یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا
برشت
ـ مواد لازم: |
آب گوشت: ۱ گالن |
آب لیموترش: ۱ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق سوپخوری |
شکر: ۱ قاشق سوپخوری |
سرکه: ۱ قاشق سوپخوری |
آب چغندر: ۳ فنجان |
سیر: ۱ لپه |
پیاز: ۵ کیلو |
فلفل سبز: ۲ دانه |
خامه ترش: قدری |
نمک: قدری |
کلم: ۵ کیلو |
لبو: ۰.۵ کیلو |
ـ طرز تهیه: |
پیازهای خردشده را مدت ۱۵ دقیقه در کره سرخ کنید و لبو و آبگوشت را در آن بریزید و بگذارید مدت ۱۵دقیقه روی آتش ملایم بپزد سپس رب گوجه فرنگی، سیر و فلفل سبز به آن افزوده مدت ۱۵دقیقه الی ۲۰ دقیقه بپزد. آب چغندر و آب لیمو ترش و شکر و سرکه را ریخته مدت دو الی سه دقیقه آن را هم بزنید مقداری نمک بریزید و با خامه ترش به سر سفره آورید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دولت خانواده مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور لبنان رئیسی سیدابراهیم رئیسی تعطیلی شنبه ها رسانه
مشهد سیل ایران هواشناسی سیل مشهد تهران بارش باران آموزش و پرورش خراسان رضوی پلیس سازمان هواشناسی امتحانات نهایی
خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان دلار قیمت طلا قیمت خودرو مالیات بازار خودرو مسکن بانک مرکزی قیمت سکه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینما تلویزیون سریال دفاع مقدس زهرا خوشکام
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس چین اوکراین یمن ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور بازی لیگ برتر بارسلونا اشکان دژاگه فدراسیون فوتبال سپاهان مس رفسنجان تکواندو
هوش مصنوعی فناوری اینترنت آیفون هواپیما گوگل اپل دانش بنیان سامسونگ موبایل تلفن همراه
سلامت رژیم غذایی کاهش وزن قلب سرطان مسواک پوست سلامت روان بارداری