سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
املتها
| ||
املت یکی از غذاهای فوری است که تهیه آن ساده است ولی باید در طبخ آن دقت نمود. در یک تابه و یکجا نباید بیش از دو یا سه عدد تخم مرغ املت تهیه کرد و در صورت احتیاج به مقدار بیشتر، ممکن است املت را به دفعات تهیه نمود و بلافاصله داغ داغ سر میز برد. تخم مرغها باید خوب زده شود تا کاملاً کف کند. روغن باید کاملاً داغ شود، آنگاه میتوان تخم مرغهای زده شده را در آن ریخت. در تهیه املت برای هر عدد تخم مرغ بهطور متوسط یک قاشق سوپخوری شیر باید داخل مایه کرد. | ||
بعد از اینکه املت در دیس رخته شد برای تزئین اطراف آن میتوان از حلقههای گوجه فرنگی یا از جعفری استفاده نمود. املت را ممکن است با انواع گوشتها یا سبزیهای پخته و یا با انواع مربا و میگو پخته شده و قلوه خرد کرده سرخ شده و گوشت چرخ کرده سرخ شده مخلوط با کمی رب گوجه فرنگی تهیه نمود. تخم مرغ جیبی در آب جوش تهیه میشود و با انواع سس و گوشت و نان تزئین به مصرف میرسد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت حسین امیرعبداللهیان سقوط بالگرد بالگرد تبریز دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور امتحانات هواشناسی تهران پلیس امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد بارش باران آموزش و پرورش
شهادت رئیس جمهور قیمت طلا بورس یارانه قیمت خودرو قیمت دلار خودرو دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازنشستگان
لیلا حاتمی تلویزیون سینما شهید رئیسی سینمای ایران هنرمندان شعر زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی ترکیه آمریکا روسیه اسرائیل چین غزه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین ولادیمیر پوتین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال منچسترسیتی بازی تراکتور بارسلونا
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث اینترنت هواپیما
سلامت رژیم غذایی مردان خواب آلزایمر زیبایی استرس کاهش وزن افسردگی