جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
مسقطی خانگی
ـ مواد لازم: |
قند: ۲۲۵ گرم |
نشاسته: ۷۵ گرم |
گلاب: ۷۵ گرم |
روغن اعلای کرمانشاهی: ۷۵ گرم |
بادام: قدری |
هل: ۲۵ گرم |
ـ طرز تهیه: |
قند را در آب ریخته جوش آورید نشاسته را در نصف گیلاس آب سرد جل کرده صاف نمائید و در شربت قند بریزید و تند تند همش بزنید تا نشاسته پخته شود. اگر نشاسته بوی خامی بدهد، مجدداً قدری آب در آن ریخته بگذارید چند جوش دیگر بزند. سپس هل سائیده نرم را که در گلاب شیره کشیده و صافش نمودهاید در آن ریخته روغن را هم با آن مخلوط کرده و بههم زدن ادامه دهید تا گلوله گلوله نشده و به ته ظرف نچسبد. |
همین که خوب سفت شد، قدری خلال بادام در آن بریزید و از روی آتش بردارید. در ظرف بلوری به قطر یک سانتیمتر، پهنش کنید و رویش خلال بادام بپاشید. در یخچال بگذارید بعد از ۳۰ دقیقه آماده است. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران توماج صالحی رئیس جمهور مازندران رئیسی دولت دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان قوه قضائیه تعطیلی شنبه ها
سیل مشهد تهران هواشناسی سیل مشهد خراسان رضوی بارش باران فضای مجازی شهرداری تهران قوه قضاییه قتل آموزش و پرورش
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو ایران خودرو مالیات مسکن تعطیلی شنبه بانک مرکزی دلار سایپا
لیلا حاتمی علی حاتمی زری خوشکام نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون سریال سینمای ایران فردوسی همایون شجریان شاهنامه
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس چین اوکراین ترکیه نوار غزه
فوتبال استقلال بارسلونا پرسپولیس تراکتور جام حذفی لیگ برتر سپاهان بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
گوگل هوش مصنوعی آیفون اپل اینترنت سامسونگ باتری تبلیغات سرعت اینترنت عیسی زارع پور
بارداری دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل سرماخوردگی