پرده برداری ارش محبی نژاد از عوامل کاهش تولید خودرو!


ارش محبی نژاد، دبیر انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور، در گفت و گو با خبرنگار پرشین خودرو علت کاهش تیراژ و انحراف از برنامه تولید را ناشی از ۲ علت اصلی می داند و معتقد است که کسری نقدینگی و عدم رشد آن متناسب با افزایش نرخ تورم و از سویی سیستم انقباضی تامین مالی کشور موجب شده سرمایه در گردش پاسخ گوی این حجم از برنامه تولید نباشد.

ارش محبی نژاد، در این گفت و گو، مساله بعدی افت تولید را قیمت گذاری دستوری و عدم تعدیل به موقع قیمت قطعه سازان عنوان و بیان کرد: زمانی که به موقع اصلاح قیمت صورت نمی گیرد، تولید نیز مسلما برای تولیدکننده صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

تشریح افت تولید خودروسازان

هر چند این روزها خودروسازان از ثبت رکوردهای هفتگی و ماهانه تولید خبر می دهند اما آمارهای ۱۱ ماهه ابتدایی امسال حکایت از افت تولید خودروسازان نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد. به گزارش خبرنگار پرشین خودرو، آمارهای منتشره در سامانه کدال نشان می دهد سه خودروسازی کشور علاوه بر کاهش ۶.۳ درصدی تولید در ۱۰ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه، در ۱۱ ماهه امسال هم با تولید ۸۹۶ هزار و ۲۹۵ دستگاه خودروی سواری نسبت به مدت مشابه سال گذشته هم باز کاهش ۱.۱ درصدی را داشته اند.

کاهش تولید ۱۰ و ۱۱ ماهه تولید خودروسازان در مقایسه با مدت مشابه در حالی اعلام می شود که بر اساس اعلام دو گروه بزرگ خودروسازی کشور، این شرکت ها در هفته ها و ماه های اخیر رشد تولید داشته اند به طوری که ایران خودرو در ابتدای اسفند ماه اعلام کرد که در چهل و نهمین هفته کاری منتهی به دو اسفند ماه با تولید ۱۵۰۱۵ دستگاه خودرو سواری و وانت رکورد جدیدی را در تولید هفتگی به ثبت رسانده است.

گروه خودروسازی سایپا نیز هفته گذشته اعلام کرد که با برنامه ریزی صورت گرفته و تامین به موقع قطعات با وجود مشکلات متعدد در حوزه تولید، توانسته در سه ماه اخیر، افزایش تولید را ادامه دهد و علاوه بر افزایش تولید طی سه ماه گذشته، توانسته در ۱۱ ماه سال جاری با عرضه ۴۲۱ هزار و ۶۲۷ دستگاه از عرضه مدت مشابه سال گذشته عبور کند.

با وجود آمار رشد ماهانه و ثبت رکورد هفتگی خودروسازان در زمان باقی مانده تا پایان سال، اما همچنان آمار تجمیعی منتهی به اسفند امسال کماکان نشان از افت تولید خودروسازان دارد و به این ترتیب به نظر می رسد با توجه به مدت زمان باقی مانده از سال جاری و وعده تولید ۱.۷ میلیون دستگاه، امسال نیز برنامه های تولید مانند سال ۱۴۰۲ محقق نخواهد شد.

تاکید ارش محبی نژاد بر نقش مهم هوشمند سازی قرارداد سازندگان در اصلاح تیراژ تولید

اگر چه در هفته های اخیر و پس از آغازین روزهای واگذاری مدیریت ایران خودرو به بخش خصوصی، مدیرعامل جدید این شرکت از بهبود جریان پرداخت مطالبات قطعه سازان خبر داد با این حال محبی نژاد معتقد است که هوشمند سازی قرارداد قطعه سازان از جمله راهکارهای موثر برای بهبود تیراژ تولید است.

ارش محبی نژاد تاکید کرد: در صورتی که قیمت قرارداد قطعه سازان به صورت هوشمند و مستقیم و متناسب با نرخ نهاده های تولید افزایش پیدا کند قطع به یقین دوباره شاهد افزایش تیراژ تولید خواهیم بود.

به گفته محبی نژاد، در صورتی که مشکل کسری نقدینگی و قیمت گذاری به عنوان دو مشکل اصلی حل شود، ظرفیت تامین ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در زنجیره قطعه سازی کشور وجود دارد و به هیچ وجه در این خصوص نگرانی وجود ندارد.

مهلت کوتاه تخصیص ارز و لوپ معیوب کسری نقدینگی، بازگشت خودرو ناقص را کلید زد

محبی نژاد همچنین در خصوص علت بازگشت خودرو ناقص به خط تولید خودروسازان اضافه کرد: مساله تامین ارز برای تامین و تولید برخی قطعات مهم است، موضوعی که به مَثَل مرغ و تخم مرغ تبدیل شده است در واقع تخصیص ارز و مهلت ۲۰ روزه تامین ریال و کسری نقدینگی در لوپ منفی و معیوبی افتاده است که اجازه نمی دهد قطعه داخلی و وارداتی سر مواقع تامین شود.

ارش محبی نژاد در ادامه با اشاره به برخی هشدارها در خصوص تاثیر گسترش تحریم ها در افزایش خودروهای ناقص گفت: دلیل خودروهای ناقص شدت تحریم های بین المللی نیست بلکه این مشکل به سوء مدیریت داخلی برمی گردد که اگر این مساله هم به درستی انجام شود و ارز تخصیصی به موقع به دست خودروساز و قطعه ساز برسد بخش مهمی از مشکل تامین و تولید حل می شود.

ارش محبی نژاد: بحران سرمایه در گردش، پاسخ گوی برنامه تولید نیست!

دبیر انجمن همگن قطعه سازی کشور همچنین نبود زیرساخت های درست در قطعه سازی را بخش دیگری از مشکلات تولید دانست و افزود: سالهاست در خطوط تولید و به روزرسانی دستگاه ها، سرمایه گذاری صورت نگرفته است در حالی که برای رشد تولید و ارتقای کیفیت محصولات نیاز به سرمایه گذاری زیرساختی و ماشین آلات و تجهیزات به روز است.

ارش محبی نژاد در پایان افزایش حجم سرمایه در گردش متناسب با نرخ تورم را جز پیش نیازهای تولید نام برد و خاطرنشان کرد: متاسفانه حجم سرمایه در گردش موجود صنعت خودرو در این سالها نه تنها افزایش نیافته بلکه به هر میزان تورم و نرخ ارز بالا می رود، حجم سرمایه در گردش در این صنعت کم تر می شود. به عنوان مثال اگر در سال گذشته با حجم سرمایه در گردش موجود می توانستیم یک میلیون دستگاه خودرو نولید کنیم امسال با همان رقم بیش تر از ۷۰۰ هزار دستگاه خودرو را نمی توانیم تولید کنیم و این یک معادله اقتصادی است و با دستور حل نمی شود. در واقع ارتقای تیراژ تولید و کیفیت با دستور عملی نمی شود بلکه یکسری پیش نیازهای اقتصادی می خواهد و چنانچه این موارد مهیا شود این مشکل نیز حل خواهد شد.

منبع:
پرشین خودرو



سیمان زیر تیغ قطعی برق/ افزایش قیمت، کاهش تولید و تعطیلی کارخانه‌ها را باید جدی گرفت | اقتصاد24
سایت اقتصاد ۲۴

سیمان زیر تیغ قطعی برق/ افزایش قیمت، کاهش تولید و تعطیلی کارخانه‌ها را باید جدی گرفت | اقتصاد24

در حالی که کشور درگیر نوسانات اقتصادی، تحریم‌های بین‌المللی و کاهش سرمایه‌گذاری در بخش مسکن است، بحران برق می‌تواند حلقه فشار جدیدی برای مصرف‌کننده و تولیدکننده باشد. تجربه قطعی‌های سال گذشته نیز نشان داد که هرگونه ناهماهنگی در توزیع انرژی میان صنایع، منجر به جهش قیمت مصالح پایه مانند سیمان، میلگرد، …
استقبال سوارکاران زن کرد از استانداران اقلیم کردستان عراق حاشیه ساز شد + فیلم
سایت پارسینه

استقبال سوارکاران زن کرد از استانداران اقلیم کردستان عراق حاشیه ساز شد + فیلم

استانداری کردستان بانوان سوارکار را برای استقبال از استانداران عراق به میدان آورد.
نیمکت‌نشینی «ساخت ایران»
روزنامه دنیای اقتصاد

نیمکت‌نشینی «ساخت ایران»

تعامل اقتصادی با جهان کلید دستیابی به توسعه است. بازوی پژوهشی مجلس در یک گزارش با بررسی شاخص‌های کلیدی تجارت، وضعیت شکننده و ناپایدار صادرات کشور و دلایل جدایی اقتصاد ایران از جهان را واکاوی کرده است.
اهالی: برادر! مردم اینجا چگونه زندگی کنند؟
روزنامه توسعه ایرانی

اهالی: برادر! مردم اینجا چگونه زندگی کنند؟

مردم در منطقه سیستان، در نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان، روزهای سختی را پشت سر می گذارند. خشکی دریاچه هامون، گرمای بی سابقه، ریزگردهای مرگ آور
یک خاصیت پرتکرار در خانواده‌ دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
سایت اکوایران

یک خاصیت پرتکرار در خانواده‌ دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

بازماندگی از تحصیل ناشی از شبکه پیچیده‌ای از عوامل اقتصادی، عوامل اجتماعی، عوامل مرتبط با سلامت مانند معلولیت، عوامل فضایی و عوامل مرتبط با کیفیت آموزش است.
مأموریت پنهان ترامپ در خلیج فارس
سایت فرارو

مأموریت پنهان ترامپ در خلیج فارس

سفر اخیر ترامپ به خلیج فارس با دو هدف راهبردی انجام شد: جهانی‌سازی شعار «اول آمریکا» و احیای «صلح آمریکایی» برای مهار نفوذ چین. او با وعده سرمایه‌گذاری‌های کلان از کشورهای عربی، در پی بازتعریف نظم منطقه‌ای بدون ملاحظه اسرائیل و سنت‌های دیپلماتیک گذشته است. پیام پنهان سفر، موازنه‌سازی علیه چین، تضعیف …
         
آزادی بدون درخت!
سایت جوان آنلاین

آزادی بدون درخت!

قطع درختان میدان آزادی از سوی شهرداری، واکنش‌هایی به دنبال داشت
قاره سیاه؛ آزمون بزرگ ترامپ/ تنها گزینه آمریکا برای میدان داری در آفریقا چیست؟
سایت اقتصادنیوز

قاره سیاه؛ آزمون بزرگ ترامپ/ تنها گزینه آمریکا برای میدان داری در آفریقا چیست؟

اقتصادنیوز: دولت ترامپ در سیاست آفریقایی خود بر همکاری اقتصادی و امنیتی با نهادهای قاره‌ای تمرکز دارد. قاچاق، تروریسم، مهاجرت و بحران‌های بهداشتی از چالش‌های مهم مورد توجه هستند. این در حالی است که نقش چین و روسیه در رقابت برای نفوذ در آفریقا پررنگ‌تر شده است.
سینمای اجتماعی ایران؛ آیینه بحران‌های اقتصادی یا فرار از واقعیت؟ | سیاست روز
سایت سیاست روز

سینمای اجتماعی ایران؛ آیینه بحران‌های اقتصادی یا فرار از واقعیت؟ | سیاست روز

در دهه های اخیر، سینمای ایران به عنوان یکی از پرآوازه ترین سینماهای جهان شناخته شده است، اما ...
روایت زنی که تنها می‌بخشد و می‌جنگد
سایت خبرآنلاین

روایت زنی که تنها می‌بخشد و می‌جنگد

در نشست خبری فیلم «زن و بچه» در جشنواره کن، سعید روستایی از تولد مستقل‌ترین شخصیت زن در سینمایش گفت. پریناز ایزدیار نیز با اشاره به دشواری درونی‌سازی نقش مهناز، این تجربه را عمیق‌ترین همکاری خود با روستایی دانست.
وال استریت ژورنال خبر داد: ایران و آمریکا ابتدا می خواهند تفاهم سیاسی کنند
سایت تجارت نیوز

وال استریت ژورنال خبر داد: ایران و آمریکا ابتدا می خواهند تفاهم سیاسی کنند

نشریه وال استریت ژورنال در گزارشی به تلاش ایران و آمریکا برای رسیدن به یک چارچوب پیش از توافق نهایی خبر داد.
وزارت خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران همچنان سازنده است؛ ما پیشرفت بیشتری داشته‌ایم، اما هنوز کارهایی باقی مانده است / هر دو طرف توافق کردند که در آینده نزدیک دوباره دیدار کنند
سایت انتخاب

وزارت خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران همچنان سازنده است؛ ما پیشرفت بیشتری داشته‌ایم، اما هنوز کارهایی باقی مانده است / هر …

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد: «مذاکرات با ایران همچنان سازنده است — ما پیشرفت بیشتری داشته‌ایم، اما هنوز کارهایی باقی مانده است. هر دو طرف توافق کردند که در آینده نزدیک دوباره دیدار کنند. ما از شرکای عمانی‌مان برای تسهیل‌گری مستمرشان سپاسگزاریم.»
405، مهمانی که تبدیل به میزبان شد
سایت اکوایران

405، مهمانی که تبدیل به میزبان شد

دهه ۹۰ میلادی، دوره‌ای پرافت‌وخیز برای بسیاری از خودروسازان جهان بود؛ با این حال، شرکت پژو با معرفی مدل ۴۰۵ نه‌تنها مسیر خود را با اطمینان ادامه داد، بلکه موفق شد عنوان «خودروی سال اروپا» را نیز از آن خود کند. خودرویی که خیلی زود راهی بازار ایران شد و در گذر زمان به یکی از مؤثرترین نمادهای صنعت خودروی …
عراقچی: مذاکرات پیچیده‌تر از آن است که با دو سه جلسه حل‌وفصل شود/ امیدوارم در یکی دو جلسه آینده بتوانیم به راهکارهایی برسیم که مذاکرات قابل پیشرفت باشد/ راهکارهای عمان برای رفع موانع، احتمال پیشرفت وجود دارد
سایت جماران

عراقچی: مذاکرات پیچیده‌تر از آن است که با دو سه جلسه حل‌وفصل شود/ امیدوارم در یکی دو جلسه آینده بتوانیم به راهکارهایی برسیم …

عراقچی وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه فکر می‌کنم اکنون درک بهتر و روشن‌تری از مواضع ما نزد طرف آمریکایی شکل گرفته است، گفت: وزیر امور خارجه محترم عمان، در این دور تلاش کردند راهکارهایی را برای رفع موانع موجود و دستیابی به پیشرفت معرفی کنند. روی ایده‌های مختلفی بحث شد. ایشان پیشنهاداتی داشتند که قرار …
جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در دور پنجم/ ویتکاف زودتر رفت/ عراقچی مذاکرات را حرفه‌ای‌تر از قبل توصیف کرد
خبرگزاری ایلنا

جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در دور پنجم/ ویتکاف زودتر رفت/ عراقچی مذاکرات را حرفه‌ای‌تر از قبل توصیف کرد

دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در حالی به پایان رسید که با وجود ترک زودتر گفت‌وگوها توسط رییس هیات مذاکراتی آمریکا وزیر خارجه کشور این دور را حرفه‌ای‌ترین دور از ادوار مذاکراتی خواند و گفت که احتمال پیشرفت با وجود ایده‌های عمان وجود دارد.
استراتژی ایران در دور پنجم مذاکرات
سایت اکوایران

استراتژی ایران در دور پنجم مذاکرات

عراقچی در پایان پنجمین دور مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا گفت: مواضع ما کاملا روشن است و بر آن‌ها ایستادگی داریم. الان طرف آمریکایی درک بهتری از مواضع ما دارد.
چرا واشنگتن مذاکرات را به صحنه رسانه‌ها می‌کشاند؟
سایت عصرایران

چرا واشنگتن مذاکرات را به صحنه رسانه‌ها می‌کشاند؟

مقامات ایالات متحده طی مذاکرات اخیر هسته‌ای بارها به شکل علنی مباحث مذاکره با ایران را در رسانه‌ها مطرح کردند و از فضای عمومی مانند نشست‌های تخصصی در مجامع علمی و فکری مانند اندیشکده‌ها برای طرح و بسط گفتمان و روایت سیاسی خود بهره‌برداری می‌کنند.
بلاگریسم به جشنواره کن رسید
سایت فرهیختگان

بلاگریسم به جشنواره کن رسید

امسال دو فیلم از سینمای رسمی و زیرزمینی ایران در بخش مسابقه جشنواره فیلم کن حضور دارند، ولی مسئله بسیاری از کاربران اینستاگرام، نه مواجهه انضمامی و اساسی با متن فستیوال کن و نقش پررنگ سینماگران ایرانی در این فضا، بلکه استفاده یکی از همین اینفلوئنسرهای ایرانی از سرستون‌های کاخ آپادانا در طراحی لباسش برای …
محسن آرمین: درست است که جامعه قهر کرده‌ ولی روش‌های خشونت‌آمیز را قبول‌ ندارد/ صداوسیما تصویری از جامعه ایران و به ویژه زنان و جوانان‌ ارائه می‌دهد که هیچ نسبتی با واقعیت ندارد/ حاکمیت در مذاکره تجدیدنظر کرده و باید همین مسیر را در سیاست داخلی دنبال‌ کند
سایت جماران

محسن آرمین: درست است که جامعه قهر کرده‌ ولی روش‌های خشونت‌آمیز را قبول‌ ندارد/ صداوسیما تصویری از جامعه ایران و به ویژه زنان …

محسن آرمین در همایش سراسری اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران و اعضای هیأت رئیسه جبهه‌ اصلاحات استان‌های سراسر کشور تاکید کرد: فائق آمدن بر مشکلات بدون‌ بهره‌گیری از سرمایه اجتماعی به نتیجه نخواهد رسید. وی افزود: این درست است که امروز جامعه قهر کرده‌ ولی روش‌های خشونت‌آمیز را قبول‌ ندارد.
نسل Z موزه را چگونه می‌بیند؟
سایت آخرین خبر

نسل Z موزه را چگونه می‌بیند؟

ایسنا/ «در ترکیه یک موزه رفتم که با VR زندگی دوره عثمانی را نشان می‌داد. یک هدست گذاشتم، انگار خودم در آن خانه‌ها و بازارها راه می‌رفتم. خیلی واقعی و عجیب بود… تا حالا هیچ موزه‌ای اینقدر من را جذب نکرده بود.» روایت نسل Z از موزه متفاوت است. در دنیایی که تصویر و صدا حرف اول را می‌زند، موزه‌های ساکت و
         
داستان فیلم زن و بچه سعید روستایی + اسامی بازیگران
روزنامه هفت صبح

داستان فیلم زن و بچه سعید روستایی + اسامی بازیگران

فیلم سینمایی «زن و بچه» به کارگردان سعید روستایی، روایتگر مشکلات و چالش‌های زندگی زنی به نام بهناز است. در ادامه نگاهی کوتاه به این فیلم خواهیم داشت.
ویدیو / آریا برزن محمدی استاد دانشگاه تهران: استراتژی «از این ستون به آن ستون فرج است» شاید در دوره برجام ۱ جواب می‌داد، اما این بار دیگر جواب نمی‌دهد
سایت انتخاب

