پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
حلیم بادمجان
ـ مواد لازم: |
بادمجان: ۱۱ عدد |
گوشت گوسفند: ۱۰۰۰ گرم |
لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم |
پیاز داغ عسلی: ۳ قاشق سوپخوری |
کشک: ۲.۵ فنجان |
روغن: ۳۵۰ گرم |
فلفل: قدری |
نمک: قدری |
ـ طرز تهیه: |
گوشت و لوبیا و پیاز داغ را با ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم کاملاً بپزد بادنجان ها را پوست میکنیم سر آنها را میگیریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم اطرافش را سرخ میکنیم و بعد بادنجانها و گوشت و لوبیا را خوب میکوبیم و مخلوط میکنیم ۲ تا ۳ لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم داخل گوشت و بادنجان میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم و گاهی آن را بههم میزنیم تا حلیم کاملاً جا افتاده کش پیدا کند و آب آن تمام و غلیظ شود. |
همچنین مشاهده کنید
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست