شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
یک نوع غذای هندی(با انواع سبزی)
این غذا چون دارای چندین نوع ادویه و سبزی است در صورتی که به بعضی از آنها دسترسی نبود اشکالی ندارد.باید توجه داشت تمام سبزیها در نهایت ظرافت و خیلی ریز خرد شوند.
● مواد لازم:
روغن مایع=۱ لیوان
پیاز خرد شده=۱ فنجان
شلغم پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
لوبیای سبز خرد شده=۲۵۰ گرم
نخود سبز از پوست درآمده=۲۵۰ گرم
سیب زمینی پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی خوش رنگ=۲ قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه رنده شده=۱ قاشق غذاخوری(یا ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل)
فلفل سبز دلمه خرد شده=۱ فنجان
سیر کوبیده نرم=۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز کوبیده نرم=۱ قاشق مرباخوری
فلفل تند قرمز=به مقداری که میل داریم غذا تند شود.
فلفل سیاه کوبیده=به مقدار کم
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک کوبیده نرم=۲/۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آبلیموی تازه=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
در ظرف مناسبی روغن را می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز خرد شده و سیر له شده را در روغن ریخته و کمی سرخ مینمائیم.بعد تمام ادویه را می ریزیم و هم می زنیم و کاملا مخلوط مینمائیم. وقتی مواد کمی با هم سرخ شدند ابتدا سیب زمینی را میریزیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه مینمائیم؛حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را میگذاریم تا سیب زمینی کاملا پخته و له شود. بعد سایر سبزیها را اضافه مینمائیم و مخلوط می کنیم. در صورتی که غذا خیلی سفت بود کمی آب اضافه مینمائیم و میگذاریم سبزیها با حرارت ملایم بپزند.در آخر کار رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه نموده نمک و تندی غذا را اضافه مینمائیم.باید تامل کرد تا سس غذا کاملا غلیظ شود.این غذا خود به تنهایی مطبوع است.و میتوان آنرا همراه برنج و هر نوع گوشت سرو نمود.
● مواد لازم:
روغن مایع=۱ لیوان
پیاز خرد شده=۱ فنجان
شلغم پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
هویج پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
لوبیای سبز خرد شده=۲۵۰ گرم
نخود سبز از پوست درآمده=۲۵۰ گرم
سیب زمینی پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی خوش رنگ=۲ قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه رنده شده=۱ قاشق غذاخوری(یا ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل)
فلفل سبز دلمه خرد شده=۱ فنجان
سیر کوبیده نرم=۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز کوبیده نرم=۱ قاشق مرباخوری
فلفل تند قرمز=به مقداری که میل داریم غذا تند شود.
فلفل سیاه کوبیده=به مقدار کم
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
شنبلیله خشک کوبیده نرم=۲/۱ قاشق غذاخوری سرخالی
آبلیموی تازه=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه:
در ظرف مناسبی روغن را می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. پیاز خرد شده و سیر له شده را در روغن ریخته و کمی سرخ مینمائیم.بعد تمام ادویه را می ریزیم و هم می زنیم و کاملا مخلوط مینمائیم. وقتی مواد کمی با هم سرخ شدند ابتدا سیب زمینی را میریزیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه مینمائیم؛حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را میگذاریم تا سیب زمینی کاملا پخته و له شود. بعد سایر سبزیها را اضافه مینمائیم و مخلوط می کنیم. در صورتی که غذا خیلی سفت بود کمی آب اضافه مینمائیم و میگذاریم سبزیها با حرارت ملایم بپزند.در آخر کار رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه نموده نمک و تندی غذا را اضافه مینمائیم.باید تامل کرد تا سس غذا کاملا غلیظ شود.این غذا خود به تنهایی مطبوع است.و میتوان آنرا همراه برنج و هر نوع گوشت سرو نمود.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت جمهوری اسلامی ایران رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم توماج صالحی گشت ارشاد پاکستان
تهران قتل شهرداری تهران سیل کنکور هواشناسی پلیس سلامت سازمان هواشناسی سازمان سنجش زنان وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو مسکن سایپا بانک مرکزی ارز ایران خودرو تورم
فضای مجازی سینمای ایران سینما سریال پایتخت تلویزیون کیومرث پوراحمد سریال موسیقی رهبر انقلاب فیلم ترانه علیدوستی مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳ اینترنت عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال استقلال جام حذفی آلومینیوم اراک فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی تراکتور باشگاه پرسپولیس بارسلونا وحید شمسایی لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی سرطان سامسونگ اپل فناوری ناسا الماس نخبگان بنیاد ملی نخبگان ربات
سازمان غذا و دارو کاهش وزن بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل