یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
مسقطی خانگی
ـ مواد لازم: |
قند: ۲۲۵ گرم |
نشاسته: ۷۵ گرم |
گلاب: ۷۵ گرم |
روغن اعلای کرمانشاهی: ۷۵ گرم |
بادام: قدری |
هل: ۲۵ گرم |
ـ طرز تهیه: |
قند را در آب ریخته جوش آورید نشاسته را در نصف گیلاس آب سرد جل کرده صاف نمائید و در شربت قند بریزید و تند تند همش بزنید تا نشاسته پخته شود. اگر نشاسته بوی خامی بدهد، مجدداً قدری آب در آن ریخته بگذارید چند جوش دیگر بزند. سپس هل سائیده نرم را که در گلاب شیره کشیده و صافش نمودهاید در آن ریخته روغن را هم با آن مخلوط کرده و بههم زدن ادامه دهید تا گلوله گلوله نشده و به ته ظرف نچسبد. |
همین که خوب سفت شد، قدری خلال بادام در آن بریزید و از روی آتش بردارید. در ظرف بلوری به قطر یک سانتیمتر، پهنش کنید و رویش خلال بادام بپاشید. در یخچال بگذارید بعد از ۳۰ دقیقه آماده است. |
همچنین مشاهده کنید
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران حمید نوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف مصطفی پورمحمدی
تهران قتل هواشناسی سیل آموزش و پرورش شهرداری تهران جاده چالوس سیلاب چالوس وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پلیس
خودرو همستر کامبت عید قربان ایران خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار قیمت خودرو یارانه قیمت طلا چین مسکن حقوق بازنشستگان
فضای مجازی دعای عرفه تلویزیون رسانه ملی سینمای ایران سینما دفاع مقدس صدا و سیما جواد عزتی سریال موسیقی بازیگر
دانش بنیان مایکروسافت
روسیه رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین حزب الله لبنان عراق لبنان یمن
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس استقلال سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر فدراسیون فوتبال باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران جواد نکونام جام ملت های اروپا
تلگرام هوش مصنوعی ایلان ماسک ناسا سامسونگ اپل گوگل توییتر تجهیزات پزشکی
کاهش وزن سنگ کلیه آلزایمر زیبایی فشار خون پیری