چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بهترینها در برابر بهترینها در Its show time ۲۰۰۶
سازمان جهانی It۰۳۹;s show times فعالیت خود را از سال ۲۰۰۱ آغاز کرده و مقر آن در کشور هلند میباشد. این سازمان برگزارکننده مبارزات حرفهای کلاس A با جایزه بزرگ نقدی میان بهترین مبارزان در اوزان مختلف است. علاوه بر این، سازمان فوق ترتیبدهنده مبارزات بزرگ میان ستارگان K-۱ و K-۱ max میباشد. سازمانهای مشابهای هم همانند KOMA و TITANS و... به انجام این قبیل کارها میپردازند. اما It۰۳۹;s show times در میان آنها قدیمیتر و از پرطرفدارترین است. در اولین رویداد سال جاری که اغلب مبارزات در رده فوق سنگین و با قوانین مبارزاتی K-۱ RULES به مبارزه خواهند پرداخت، شاهد به میدان رفتن تعدادی از ستارگان K-۱ خواهیم بود.
در سال جاری میلادی شاهد به میدان رفتن بزرگانی چون سمیشیلت، ارنستو هوست، باب ساپ، استفان لکو، بدرهری، الگی ایگناشوف، ماروین اولیورمن و... خواهیم بود.
● مبارزه اول:
جروم لوبانر (فرانسه) و رمی بونجاسکی (هلند)
جروم لوبانر چهرهٔ قدیمی و پرقدرت K-۱ که از قهرمانان موآیتای جهان به حساب میرود یکی از بهترین مبارزان K-۱ به شمار میرود که تاکنون به دلایل زیادی از جمله آسیبدیدگی و بدشانسی موفق به کسب عنوان قهرمانی نشده است.
لوبانر ۱۲۲ کیلوگرم وزن دارد و از سنگینترین مشتها برخوردار است. بدن ماهیچهای او در رینگ جلوه خاصی به وی میبخشد. لوبانر از سال گذشته تمام مبارزات خود را در استایل K-۱ Rules و MMX با پیروزی پشتسر گذاشته اما در مسابقات فینال با رأی داوران مبارزه را به پیتر آرتز قهرمان سه دوره K-۱ واگذار کرده است.
رمی بونجاسکی جوان ۲۹ ساله هلندی ملقب به مرد پرنده به خاطر ضربات پا و زانوی منحصربهفردش دوبار در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۴ موفق به کسب عنوان قهرمانی K-۱ شده است. وی پاکار بسیار خشن و تکنیکی است. اما برخلاف حریفش لوبانر در مهارتهای مشتزنی ناتوان است و اغلب در حالت بسته قرار دارد. زانوهای پرنده سلاح مرگبار اوست که وی را بارها در مسابقات به پیروزی رسانده است.
ارنستو هوست (هلند) و باب ساپ (آمریکا)
ارنستو هوست قهرمان چهار دوره مسابقات K-۱ که اکنون پا به ۴۱ سالگی گذاشته با کولهباری از تجربه یکی از بزرگان کیک بوکسینگ جهان به شمار میرود و از سوی هوادارانش ملقب به آقای کامل شده است.
هوست در مسابقات Dynamite بدشانسی آورد و با دریافت یک ضربه زانو از شیلت بهدلیل خونریزی زیاد از بینیاش، پزشک دستور توقف بازی را داد. هوست دوبار دیگر هم با ساپ مبارزه کرده که بهصورت غیرمنتظره در هر دو مبارزه ناکاوت شد. شاید آنزمان دلیل این باختها ترس بیش از اندازه از ساپ بود. اما اکنون ساپ دیگر آن هیاهوی قبلی نیست و متحمل باختهای زیادی شده است.
باب ساپ آمریکائی ملقب به هیولا با ۱۵۵ کیلوگرم وزن و ۲ متر قد در شرایط استثنائی قرار دارد. اگر چه قدرت ضرباتش خیلی زیاد است ولی نفس از جمله نقاط ضعف او محسوب میگردد. پس سپری شدن ۴ سال و برای باز سوم قرار است به مصاف هوست برود.
سمی شیلت (هلند) و لیودی ونرامز (هلند)
سمی شیلت هلندی قهرمان K-۱ در سال ۲۰۰۵ با ۲۱۱ سانتیمتر قد بعد از چوی، بلندقدترین در میان مبارزان K-۱ میباشد که در سال جاری بسیار قدرتمند ظاهر شد. ضربات زانوی او بهواسطه قد بلندش خیلی سریع حریفانش را از پای در میآورد.
لیودی ونرامز مبارز سیاهپوست و چاق هلندی که از شاگردان استاد بزرگ چیکاروکی میباشد. از سال ۲۰۰۱ در عرصه رقابتها غایب بوده. اکنون او پس از ۵ سال غیبت قرار است در اولین مبارزه به مصاف بهترین مبارز حاضر برود ونرامز از ضربات لوکیک و دستان سنگینی برخوردار است.
سایر مبارزانی که قرار است در این شب مبارزه کنند و هنوز حریفشان مشخص نشده به شرح زیر میباشد:
استفان لکو، الگی ایگناشوف، بدر هری، ماروین اولیورمن، عزیر خاتو و گلابه فیتوسا برزیلی که اکنون در سن ۳۱ سالگی بهسر میبرد یکی از نخبگان ورزشهای رزمی به شمار میرود.
گلابه از ضربات پای فوقالعاده پر قدرت و فریبدهنده برخوردار است که این هنر را در مسابقات ایچیگکی کیوکوشین فرا گرفته است.
فیتوسا عناوین مختلف جهانی و بینالمللی زیادی در کارنامه کیوکوشین خود به ثبت رسانده است که آخرین آن کسب عنوان جهانی مسابقات سنگین وزن ۲۰۰۵ توکیو میباشد.
او کیوکوشین را زیر نظر شیهان ایزو به آموختن و اکنون با فرانسیسکو فیلهو دیگر هموطنش علاوه بر کیوکوشین، با روش کیک بوکسینگ نیز تمرین میکند. وی از سال ۱۹۹۸ پا به رینگ K-۱ گذاشته است. فیتوسا تا سال گذشته نتوانست درخشش چندانی در K-۱ بهدست بیاورد. شاید بتوان دلیل آنرا عدم تجربه یا قدرت بیش از اندازه حریفانی چون ارتستو هوست، پیتر آرتز، مارتین هرلم، برناردو، مک دونالدو و کروکاپ دانست اما وی در سال ۲۰۰۵ میلادی با ۱۸۰ درجه تغییر، پا به عرصه رقابتها گذاشت و نایب قهرمانی K-۱ را از آن خود کرد.
فیتوسا در لاس وگاس با ضربات خیرهکننده پای چپش همگان را به حیرت واداشت. وی تاکنون برموساشی، گری گودریچ، کارتر ویلیامز، توآ، تویوشی ناکاساکو و... غلبه کرده است.
با شرح مبارزات وی در K-۱ به معرفی بیشتر او میپردازیم.
● سال ۱۹۹۸
سال ۱۹۹۸یک آغاز بود. وی در اولین حضور خود در K-۱ مغلوب ضربات دست مایک برناردو آفریقائی قهرمان بوکس المپیک شد. ماساکی ماتاکی قهرمان سیدوکان کاراته در سال ۱۹۹۲ نیز وی را با رأی داوران پشتسر گذاشت تا فیتوسا را در این سال ناکام بگذارد.
● سال ۲۰۰۰
در اولین مبارزه به مصاف اندی هوگ قهرمان بزرگ و فقید سوئیسی رفت. اگر چه فیتوسا مبارزه قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت اما نتوانست بر تجربه اندی غلبه کند.
در دور اول مسابقات لاس وگاس موفق شد راندولپ را با ضربات دست ناکاوت کند اما در دور بعد به همین ترتیب مغلوب کوچسکی شد و در مبارزه بعدی نیز با رأی داوران مبارزه را به کروکاپ واگذار کرد.
● سال ۲۰۰۱
فیتوسا در اولین مبارزه خود موفق شد تویوشی ناکاساکو را در راند دوم و با یک ضربه راند هاوس ناک اوت کند، اما در مبارزه بعدی مایک مکدونالد کانادائی با رای داوران بر وی غلبه کرد.
● سال ۲۰۰۲
فیتوسا در اولین مبارزه به مصاف موساشی رفت و پس از ۵ راند مبارزه نفسگیر به تساوی دست یافت اما مارتین هولم سوئدی در یک نتیجه پیشبینی شنده و غیرقابل باور موفق شد وی را مغلوب خود نماید تا با نتیجه ناکاوت در راند اول به پیروزی برسد. فیتوسا در مسابقه انتخابی فینال نیز در یک مبارزه دیدین با تفاوت اندکی با رأی داوران مبارزه را به پیتر آرتز واگذار کرد.
● سال ۲۰۰۳
فیتوسا در این سال تنها در یک مبارزه شرکت کرد که موفق شد پاول مجر را در راند سوم با ضربات دست ناک اوت کند.
● سال ۲۰۰۴
در اولین مبارزه فیتوسا موفق شد ماروین اولیورمن که یکی از بزرگان Pride Fc به شمار میرود را در راند اول با ضربات دست ناکاوت کند. در مبارزه بعدی نیز در راند اول با یک راند هاوس کیک چپ توا آمریکائی را در راند اول مغلوب کرد. در مسابقات انتخابی فینال نیز مبارزه را با رأی داوران به ارنستو هوست واگذار کرد.
● سال ۲۰۰۵
لاس وگاس محل شکوفائی فیتوسا است. در دور اول فیتوسا موفق شد جوی کریو را با رأی داوران پشت سر بگذارد و در مبارزه بعدی کارتر ویلیامز را در راند دوم با ضربات زانو ناکاوت کند.
در فینال نیز در راند دوم گری گودریچ مغلوب پای افسانهای فیتوسا شد تا فیتوسا قهرمان K-۱ در لاس وگاس شود.
در مسابقات انتخابی فینال فیتوسا در برابر سمی شیلت خوب ظاهر نشد و مبارزه را با رأی داوران واگذار کرد. اما در راند سوم دو ضربه زیبای پا بهسر شیلت زد.
در سوپر فایت Super fight مسابقات فینال برای بار دوم به مصاف گری گودریچ رفت و موفق شد با اقتدار و رأی قاطع داوران به پیروزی برسد. پیتر آرتز که بهدلیل آسیبدیدگی جایش را به فیتوسا داد یکی از بزرگترین شانسها در خانه فیتوسا را زد. وی در مبارزه با موساشی در راند دوم با ضربات زانوی خود همه را مات و مبهوت ساخت اما در فینال سمی شیلت با همین روش بهکار فیتوسا خاتمه داد.
اکنون فیتوسا به یکی از بزرگترین مبارزان K-۱ تبدیل شده او جوان متواضع و با اخلاقی است که در آینده سکوهای کیوکوشین و K-۱ همچنان در انتظار وی خواهند بود.
منبع : ماهنامه دنیای کاراته
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست