جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
سوپ گوشت قلقلی مکزیکی
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
۲ حبه سیر كوبیده
۱ قاشق سس چیلی
۸۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
۵۱ لیتر آب گوشت
۱ قاشق سوپخوری جعفری خرده شده
۳۰۰ گرم لوبیا قرمز پخته
نصف پیمانه خامه
۲ عدد پیازچه خرد شده
▪برای گوشت قلقلی:
۵۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
۲ عدد پیازچه ریز خرد شده
۱ عدد تخم مرغ كمی زده شده
نصف پیمانه مغز نان سفید
یك قاشق چایخوری ادویه
۱ قاشق سوپخوری روغن زیتون
یك قاشق روغن زیتون را در قابلمه ای داغ كنید. پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی را اضافه كنید و همراه با آب گوشت بگذارید بجوشد. پس از ۱۵ دقیقه جعفری را اضافه كنید. سپس گوشت قلقلی آماده شده و لوبیا را بیفزایید و بگذارید سوپ با در بسته بجوشد تا گوشت قلقلی مغز پخت شود.
برای آماده كردن گوشت قلقلی همه مواد اولیه آن را به جز روغن با هم مخلوط كنید و كمی ورز دهید. سپس هر قاشق از این مخلوط را با دست به صورت گلوله ای درآورید. روغن را در تابه نچسبی داغ كنید و گوشت ها را در آن سرخ كنید تا برشته شوند.پس از آماده شدن سوپ آن را با خامه و پیازچه خرد شده سرو نمایید.
منبع : روزنامه شرق
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست