چهارشنبه, ۲۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 12 June, 2024
مجله ویستا
ترشی هویج
۱. روش اول: |
ـ مواد لازم: |
هویج: ۲۰۰۰ گرم |
نعناع: ۱۰۰۰ گرم |
سیر: ۵۰۰ گرم |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع و سیر کمی نمک میریزیم و به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد مزبور را سرکه میریزیم بهطوری که روی هویجها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالاتر خواهد داشت. |
۲. روش دوم: |
ـ مواد لازم: |
هویج: ۲۰۰۰ گرم |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
شیشه را با هویج پوست کنده پر میکنیم و مقداری نمک لابلای هویجها میپاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر میکنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت. |
همچنین مشاهده کنید
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم محمدباقر قالیباف قالیباف شورای نگهبان ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ علیرضا زاکانی
تهران قتل شهرداری تهران قوه قضاییه آتش سوزی هواشناسی پلیس وزارت بهداشت محیط زیست سازمان هواشناسی آموزش و پرورش سرقت
قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو خودرو بورس برق سایپا ایران خودرو بانک مرکزی دولت سیزدهم بازار خودرو مسکن
تلویزیون سریال سینما کتاب رسانه ملی سینمای ایران انقلاب اسلامی تئاتر محمدعلی بهمنی شهادت
دانش بنیان فناوری دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره کارشناسی ارشد
رژیم صهیونیستی جنگ غزه اسرائیل غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس بریکس چین فرانسه نوار غزه
فوتبال تیم ملی فوتبال ایران پرسپولیس ایران تیم ملی ایران استقلال تیم ملی بازی یورو 2024 لیگ برتر جواد نکونام فدراسیون فوتبال
اپل ایلان ماسک فیبر نوری روزنامه سامسونگ گوگل وزیر ارتباطات سازمان فضایی ایران مریخ
کاهش وزن کودک بارندگی گرمازدگی دیابت ویتامین چاقی استرس