پنجشنبه, ۱۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 30 May, 2024
مجله ویستا

شله زرد


شله زرد
برنج را در قابلمه شسته و آب را اضافه کرده، آب باید ۵ برابر حد معمول برای کته باشد و می گذاریم تا بجوشد در حدی که برنج له شود و لعاب بیندازد. شکر و زعفران و گلاب را با ۱ لیوان آب مخلوط کرده و اضافه می کنیم و می گذاریم بجوشد تا جا بیفتد بعد شیرینی آن را تست می کنیم. اگر احتیاج داشت باز شکر اضافه کنید روغن در صورت تمایل اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند و بعد آن را داخل ظرف کشیده و بعد از سرد شدن روی آن را تزئین می کنیم.
نوع مقدار
برنج ۱ کیلو
شکر ۵/۱ لیوان
زعفران حل شده ۲ قاشق غذاخوری
گلاب ۱ استکان
آب به میزان لازم
دارچین،خلال پسته و بادام برای تزئین
روغن مایع ۱ پیمانه
منبع : شبکه جهانی جام جم