سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
مبانی فناوری غلات: مواد اولیه ـ فناوری کیک, شیرینی, بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمهای, نگهداری و
نویسنده : رجبزاده - ناصر
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۱/۱۱
رده دیویی : ۶۶۴.۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۵۷۲
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : ۲۱۴۵ TS/ر۳م۲
نوبت چاپ : ۱
شماره مجلد : ۲
تیراژ : ۲۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۰۳-۹۳۶۵-۷
دومین جلد از کتاب حاضر حاوی تحلیل و تفسیر تغییراتی است که طی فرایندهای عمل آوری از جهات ترمودینامیکی, شیمیایی و بیو شیمیایی به وجود می آیند افزون بر آن موضوعات بحث شده دیگر در کتاب عبارت اند از: 'نقش مواد اولیه در محصولات صنایع پخت', 'طبقه بندی و فن آوری تهیه شیرینی ها و محصولات ظریف صنایع پخت', 'فن آوری تهیه بیسکویت, ویفر, کراکر, غذاهای لقمه ای و سریع', 'نگه داری و بسته بندی فراورده های صنایع پخت', 'جو و فن آوری تهیه مالت', 'پوست گیری و تهیه بلغور', 'فن لآوری تهیه پرک و فرایند پخت در غلات', 'غلات صبحانه ای و تنقلاتی' و 'فن آوری آماده سازی برنج و تهیه فراورده های مختلف آن'.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
هواشناسی تعطیلی مدارس تعطیلی ادارات تهران هلال احمر پلیس سیل قوه قضاییه شهرداری تهران مشهد سیل مشهد آموزش و پرورش
پیام تسلیت یارانه ایران خودرو بورس قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان
لیلا حاتمی شهید رئیسی ابراهیم حاتمی کیا تلویزیون سینما هنرمندان سینمای ایران شعر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه اسرائیل روسیه چین آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی تراکتور بازی باشگاه استقلال
سامسونگ هوش مصنوعی تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
رژیم غذایی خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن طبیعت