شنبه, ۱۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 1 June, 2024
مجله ویستا
ترشی پوست پرتقال
ـ مواد لازم: |
سرکه: ۱ لیتر |
نمک: قدری |
پوست پرتقال: ۴۰۰ گرم |
فلفل: قدری |
پوست نارنج: قدری |
ـ طرز تهیه: |
پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب میجوشانیم و ۲۴ ساعت در آب سرد میگذاریم بماند و گاهی آب آن را عوض میکنیم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود. بعد پوستها را روی پارچه پهن میکنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آن را از چرخ رد میکنیم و مقداری سرکه بهطوری که روی پوستها را بگیرد روی آن میریزیم و چند جوش میدهیم تا سرکه کاملاً به خورد پوستها برود و کمی غلیظ شود، مقدار کمی نمک و فلفل در آن میریزیم و خوب مخلوط میکنیم. |
ممکن است به این ترشی مقداری خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته اضافه کنیم، در این صورت وقتی پوستهای تلخی گرفته را چرخ کردیم با کمی خلال مخلوط مینمائیم و میجوشانیم. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات علی لاریجانی انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم ریاست جمهوری مجلس شورای اسلامی سعید جلیلی مجلس دوازدهم وزارت کشور شورای نگهبان
دولت هواشناسی پلیس تهران سازمان هواشناسی بازنشستگان مشهد سلامت وزارت بهداشت شهرداری تهران قتل گرما
ترکیه برق خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار مسکن ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی مالیات
احسان علیخانی تلویزیون محمدمهدی اسماعیلی خواننده سینمای ایران حامیم بازیگر سینما شهید اینستاگرام
هواپیما اینترنت وزارت علوم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا غزه روسیه یمن جنگ غزه دونالد ترامپ رفح اوکراین چین نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید لیگ برتر ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس بازی سردار آزمون پیکان
هوش مصنوعی گوگل ایلان ماسک سامسونگ ماهواره جنگنده تلگرام ناسا
سرطان رژیم غذایی سازمان غذا و دارو چشم فست فود