پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
ایمنی و بهداشت مواد غذایی در تعاونیهای مصرف آموزشگاهی
![ایمنی و بهداشت مواد غذایی در تعاونیهای مصرف آموزشگاهی](/mag/i/4/w1gb6.jpg)
شماره کنگره : ۹الف۹ج/RA۶۰۱
شابک : ۹۶۴-۳۸۵-۷۵۱-۴
رده دیویی : ۶۱۳.۲
تاریخ نشر : ۸۵۰۶۲۰
تعداد صفحه : ۶۵
نوبت چاپ : ۱
در كتاب عنوان گرديده است: بهداشت مواد غذايي كليه موازيني كه رعايت آنها در توليد، فرايند، نگهداري و عرضهي مواد غذايي ضروري است تا، مواد غذايي سالم و باكيفيت بالاي بهداشتي به دست مصرف كننده برسد گفته ميشود. بر اين اساس، در كتاب اطلاعات و راهكارهايي براي ايمني و بهداشت مواد غذايي در فروشگاهها و مدارس تحت اين عناوين فراهم آمده است: اصول ايمني مواد غذايي در فروشگاه، عوارض ناشي از مصرف غذاي آلوده، عفونتها و مسموميتهاي غذايي، انواع فساد در مواد غذايي، برخي نكات تغذيهاي در بهداشت و مصرف مواد غذايي، برخي اصول و ويژگيهاي مصرف و نگهداري مواد غذايي، نكاتي در خصوص فروشگاه مواد غذايي، نكاتي بهداشتي دربارهي انجماد مواد غذايي، نگهداري مواد غذايي در هنگام قطع جريان برق در يخچال و فريزر، شير و لبنيات، انتخاب و مصرف روغنهاي خوراكي، نگهداري و انبارماني مواد غذايي با سلامت و كيفيت، انبارماني غذا، راهنماي نگهداري و انبارماني بهداشتي مواد غذايي.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست