سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
لیته بادنجان
ـ مواد لازم: |
سرکه: ۳ لیتر |
نمک: قدری |
ادویه: قدری |
بادمجان: قدری |
گشنیز: قدری |
سیب زمینی: قدری |
موسیر: قدری |
ریحان: قدری |
ـ طرز تهیه: |
برای این ترشی میتوانیم از بادمجانهای دلمهای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجانها را در فر یا روی آتش کباب میکنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میپاشیم و روی پارچه میچینیم تا کاملاً آب آنها گرفته شود. بعد بادمجانها را ساطوری میکنیم و با کمی سرکه چند جوش میدهیم و مقداری سبزی (نعناع، ترخون، ریحان، گشنیز) که بهدقت تمیز کرده و شسته و خوب خشک کردهایم و از چرخ رد نموده، بلافاصله با کمی سرکه مخلوط میکنیم و این مایه را به بادمجان اضافه مینمائیم و مقداری ادویه و سیاه دانه به آن اضافه میکنیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور سقوط بالگرد رئیسی سیدابراهیم رئیسی شهادت ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
تهران هواشناسی شهرداری تهران هلال احمر پلیس سردار رادان سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش مشهد سیل مشهد بارش باران
یارانه یارانه نقدی قیمت دلار بورس قیمت خودرو خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازنشستگان ایران خودرو
شهید رئیسی تلویزیون لیلا حاتمی سینما هنرمندان شعر سینمای ایران سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
رژیم صهیونیستی امیرعبداللهیان ترکیه روسیه ولادیمیر پوتین چین غزه اسرائیل فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس
فوتبال پرسپولیس استقلال ابراهیم رییسی رییس جمهور لیگ برتر لیگ برتر ایران لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تراکتور بازی
تبلیغات سامسونگ هوش مصنوعی اپل موبایل ناسا اینترنت نمایشگاه ایران هلث هواپیما
سرطان رژیم غذایی آلزایمر زیبایی سازمان غذا و دارو استرس کاهش وزن پزشک