شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا
عوامل خطرساز در خفگی کودکان
خفه شدن در کودکان کم سن اغلب ناشی از غذاهایی است که برای آنها مناسب نیست، یا به نحو مناسب تکه تکه و آماده نشده است.غذاهایی که سفت و گرد هستند از این لحاظ بیشترین خطر را برای کودکان دارند، و باید یا به دقت قطعه قطعه شوند یا اصلاً به کودک داده نشوند.
●از جمله غذاهایی که بیشترین خطر خفگی در کودکان کم سن را دارند می توان به اینها اشاره کرد:
▪ هات داگ یا قطعات بزرگ سوسیس و سایر گوشت های آماده.
▪ مغز های خوراکی مانند بادام و فندق و تخمه ها.
▪ مکعب ها یا تکه های پنیر.
▪ دانه کامل انگور و سبزی های خام.
▪ پاپ کورن.
▪ آب نبات هایی که سفت و چسبنده هستند و آدامس.
▪ کره بادام زمینی.
منبع : بیا تو جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست