چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مجله ویستا
باقلوا
ـ مواد لازم: |
بادام: ۵۰۰ گرم |
خاک قند: ۲۵۰ گرم |
هل: ۱ قاشق سوپخوری |
زرده تخم مرغ: ۲ عدد |
شیر هموژنیزه: ۱ فنجان |
روغن: ۲ قاشق سوپخوری |
آرد سفید: ۱۷۵ گرم |
بکین پودر: ۰.۵ قاشق مربا خوری |
آب: ۱.۵ فنجان |
شکر: ۵۰۰ گرم |
گلاب: ۰.۵ فنجان |
ـ طرز تهیه: |
قبل از هر کاری بادامها را پوست بگیرید و خوب چرخ کنید. خمیر لواش باقلوای بادام را به این طریق آماده میکنیم: شیر، بکینگ پودر و روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط میکنیم و کم کم آرد میریزیم و مرتب بههم میزنیم تا مایه خمیر شده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود، بعد خمیر را خوب مالش میدهیم و میگذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند و هل کوبیده را مخلوط میکنیم، آنگاه روی میز کمی آرد میپاشیم (باقلوا را میتوان در سینی و یا در جعبه کوچک نیم کیلوئی و یا یک کیلوئی تهیه کرد، البته خیلی راحتتر است که باقلوا را در جعبه تهیه نمائیم). |
در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلولهای به اندازه یک گردو برمیداریم روی میز را کمی آرد میپاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدی که ممکن است باز میکنیم و دقت میکنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی لواش را پاک مینمائیم جعبه را روی لواش قرار میدهیم لواش را به حدی که تقریباً اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه میاندازیم و به همین طریق داخل جعبه را میتوان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت، بعد جعبه را با مایه بادام و قند آماده شده پر میکنیم و با پشت قاشق مایه را فشار میدهیم تا کاملاً سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند میپاشیم و دو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه میاندازیم و باقلوا را با کارد بهصورت لوزی یا چهار گوش میبریم، بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده جرم گرفته را داغ میکنیم و به تناسب روی جعبه میدهیم و جعبهها را داخل سینی فر میچنیم و سینی را روی پنجره اول فر بهطرف پائین با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم تا یک ربع الی ۲۰ دقیقه بماند، بعد سینی را روی پنجره آخر فر بطرف بالا می گذاریم تا یک ربع بماند و روی باقلوا کمی طلائی رنگ شود، سینی را بیرون میآوریم کمی که سرد شد روی جعبهها را به تناسب از شربت آماده شده میریزیم (شربت باقلوا را یک مرتبه روی باقلوا نمیدهیم بهتر است شربت را به دفعات روی باقلوا داد تا باقلوا زیاد خمیر نشود) . |
ـ شربت باقلوا را به طریق ذیل آماده میکنیم: |
شکر را با یک و نیم فنجان آب مخلوط میکنیم و روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید و کمی غلیظ شود گلاب را میریزیم چند جوش که زد شربت را از صافی رد میکنیم، در صورتیکه باقلوا مدتی ماند و خشک شد کمی شربت رقیق و گرم روی باقلوا میدهیم. در صورتیکه باقلوا را در سینی تهیه کردیم باید لواش را بزرگ باندازه سینی باز کرده و به طریق فوق عمل نمود. |
ـ طرز پوست گرفتن بادام: |
بادام را در آب سرد خیس میکنیم و وقتی پوست آن نرم شد پوست آن را میگیریم و یا در صورت نداشتن فرصت روی آن آب جوش میریزیم و فوری پوست میکنیم. بعد بادام را در آبکش میریزیم آب آنکه کاملاً رفت روی میز را پارچه تمیزی میاندازیم و بادام را روی آن پهن میکنیم تا خشک شود. |
همچنین مشاهده کنید
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی ایران مناظره انتخاباتی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
زلزله کاشمر تهران آتش سوزی بیمارستان هواشناسی عربستان شهرداری تهران حوادث سیاست معدن ریزش معدن
بانک مرکزی دولت سیزدهم مصرف برق قیمت طلا قیمت خودرو خودرو قیمت دلار بازار خودرو بازنشستگان ایران خودرو بورس بازار سرمایه
محمدعلی بهمنی تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران عید غدیر سینما سریال بازیگر موسیقی کربلا
وزارت علوم دانش بنیان شبکه های اجتماعی مریخ
رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه غزه فلسطین آمریکا ترکیه چین اوکراین حزب الله لبنان نوار غزه فرانسه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا سپاهان باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان بازی جام حذفی
اینترنت ناسا فناوری سامسونگ اپل فیبرنوری تلگرام موبایل
دیابت چای قهوه ویتامین کاهش وزن مغز پوکی استخوان