری است از برخی از آنان که بر جای مانده اند.
۱۶سال پس از تولد کوچکترین دختر از هفت دخترش، رانی ۵۳ ساله صاحب یک پسر شد.
روستاییان می گویند: او طی دوران به ظاهر بارداری اش، پنهان شده بود و حدس می زنند که با آن که یک نوه ۱۲ ساله دارد، این بچه را خریده است.
۳ پس از ۶ دختر، زمانی که کاپلا برای هفتمین بار حامله شد، به جرم آن که دخترزا است، شوهرش او را از خانه بیرون کرد. او هفتمین دخترش را که کمی بعد از تولد مرد، در خیابان به دنیا آورد. کاپلا اکنون همراه با زنان دیوانه در یک پناهگاه موقتی زندگی می کند. شوهرش دوباره ازدواج کرده است.
۳ سوتا پس از مرگ تنها فرزندش، یک پسر ۱۸ ماهه، بی تابانه خواهان پسر دیگری بود. بنا به توصیه بابا، معجونی از پر طاووس، خاکستر طلا و مواد دیگری که حاوی ارسنیک (مرگ موش) هستند، مصرف کرد. او صاحب پسر شد، اما نوزادش ناقص الخلقه بود و مرده به دنیا آمد.
۳ راجبالا در ۱۳ سالگی ازدواج کرد و از شش ماه بعد از آن، حاملگی های مکرر وی آغاز شد. امروز او در سن ۲۷ سالگی، با وجود داشتن شش دختر که کوچکترینشان هنوز ۵ ماهه نشده است، باز هم حامله است. در گذشته، یک بار تکنیسین اولتراساوند تشخیص اشتباه داده است و این بار راجبالا فقط می تواند دعا کند که خواست مادرشوهرش برای داشتن یک نوه پسر برآورده شود و به همین دلیل به دخترانش، لباس پسرانه می پوشاند.
۳بانی تا کنون ۱۱ بار آبستن شده است. در حالی که هفت بارداری او به سقط جنین ختم شده است، شش دخترش زنده هستند. او که بر اثر فقر زیاد نمی تواند از تکنیک های انتخاب جنسیت جنین بهره گیرد، همچنان حامله می شود تا شاید یک پسر به دنیا بیاورد، در حالی که پزشکان او را از این کار به شدت منع کرده اند.
۳ همسایگان چاندنی ۲۰ ساله، ۱۱ ماه پیش، او را از اوریسا برای کمک به دهلی آوردند، اما در عمل، به عقد جبار، مرد بیوه ۷۰ ساله با شش دختر درآورده شد که با برادر مجرد ۶۰ ساله اش در روستایی در هاریانا زندگی می کند. چاندنی اکنون هفت ماهه حامله است و از زمانی که شوهرش فهمیده جنین، پسر است، با وی خوشرفتاری می کند. بر اساس این گزارش در نواحی روستایی پنجاب، تمایل به حفظ ثروت خانواده به ازدواج های چند شوهری منجر شده و کولوانت کاوئر یک مورد از آن است. به علت کمبود شدید زن، تنها یک یا دو برادر در خانواده زمین مشترک خود را به عنوان زمین یکی از آنها معرفی و ازدواج می کنند و زنان از طبقه پایین تر یا زنانی که از مناطق فقیرتر خریداری شده اند، به دراوپادی های مدرن امروزی تبدیل می شوند. (از کارکترهای اسطوره های هند، زنی که علیرغم ازدواج با یک مرد باید با برادران او نیز می خوابید !)
۳سوخویند همسر هاردام سینگ است، تنها برادر متاهل از ۵ برادر. از آنجایی که خانواده زمین چندانی در تملک ندارد، سایر برادرها نمی توانند راحت به خواستگاری بروند. زمانی که سوخویندر به خانه شوهر آمد، باید به نیازهای تمام این ۵ برادر پاسخ می گفت. پسرش در آینده مالک زمینی خواهد شد که اکنون در تملک مشترک ۵ برادر قرار دارد.
۳ پس از مرگ مادر، پدر ساویتاس با زنی از بنگال ازدواج کرد. کمی بعد، او کاملا آگاه از نقشی که ساویتا باید در یک خانواده دارای ۳ پسر مجرد ایفا کند، ساویتا را شوهر داد. نظیر ساویتا، بسیاری از زنان که مورد خرید و فروش قرار می گیرند و یا وادار به تحمل روابط چند شوهری می شوند، از گذشته دردناکی برخوردار است.
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست