دوشنبه, ۲۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 10 June, 2024
مجله ویستا
سوپ ژولین
ـ مواد لازم: |
هویج: ۵۰۰ گرم |
توت: ۲ عدد |
شلغم: ۵۰۰ گرم |
کلم: قدری |
جعفری ساطوری شده: قدری |
کرفس خرد شده: ۱ عدد |
پیاز: ۱ عدد |
کاهو: ۱ عدد |
کره: ۱ قاشق سوپخوری |
نخودفرنگی: قدری |
ـ طرز تهیه: |
ترهفرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یکساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخودفرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یکساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان شورای نگهبان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران ریاست جمهوری علی لاریجانی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ دولت مجلس شورای اسلامی سعید جلیلی
تهران فضای مجازی پلیس هواشناسی ازدواج قتل آتش سوزی محیط زیست شهرداری تهران آموزش و پرورش وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
دولت سیزدهم مسکن همستر کامبت قیمت دلار بورس خودرو قیمت خودرو قیمت طلا بازار خودرو حقوق بازنشستگان سایپا ارز دیجیتال
محمدعلی بهمنی تلویزیون تئاتر پیمان جبلی رسانه ملی خانواده سریال سینمای ایران شهید سینما مجید قناد شهادت
ماهواره دانش بنیان فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری فضا پرتاب ماهواره
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه نوار غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال کشتی فرنگی کشتی تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر بازی باشگاه پرسپولیس والیبال تیم ملی والیبال ایران جواد نکونام
هوش مصنوعی تلگرام اپل سامسونگ همستر کمبات نخبگان اقیانوس ایلان ماسک مایکروسافت مرکز ملی فضای مجازی
مغز فشار خون خواب دیابت سکته مغزی چاقی ویتامین گرمازدگی زوال عقل