جمعه, ۱۴ دی, ۱۴۰۳ / 3 January, 2025
مجله ویستا
هاموو هوتوو (خوش طعم و خوش بو)
نویسنده : اعضاانجمنهایگین -
ویراستار : بابومیان - ژنیک
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۸/۰۲/۱۳
رده دیویی : ۶۴۱.۵
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۲۴۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : ارمنی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴
مجموعه حاضر حاوی آموزش طبخ شیرینی و کیکهای خانگی و مجلسی است که با این مشخصات به چاپ رسیده است :((ابزار و وسایل مورد نیاز)), ((مقدار مواد لازم)) و ((دستورالعمل طبخ کیک و شیرینی)) .پایان کتاب شامل نمایهای است از نام گیاهان, میوهها, سبزیجات, سیفیجات و نظایر آن که به نوعی برای پخت کیک و شیرینی استفاده میشوند .این کتاب به زبان ارامنه تالیف شده است .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست