چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
مبانی فناوری غلات: مواد اولیه ـ فناوری کیک, شیرینی, بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمهای, نگهداری و
نویسنده : رجبزاده - ناصر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۱۱
رده دیویی : ۶۶۴.۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۷۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۲۱۴۵ TS/ر۳م۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۹۳۶۵-۷
دومین جلد از کتاب حاضر حاوی تحلیل و تفسیر تغییراتی است که طی فرایندهای عمل آوری از جهات ترمودینامیکی, شیمیایی و بیو شیمیایی به وجود می آیند افزون بر آن موضوعات بحث شده دیگر در کتاب عبارت اند از: 'نقش مواد اولیه در محصولات صنایع پخت', 'طبقه بندی و فن آوری تهیه شیرینی ها و محصولات ظریف صنایع پخت', 'فن آوری تهیه بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمه ای و سریع', 'نگه داری و بسته بندی فراورده های صنایع پخت', 'جو و فن آوری تهیه مالت', 'پوست گیری و تهیه بلغور', 'فن لآوری تهیه پرک و فرایند پخت در غلات', 'غلات صبحانه ای و تنقلاتی' و 'فن آوری آماده سازی برنج و تهیه فراورده های مختلف آن'.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست