چهارشنبه, ۸ اسفند, ۱۴۰۳ / 26 February, 2025
مجله ویستا
ترکیبات شیمایی و خواص و کاربرد وانیل

▪ گرد وانیل:
برای تهیه گرد وانیل مقدار ی وانیل گرفته و معادل ان قند خرد كرده وهر دو را در هاون آهنی نرم كوبیده و از صافی ابریشمینبیرون كنند و نخاله ها را باز با همان مقدار قند داخل كرده خوب بكوبید و از الك نرم دارو سازی رد كنند و با هم مخلوط می نمایند.
▪ قرص وانیل:
وانیل ۳۰ گرم،قند۲۰۰گرم،صمغ عربی۲ گرم،آب به مقدار كافی كوبیده و نرم با آب مخلوط كرده ،قرصهای ۴۰ سانتی گرمی بسازند.
▪ شربت وانیل:
وانیل خرد كرده ۵۲ واحد در ۴۰۰واحد الكل ۳۵ درجه مدت ۴ روز بخیسانند و بعد درحمام ماریه۷۰درجه ساننتی گراد مدت ۲ ساعت دم كنند و بگذارند سر شود و صاف نمایند و از این صاف شده ۱۵ .احد گرفته با ۸ واحد قند خرد شده در حمام ماریه حل كرده بگذارند سرد شده و صاف نمایند.این شربت كه خوراك آن ۴۰-۲۰ گرم اسن به عنوان محرك ضد تشنج و مقوی نیوی جنسی مصرف می شود.
وانیل در شیرینی سازی،شوكولات سازی ،مشروبات غیر الكلی ،توتون سیگار و عطر سازی مصرف دارد.
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست