پنجشنبه, ۲۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 13 February, 2025
مجله ویستا
دانش و تکنولوژی بستنی
![دانش و تکنولوژی بستنی](/mag/i/4/zmhqq.jpg)
شماره کنگره : ۲د۸چ/ ۷۹۵ TX
شابک : ۹۶۴-۹۷۰-۰۰۳-X
رده دیویی : ۶۳۷.۴
تاریخ نشر : ۲۶/۰۷/۸۵
تعداد صفحه : ۲۳۴
تیراژ : ۱۵۰۰
نوبت چاپ : ۱
در اين كتاب اطلاعاتي درخصوص بستن، اعم از خواص فيزيكي و شيمايي، توصيف مواد اوليه، فرآوري و صنعت، ميكروبيولوژي، و ساختار بستن مطرح شده است همچنين علاوه بر ذكر خصوصيات ظاهري و كلي بستن، عواملي كه در اين خصوصيات تاثير ميگذارند. معرفي گرديده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست