شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ برنج و خرما
● مواد لازم برای ۶ نفر
▪ دو فنجان برنج پخته
▪ دو فنجان شیر با چربی دو درصد
▪ سه قاشق غذاخوری شکر
▪ ۱۵ عدد خرما (بدون هسته و خرده شده)
● طرز تهیه
برنج را در مخلوط کن ریخته و آن را خرد کنید (مراقب باشید به شکل پوره در نیاید). سپس آن را در قابلمه ریخته، شیر، شکر و خرما را به آن بیفزایید.
قابلمه را روی حرارت کم قرار داده و صبر کند (حدود ۲۰ دقیقه) تا خرماها پخته شوند.
(هر از گاهی آن را هم بزنید)
▪ زمان مورد نیاز ۳۰ دقیقه
این پودینگ می تواند به صورت سرد یا گرم مصرف شود.
[فرشته علیزاده ]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست