این بار مأموران با پروندهای خانوادگی روبهرو بودند و مشخص شد مرد ۷۵ سالهای در خانهاش با شلیک گلوله به قتل رسیده است. با بررسیهای بیشتر مشخص شد عامل این دو جنایت یک نفر بوده است. پسر جوان که پس از قتل پدرش تحت تعقیب قرار گرفته بود، خیلی زود شناسایی و بازداشت شد. او در جریان بازجوییها به هر دو قتل اعتراف کرد و گفت هر دو جنایت را با یک اسلحه انجام داده است.
تحقیقات ابتدایی
ماجرای دومین قتل زمانی فاش شد که مأموران در جریان تحقیقات درباره کشته شدن پدر خانواده به اطلاعاتی رسیدند که نشان میداد پسر جوان پیش از این نیز در یک درگیری مسلحانه مرتکب قتل شده است. در پرونده اول، مقتول در ابتدا مجهولالهویه بود و به همین دلیل کارآگاهان ارتباطی میان آن جنایت و قتل پدر متهم پیدا نکرده بودند.
تحقیقات درباره قتل پدر نشان داد او با پسر ۲۰ سالهاش اختلافاتی داشته است. خواهر متهم که هنگام وقوع قتل در خانه حضور نداشت، پس از اطلاع از ماجرا با پلیس تماس گرفت و مأموران را در جریان قرار داد.او در تحقیقات گفت: «برادرم و پدرم خیلی با هم مشکل داشتند. آن شب ما به خانه یکی از اقوام رفته بودیم، اما پدرم و برادرم خانه مانده بودند. من در مهمانی بودم که برادرم عکسهایی از دستان خونآلود و یک هفتتیر برایم فرستاد و نوشت پدرمان را به قتل رسانده است. من خیلی ترسیده بودم و با پلیس تماس گرفتم و موضوع را اطلاع دادم.»
خواهر متهم در ادامه اظهاراتش موضوع دیگری را هم مطرح کرد که مسیر تحقیقات را تغییر داد. او گفت: «کشتن پدرم تنها قتل برادرم نیست. چند روز قبلتر از قتل پدرم، او با دستان خونی به خانه آمد و گفت یک نفر را در جاده تهران کرج کشته است. آن روز هم تفنگ دستش بود و تهدید کرد اگر این موضوع را به کسی بگوییم، ما را هم میکشد.»
…































































































