سه شنبه, ۱۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 4 June, 2024
مجله ویستا


فرهنگ علوم غذایی و تغذیه


نویسنده : میدانی - جواد
محل نشر : اهواز
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۱/۲۰
رده دیویی : ۶۶۴.۰۰۳
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۱۶
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۰/م۸۶ف۴
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۳
تیراژ : ۱۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۷۱۰-۲۶-۳