شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

عوامل خطرساز در خفگی کودکان


عوامل خطرساز در خفگی کودکان
خفه شدن در کودکان کم سن اغلب ناشی از غذاهایی است که برای آنها مناسب نیست، یا به نحو مناسب تکه تکه و آماده نشده است.غذاهایی که سفت و گرد هستند از این لحاظ بیشترین خطر را برای کودکان دارند، و باید یا به دقت قطعه قطعه شوند یا اصلاً به کودک داده نشوند.
●از جمله غذاهایی که بیشترین خطر خفگی در کودکان کم سن را دارند می توان به اینها اشاره کرد:
▪ هات داگ یا قطعات بزرگ سوسیس و سایر گوشت های آماده.
▪ مغز های خوراکی مانند بادام و فندق و تخمه ها.
▪ مکعب ها یا تکه های پنیر.
▪ دانه کامل انگور و سبزی های خام.
▪ پاپ کورن.
▪ آب نبات هایی که سفت و چسبنده هستند و آدامس.
▪ کره بادام زمینی.
منبع : بیا تو جوان