ویدیو / آریا برزن محمدی استاد دانشگاه تهران: استراتژی «از این ستون به آن ستون فرج است» شاید در دوره برجام ۱ جواب می‌داد، …

آریا برزن محمدی استاد دانشگاه تهران در گفت و گو با «انتخاب» گفت: استراتژی «از این ستون به آن ستون فرج است» شاید در دوره برجام ۱ جواب می داد، اما این بار دیگر جواب نمی دهد.
نگار و سحر؛ زنان مرموزی که مورد توجه قاتلان شهر قرار گرفتند
سایت برترینها

نگار و سحر؛ زنان مرموزی که مورد توجه قاتلان شهر قرار گرفتند

این روزها، مخاطبان زیادی در حال تماشای داستان زندگی داوود اشرف در سریال «وحشی»، آخرین ساخته‌ی هومن سیدی هستند.
عباس عبدی: براندازی یک سیاستِ ریسکی است/ حکومت می‌دانست پزشکیان رای می‌آورد/ اصلاح‌طلبان دو اصل را نادیده گرفتند
سایت دیدارنیوز

عباس عبدی: براندازی یک سیاستِ ریسکی است/ حکومت می‌دانست پزشکیان رای می‌آورد/ اصلاح‌طلبان دو اصل را نادیده گرفتند

عباس عبدی، رونامه نگار و فعال سیاسی معتقد است که سیاستمدار اصلاح‌طلب حق ندارد که سیاست ریسکی را انتخاب کند و براندازی، یک سیاست ریسکی است. او درباره انتخابات اخیر هم می‌گوید: حکومت در ۱۴۰۳ می‌دانست پزشکیان رای می‌آورد.
خنجر توافق در پشت تل‌آویو؛ چرا ترامپ زحمت مشورت با بی‌بی را هم به خود نمی‌دهد؟
سایت اکوایران

خنجر توافق در پشت تل‌آویو؛ چرا ترامپ زحمت مشورت با بی‌بی را هم به خود نمی‌دهد؟

اکوایران: دیپلماسی دولت ترامپ با ایران، ارتباط مستقیمی با توافق اخیر آمریکا و حوثی‌ها دارد.
خاتمی به چه می‌اندیشید؟ مقطعی از یک سخنرانی به مناسبت دوم خرداد (فیلم)
سایت عصرایران

خاتمی به چه می‌اندیشید؟ مقطعی از یک سخنرانی به مناسبت دوم خرداد (فیلم)

در این ویدئو، مقطعی از یک سخنرانی خاتمی را به مناسبت دوم خرداد بشنوید .
         
آذربایجان و ترکیه برق صنایع ایران را تأمین می‌کنند؟/ ارائه راهکارهای جدید بدون زیرساخت لازم
سایت تجارت نیوز

آذربایجان و ترکیه برق صنایع ایران را تأمین می‌کنند؟/ ارائه راهکارهای جدید بدون زیرساخت لازم

صدور مجوز واردات برق از آذربایجان و ترکیه برای صنایع بزرگ، در ظاهر گامی برای حل بحران انرژی این واحدها به نظر می‌رسد، اما بررسی‌ها و اظهارات کارشناسان نشان می‌دهد این راهکار به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم، مشکلات ارزی و ساختاری بیشتر از آنکه عملیاتی باشد، مشکلات جدیدی برای کشور ایجاد می‌کند.
مقصر زیرساخت‌ها هستند، نه مردم
سایت دیدارنیوز

مقصر زیرساخت‌ها هستند، نه مردم

تجارت نیوز در گزارشی به وضعیت نامناسب ایران در «شدت مصرف انرژی» به‌رغم سرانه پایین مصرف برق اشاره کرد و نوشت: مقصر زیرساخت‌ها هستند، نه مردم!
گزارش سازمان ملل درباره شکاف درآمدی در جهان/ ایران کمتر از ۸۴ کشور جهان
سایت سلام نو

گزارش سازمان ملل درباره شکاف درآمدی در جهان/ ایران کمتر از ۸۴ کشور جهان

جدیدترین برآورد سازمان ملل نشان می‌دهد ایران از نظر شکاف درآمدی در رتبه ۷۷ جهان قرار دارد و در وضعیت بهتری نسبت به آمریکا، چین، ترکیه، قطر و مالزی از این نظر قرار گرفته است.
         
نگرانی آقای وزیر از تابستان داغ؛ ناترازی آمپر می‌چسباند؟
سایت اکوایران

نگرانی آقای وزیر از تابستان داغ؛ ناترازی آمپر می‌چسباند؟

طبق پیش‌بینی وزیر نیرو، میزان ناترازی برق در تابستان سال جاری احتمالا رکورد سال ۱۴۰۳ را جابه‌جا ‌کند. به نظر می‌رسد که در پی روند سال‌های اخیر، بحران انرژی کشور را وارد سطوح جدیدی کرده است.
فرش ایرانی زیر پای تعهدات ارزی له شد
سایت جهان صنعت نیوز

فرش ایرانی زیر پای تعهدات ارزی له شد

به گفته رئیس اتحادیه تعاونی‌های تولیدکنندگان فرش دستباف ایران، صادرات فرش دستباف که در دهه ۷۰ به سالی ۲.۳ میلیارد دلار هم رسیده بود، الان به دلیل تعهد ارزی به کمتر از ۴۰ میلیون دلار در سال رسیده است.
شوک بزرگ ترکیه به ایران/ سرمایه ایرانیان به تاراج رفت
سایت اقتصادآنلاین

شوک بزرگ ترکیه به ایران/ سرمایه ایرانیان به تاراج رفت

بیش از دو هزار دستگاه کامیون نوساز اروپایی، با هزینه‌ای حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان، ماه‌هاست پشت مرز‌های ایران در ترکیه متوقف شده‌اند؛ نه وارد می‌شوند، نه بازمی‌گردند، نه تکلیف‌شان روشن است. کامیون داران می‌گویند سرمایه‌هایشان دسترنج سال‌ها کار است و نباید به دلیل ضعف در مدیریت و نظارت، به تاراج رود.
         
آمار تکان‌دهنده فوتی‌های ناشی از آتش‌سوزی؛ شارژ کپسول آتش‌نشانی چقدر نجات‌بخش بود؟
سایت هم میهن

آمار تکان‌دهنده فوتی‌های ناشی از آتش‌سوزی؛ شارژ کپسول آتش‌نشانی چقدر نجات‌بخش بود؟

تا به حال فکر کرده‌اید اگر خانه یا محل کارتان آتش بگیرد، چه چیزی می‌تواند در ثانیه‌های اول نجات‌بخش باشد؟ حقیقت تلخ این است که در بیشتر آتش‌سوزی‌ها، نبود تجهیزات اولیه مانند کپسول آتش نشانی و نداشتن شارژ کپسول آتش نشانی علت اصلی گسترش فاجعه بوده است. این مطلب، فقط یک گزارش نیست؛ یک راهنمای کامل برای …
ائتلاف‌های جدیدی مبتنی بر مسائل مشترک - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

ائتلاف‌های جدیدی مبتنی بر مسائل مشترک - دیپلماسی ایرانی

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه پیشین جمهوری اسلامی ایران در مقاله‌ای با عنوان «نظم پساقطبی» در مجله تخصصی مجمع گفت‌وگوی تهران نوشت:اگرچه مجموع قدرت...
کدام شهرهای ایران قربانی ریزگردها می‌شوند؟/ وضع ریزگردها هر سال بدتر خواهد شد
سایت عصرایران

کدام شهرهای ایران قربانی ریزگردها می‌شوند؟/ وضع ریزگردها هر سال بدتر خواهد شد

باید بدانیم شرایط هر سال بدتر خواهد شد و استاد دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران می‌گوید با شرایط فعلی امید چندانی هم برای حل مشکل ریزگردها در آینده وجود ندارد.