سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا
آبگوشت و آش
| ||
نکته حساس در تهیه انواع آش جا افتادن آن است کلیه آشها باید کاملاً پخته شده و جا بیافتند و بهطور کلی وقتی حبوبات آش پخته شد باید برنج یا رشته آن را ریخت و بعد از پخته شدن برنج یا رشته سبزی آش را اضافه نمود و باید توجه نمود وقتی برنج یا رشته لعاب انداخت حرارت آش باید کاملاً ملایم باشد و آش را باید گاهی به هم زد که ته نگیرد. به تمام آشها میتوانیم یک قاشق زرد چوبه بزنیم. | ||
آبگوشت یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که با دقت و توجه میتوان آن را با طعم بسیار مطبوع تهیه کرد نکتهای که برای تهیه ابگوشت باید به آن توجه شود این است که بعد از جوش آمدن در ظرف را باید محکم بست و حرارت را ملایم نمود تا آبگوشت با بخار پخته شود و آب آن تبخیر نگردد و به اضافه کردن چندین بار آب احتیاج پیدا نکند. سبزی آش شامل: تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
سیدابراهیم رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور رئیسی سقوط بالگرد رئیسی ایران سقوط بالگرد بالگرد حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم شهادت رئیسی شهادت سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی قتل تهران پلیس امتحانات نهایی هلال احمر سیل قوه قضاییه سیل مشهد آموزش و پرورش بارش باران
پیام تسلیت بورس یارانه قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان یارانه نقدی
ابراهیم تاتلیس تلویزیون هنرمندان سینما سینمای ایران لیلا حاتمی شعر زری خوشکام نمایشگاه کتاب رسانه ملی
قرآن تجهیزات پزشکی
اسرائیل رژیم صهیونیستی ترکیه امیرعبداللهیان روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال رییس جمهور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر انگلیس لیگ برتر ایران فدراسیون فوتبال بازی تراکتور باشگاه استقلال
هوش مصنوعی سامسونگ تبلیغات اپل موبایل نمایشگاه ایران هلث هواپیما اینترنت
سلامت رژیم غذایی بارندگی مردان زیبایی آلزایمر سازمان غذا و دارو استرس فشار خون کاهش وزن