قیمت طلا امروز




 محدودیت های سفر

 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

سردار باقرزاده: دولت قطر مجوز حضور تیم کارشناسی نیروی هوایی را بدهد/ اردوغان: ترکیه و ایران از پایان محدودیت‌های اعمال‌ شده بر رفت‌ و آمد کشتی‌ها در تنگه هرمز، حمایت می‌کنند/ فاکس نیوز: دموکرات‌ها در نامه‌ای به وزیر جنگ، خواستار ارائه توضیحات درباره وضعیت داخل ناو آبراهام لینکلن شدند/ فرمانده سنتکام سفر خود به خاورمیانه را پس از بازدید از ۶ کشور و یک ناو هواپیمابر، به پایان رساند

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و ششم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۱ روز می‌گذرد، وال استریت ژورنال ادعا کرده ک...
 سردار باقرزاده: دولت قطر مجوز حضور تیم کارشناسی نیروی هوایی را بدهد/ اردوغان: ترکیه و ایران از پایان محدودیت‌های اعمال‌ شده بر رفت‌ و آمد کشتی‌ها در تنگه هرمز، حمایت می‌کنند/ فاکس نیوز: دموکرات‌ها در نامه‌ای به وزیر جنگ، خواستار ارائه توضیحات درباره وضعیت داخل ناو آبراهام لینکلن شدند/ فرمانده سنتکام سفر خود به خاورمیانه را پس از بازدید از ۶ کشور و یک ناو هواپیمابر، به پایان رساند
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز سی و ششم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۱ روز می‌گذرد، وال استریت ژورنال ادعا کرده کاخ سفید در هفته‌های اخیر بیش از پیش نسبت به دستیابی به یک توافق نهایی هسته‌ای با تهران بدبین شده و دستیاران ترامپ با ارائه داده‌های خسارات تحریم‌ها، او را مجاب به تشدید فشار اقتصادی به جای جنگ کرده‌اند.

تحولات مربوط به جنگ، آتش بس و مذاکره در روز گذشته را از لینک زیر بخوانید:

در روز سی و ششم جنگ سوم چه گذشت؟ (۲۴ مرداد ۱۴۰۵)/ قطر: ادعاهای مطرح‌شده درباره بازداشت خلبانان ایرانی را به‌طور قاطع تکذیب می‌کنیم/واشنگتن‌پست: متحدان آمریکا در خلیج فارس درباره اینکه آیا واشنگتن می‌تواند به یک پایان دیپلماتیک برای درگیری دست یابد یا نه، تردید دارند/وال استریت ژورنال: استقرار ناو «یو‌اس‌اس جورج اچ. دبلیو. بوش» در خاورمیانه در پی نگرانی‌ها درباره ملوانان «آبراهام لینکلن»

اخبار مربوط به روز سی و ششم جنگ سوم و روز صد و سی و یکم آتش بس (۲۵ مرداد ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

سردار باقرزاده: دولت قطر مجوز حضور تیم کارشناسی نیروی هوایی را بدهد ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ - ۱۰:۱۲ فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در پاسخ به تکذیبیه قطری‌ها مبنی بر عدم اسارت خلبانان ایرانی:

تیمی متشکل از کارشناسان زبده نیروی هوایی کشورمان چندین ماه است که در انتظار ورود به قطر و بررسی میدانی هستند اما با کارشکنی‌های پیاپی و دفع الوقت مسئولان قطری، تاکنون زمینه بازگشت خلبانان شجاع ما به کشور فراهم نشده است.

 دولت قطر به جای تکذیب مسئله و ایجاد محدودیت در مسیر حقیقت یابی، اجازه دهد تا تیم کارشناسی و حقیقت یاب نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به قطر عزیمت کند.

 بر نقش صلیب سرخ در پیگیری فوری موضوع تاکید داریم و از این که تاکنون دولت کویت نیز در اقدامی مشابه نسبت به اطلاع‌رسانی از سرنوشت چهار ایرانی اسیر شده توسط کویت طفره می‌رود هشدار می‌دهیم. اردوغان: ادامه بسته ماندن تنگه هرمز، بحران بزرگی برای تجارت جهانی ایجاد می‌کند/ ترکیه و ایران از پایان محدودیت‌های اعمال‌ شده بر رفت‌ و آمد کشتی‌ها، حمایت می‌کنند ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ - ۱۰:۰۰ اردوغان گفت: بسته بودن تنگه هرمز یک مشکل بزرگ است و ترکیه و ایران از پایان محدودیت‌های کشتیرانی حمایت می‌کنند.

به گزارش انتخاب، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، گفت ادامه بسته ماندن تنگه هرمز بحران بزرگی برای تجارت جهانی ایجاد می‌کند و خواستار بازگشایی آن در سریع‌ترین زمان ممکن شد.

اردوغان در گفت‌وگو با برنامه «المقابله» که از شبکه الجزیره پخش می‌شود، گفت ترکیه و ایران از پایان محدودیت‌های اعمال‌شده بر رفت‌وآمد کشتی‌ها حمایت می‌کنند؛ اقدامی که امکان ازسرگیری انتقال جهانی نفت را فراهم خواهد کرد. الجزیره: ارتش آمریکا نقشه‌ای را منتشر کرده که در آن، غزه و کرانه باختری بخشی از اسرائیل نشان داده می‌شوند/ البته به نظر می‌رسد که سنتکام، نقشه منتشر شده را اصلاح کرده ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ - ۰۹:۵۳ الجزیره نوشت: کاربران شبکه اجتماعی ایکس می‌گویند فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) نقشه‌ای از خاورمیانه منتشر کرده که در آن نوار غزه و کرانه باختری اشغالی فلسطین به‌عنوان بخشی از اسرائیل نشان داده شده‌اند.

به گزارش انتخاب، این نقشه همراه با بیانیه‌ای از سوی سنتکام درباره سفر ۱۰ روزه دریاسالار برد کوپر، فرمانده این مرکز، به خاورمیانه منتشر شد. تصاویری که در فضای مجازی منتشر شد، اسرائیل را شامل غزه و کرانه باختری اشغالی نشان می‌داد.

کاربران شبکه‌های اجتماعی به‌سرعت به این موضوع واکنش نشان دادند. یکی از آنها نوشت: «چطور جرئت می‌کنید کرانه باختری و غزه را بخشی از اسرائیل نشان دهید؟ این کار عمداً انجام شده است.»

خبرگزاری روسی اسپوتنیک نیز به این موضوع پرداخت و گفت سنتکام «ظاهراً بار دیگر در جغرافیا اشتباه کرده است؛ زیرا نقشه‌ای از خاورمیانه منتشر کرده که در آن نوار غزه و کرانه باختری به‌عنوان سرزمین اسرائیل نشان داده شده‌اند.»

به نظر می‌رسد سنتکام از آن زمان نقشه را اصلاح کرده است. زمانی که الجزیره به بیانیه دسترسی پیدا کرد، کرانه باختری اشغالی به‌صورت جدا از اسرائیل نمایش داده می‌شد، هرچند غزه به‌عنوان منطقه‌ای جداگانه مشخص نشده بود. هاآرتص: «توافق مکه» لزوماً به یک جبهه نظامی علیه ایران تبدیل نخواهد شد/ این ائتلاف در صورت گسترش، بیشتر به یک سکوی سیاسی و دیپلماتیک بدل می‌شود ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ - ۰۹:۱۵ عربستان، ترکیه و پاکستان در تلاشند چارچوبی منطقه‌ای جدید شکل دهند که فراتر از همکاری نظامی، به هماهنگی سیاسی گسترده‌تری منجر شود، ائتلافی که پتانسیل مدیریت بحران‌ها و باز کردن کانال‌های مذاکره با تهران برای رسیدن به تفاهم در پرونده‌های حساس (مانند خلیج فارس، دریای سرخ، تنگه هرمز و باب‌المندب) را دارد.

تسوی برئیل، در نوشتاری برای هاآرتص این ائتلاف را ائتلافی برای مدیریت بحران، نه لزوماً برای جنگ دانسته و نوشته است: ائتلاف سعودی-ترکیه-پاکستانی لزوماً به یک جبهه نظامی علیه ایران تبدیل نخواهد شد. این سه کشور اعلام کرده‌اند که هدفشان هیچ کشور خاصی نیست.

از نظر او این ائتلاف در صورت گسترش، بیشتر به یک سکوی سیاسی و دیپلماتیک تبدیل می‌شود تا یک اتحاد نظامی سنتی. در این سناریو، ارزش ائتلاف در توانایی آن برای مدیریت بحران‌ها و باز کردن کانال‌های مذاکره با تهران برای رسیدن به تفاهم در پرونده‌های حساس (مانند خلیج فارس، دریای سرخ، تنگه هرمز و باب‌المندب) خواهد بود، نه در ورود به جنگ با ایران.

بر این اساس در واقع، تحول مهم‌تر، تلاش کشورهای منطقه برای بازپس‌گیری ابتکار عمل در مدیریت بحران‌ها و کاهش تنش‌هاست، تا آنکه صرفاً منتظر تصمیم‌گیری‌های واشنگتن بمانند. این ائتلاف می‌تواند تلاشی برای بازآرایی توازن قدرت منطقه‌ای از طریق مذاکره باشد، نه تأسیس جبهه‌ای نظامی که تنها در انتظار لحظه برخورد است.

نویسنده معتقد است: درِ این ائتلاف همچنان برای پیوستن کشورهای دیگر باز به نظر می‌رسد، اما تردید قاهره این پرسش را مطرح می‌کند که ماهیت این پروژه چیست و آیا عربستان، ترکیه و مصر اساساً اولویت‌های منطقه را به یک شکل می‌بینند یا نه.

این تحولات هم‌زمان با سفر «هاکان فیدان» وزیر خارجه ترکیه به مصر در روز پنج‌شنبه گذشته رخ داد؛ سفری که انتظار می‌رفت در جریان آن تلاش شود قاهره برای پیوستن به این ترتیبات منطقه‌ای تازه متقاعد شود.

با این حال،  او به نقل از منابع مختلف نوشته که قاهره همچنان نسبت به این ایده محتاط است؛ در حالی که گزارش‌هایی نیز از وجود نوعی تردید عربستان نسبت به دادن نقش به مصر در این ائتلاف حکایت دارد. فاکس نیوز: شماری از اعضای دموکرات مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای به وزیر جنگ، خواستار ارائه توضیحات درباره وضعیت داخل ناو آبراهام لینکلن شدند ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ - ۰۸:۴۵ شبکه فاکس نیوز گزارش داد شماری از اعضای دموکرات مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای به پیت هگست، وزیر جنگ آمریکا، خواستار ارائه پاسخ‌ها و توضیحات درباره وضعیت داخل ناو هواپیمابر «آبراهام لینکلن» شدند.

به گزارش انتخاب، از سوی دیگر، وال‌استریت ژورنال به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد شرایط داخل این ناو هواپیمابر در مقایسه با استقرار نیروها در زمان جنگ، وضعیت استثنایی محسوب نمی‌شود. با این حال، آنها اذعان کردند اینکه ملوانان و تفنگداران دریایی ماه‌ها بدون توقف در هیچ بندری سپری کنند، می‌تواند فشار فزاینده‌ای بر آنها وارد کند.

این درخواست‌ها در حالی مطرح می‌شود که بررسی و نظارت بر شرایط خدمه این ناو افزایش یافته است؛ ناوی که مدت طولانی را در منطقه عملیاتی و بدون پهلوگیری در بندر سپری کرده است. پیت هگست نیز از شرایط موجود در ناو دفاع کرده و گزارش‌های مربوط به وخامت وضعیت آن را تحریف‌شده دانسته است. فرمانده سنتکام سفر خود به خاورمیانه را پس از بازدید از ۶ کشور و یک ناو هواپیمابر، به پایان رساند ۱۴۰۵/۰۵/۲۵ - ۰۸:۲۶ سنتکام: فرمانده براد کوپر سفر خود به خاورمیانه را پس از بازدید از ۶ کشور و یک ناو هواپیمابر به پایان رساند.

به گزارش انتخاب، فرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام، اعلام کرد براد کوپر، فرمانده این نیرو، سفر ۱۰ روزه خود به خاورمیانه را به پایان رسانده است. این سفر شامل بازدید از ۶ کشور و یک ناو هواپیمابر نیروی دریایی آمریکا در دریای عرب بود. ادعای قطر: ادعاها درباره بازداشت خلبانان ایرانی را به‌طور قاطع تکذیب می‌کنیم ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۲۲:۳۱

سخنگوی وزارت خارجه قطر اظهارات مطرح‌شده درباره بازداشت خلبانان ایرانی را به‌طور قاطع تکذیب کرد.

 

ادعاهای سخنگوی وزارت خارجه قطر به شرح زیر است: 

 

 ما ادعاهای مطرح‌شده درباره بازداشت خلبانان ایرانی را به‌طور قاطع تکذیب می‌کنیم.

 

از اظهارات گمراه‌کننده درباره خلبانان ایرانی، در شرایطی که تلاش‌های دیپلماتیک همچنان ادامه دارد، ابراز تعجب می‌کنیم.

 

تأکید می‌کنیم که پس از نقض حریم هوایی ما در ماه مارس گذشته، با خلبانان مربوطه تماس گرفتیم.

 

پس از تماس با خلبانان ایرانی و دریافت نکردن پاسخی از سوی آنان، اقدامات لازم را برای دفاع از سرزمین خود اتخاذ کردیم.

 

 تیم‌های امداد و نجات قطری به جست‌وجوی بقایای خلبانان پرداختند و بقایای یکی از آنها را پیدا کردند.

 

با طرف ایرانی برای هماهنگی جهت تحویل بقایای یکی از خلبانان تماس گرفتیم.

 

طرف ایرانی به دعوت ما برای اعزام تیمی جهت اطلاع از روند عملیات جست‌وجو در ماه آوریل گذشته پاسخ نداد. واشنگتن‌پست: متحدان آمریکا در خلیج فارس درباره اینکه آیا واشنگتن می‌تواند به یک پایان دیپلماتیک برای درگیری دست یابد یا نه، تردید دارند ۱۴۰۵/۰۵/۲۴ - ۲۲:۰۰

واشنگتن‌پست گزارش می‌دهد که ناامیدی از واشنگتن در میان متحدان آمریکا در خلیج فارس در حال افزایش است؛ به‌طوری‌که مقام‌ها بیش از پیش نحوه مدیریت جنگ با ایران از سوی دونالد ترامپ را «بی‌ثبات» و «غیرقابل پیش‌بینی» می‌دانند و درباره اینکه آیا واشنگتن می‌تواند به یک پایان دیپلماتیک برای این درگیری دست یابد یا نه، تردید دارند.

 

به گزارش «انتخاب»، در ادامه این مطلب آمده است: مقام‌هایی از عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، کویت و بحرین پس از ماه‌ها حملات موشکی و پهپادی ایران و گروه‌های نیابتی آن، در نارضایتی خود اتفاق‌نظر دارند. حتی برخی از آنها درباره ارزش ادامه میزبانی از تأسیسات نظامی بزرگ آمریکا نیز بحث می‌کنند.

 

با وجود افزایش خشم و نارضایتی، کشورهای خلیج فارس همچنان به‌شدت به واشنگتن برای تسلیحات، اطلاعات و امنیت وابسته‌اند و در حال حاضر جایگزین واقع‌بینانه‌ای برای شراکت با آمریکا ندارند.

 

یکی از مقام‌های کشورهای خلیج فارس در این باره گفت: «هر کاری که بکنیم، نمی‌توانیم به ایالات متحده نه بگوییم.»







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
اقتصاد آنلاین ایران؛ تهران‌محور، کالامحور و فردمحور - پیوست
مجله پیوست

اقتصاد آنلاین ایران؛ تهران‌محور، کالامحور و فردمحور - پیوست

تجارت آنلاین ایران با سرعت در حال بزرگ‌ شدن است؛ ارزش معاملات بالا رفته، تعداد کسب‌وکارهای رسمی بیشتر شده و ورود به بازار آنلاین آسان‌تر از گذشته به نظر می‌رسد. اما پشت این رشد کمی، ساختار بازار هنوز تغییر چشمگیری نکرده است. بخش بزرگی از کسب‌وکارها همچنان در تهران متمرکزند، فروش کالا سهم بیشتری از
آیا هوش مصنوعی می‌تواند به خودآگاهی برسد؟
سایت رویداد‌ ۲۴

آیا هوش مصنوعی می‌تواند به خودآگاهی برسد؟

اکونومیست می گوید حتی اگر نرسد، ممکن است انسان‌ها با آن مثل موجودی خودآگاه رفتار کنند؛ و این می‌تواند هزینه‌ای سنگین برای بشریت داشته باشد
پشت پرده هوش مصنوعی: آنچه دانش‌آموزان از دست می‌دهند!
سایت فرارو

پشت پرده هوش مصنوعی: آنچه دانش‌آموزان از دست می‌دهند!

گسترش استفاده از هوش مصنوعی در تکالیف نوشتاری، این نگرانی را افزایش داده است که دانش‌آموزان بخشی از مهارت‌های فکری و شناختی خود را نیز از دست بدهند.
رشد عنکبوتی کیف پول‌های مجازی بدون تضمین ! - اکونیوز
سایت اکونیوز

رشد عنکبوتی کیف پول‌های مجازی بدون تضمین ! - اکونیوز

اقتصاد ایران: رشد عنکبوتی کیف پول های مجازی بدون تضمین حقوق مالی کاربران می تواند به پاشنه آشیل کسب و کار مجازی تبدیل شود.
گلایه کاربران تهرانی از اختلالات و ناپایداری اینترنت - اکونیوز
سایت اکونیوز

گلایه کاربران تهرانی از اختلالات و ناپایداری اینترنت - اکونیوز

اقتصاد ایران: از یک محله تا محله دیگر و از یک ساعت تا ساعت بعد، کیفیت اینترنت تغییر می کند؛ تجربه ای که کاربران سه اپراتور اصلی هر روز با آن دست وپنجه نرم
پرش شگفت‌انگیز یونیتری
روزنامه دنیای اقتصاد

پرش شگفت‌انگیز یونیتری

دنیای اقتصاد: سهام شرکت یونیتری (Unitree)، یکی از بزرگ‌ترین سازندگان روبات‌های انسان‌نما در چین، در اولین عرضه عمومی سهام خود در روز چهارشنبه در شانگهای، در جدیدترین نشانه خوش‌بینی سرمایه‌گذاران نسبت به پیشرفت‌های فناوری چین، در ابتدا تا ۶۲۹ درصد افزایش یافت. به گزارش آسوشیتدپرس، این شرکت که در سال ۲۰۱۶ …
         
باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟
سایت سیتنا

باتری‌های فرسوده، آنتن‌های خاموش؛ خاموشی‌های مکرر چه بر سر شبکه موبایل ایران آورده است؟

تداوم خاموشی‌های برق، یک ضعف قدیمی در زیرساخت شبکه تلفن همراه را بیش از گذشته آشکار کرده است؛ باتری‌های پشتیبان سایت‌های BTS که باید هنگام قطع برق، برای مدتی تج
         
سایت سیتنا

ماجرای اختلال امنیتی در سایت‌های بانک مرکزی چه بود؟

گیمر ایرانی؛ گرفتار میان تحریم، فیلترینگ و اختلال - پیوست
مجله پیوست

گیمر ایرانی؛ گرفتار میان تحریم، فیلترینگ و اختلال - پیوست

بعد از یک روز سخت کاری یا درسی، با استرسی که جنگ به جا گذاشته و آینده‌ای که هر روز مبهم‌تر به نظر می‌رسد، خودش را به خانه می‌رساند. روی کاناپه می‌نشیند و تلویزیون را روشن می‌کند؛ یا چیزی برای دیدن ندارد یا آنچه پخش می‌شود، بیشتر از آنکه سرگرم‌کننده باشد، اضطراب‌آور است. به سراغ
         
گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟
سایت رکنا

گوگل برگ برنده جدیدش برای رسانه‌ها را رو کرد/ ترافیک سایت‌ها برمی‌گردد؟

رکنا:گوگل ابزاری جدید در اختیار ناشران قرار داده که کاربران با کلیک روی دکمه «منبع مورد علاقه»، محتوای آن رسانه را بیشتر در نتایج جست‌وجو، Discover و Google News ببینند.
چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟
سایت خبرآنلاین

چرا ستاره مرسدس بنز سه‌ پر دارد؟

احتمالا کمتر لوگویی در صنعت خودرو به اندازه ستاره سه‌پر مرسدس بنز برای مردم جهان آشناست؛ اما پشت این نماد ساده و ماندگار، داستانی بیش از یک قرن قدمت پنهان شده است.
مالک لنوو کیست؟
سایت سیتنا

مالک لنوو کیست؟

لنوو یک شرکت سهامی عام چینی است که سهام آن در بورس هنگ کنگ معامله می شود. بزرگ ترین سهامدار آن، شرکت Legend Holdings با سهم ۳۱ درصدی است و مابقی سهام در اختیار
         
سایت تابناک

جای زخم ۱۸متری ایلان ماسک بر چهره ماه

تبلیغ مرموز در مترو تهران؛ از گوشی جدید بازار چه می‌دانیم؟
سایت فرارو

تبلیغ مرموز در مترو تهران؛ از گوشی جدید بازار چه می‌دانیم؟

گوشی TCH مدل nova یک مدل فیچرفون است و به سفارش یک شرکت ایرانی در چین ساخته شده است
سایت تجارت نیوز

ویدئو | فیشینگ چیست و چگونه از آن در امان بمانیم؟

سایت کولاک

ترامپ این اطلاعات را پاک کرد - مجله اینترنتی کولاک

پذیرش بدون انسان در یک هتل ۴۴ اتاقه در چین | از پذیرش، نظافت، غذا و خدمات اتاق تا روبات پشت پیشخوان
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پذیرش بدون انسان در یک هتل ۴۴ اتاقه در چین | از پذیرش، نظافت، غذا و خدمات اتاق تا روبات پشت پیشخوان

تصور کنید وارد هتل می‌شوید، اما پشت میز پذیرش هیچ‌کس منتظر شما نیست؛ چمدانتان را یک روبات تحویل می‌گیرد، سفارش غذایتان را یک ماشین به اتاق می‌آورد و برای تمیزکردن اتاق هم خبری از نیروی خدماتی نیست. این دیگر فقط یک تصویر علمی‌تخیلی نیست. چین در حال ساخت چنین هتلی است.
فیلترینگ چگونه اینترنت ایران را به «کفِ کیفیت» رساند؟ | رئیس کمیسیون اینترنت انجمن تجارت الکترونیک: ۹۰ درصد مردم ایران VPN دارند
سایت اقتصادنیوز

فیلترینگ چگونه اینترنت ایران را به «کفِ کیفیت» رساند؟ | رئیس کمیسیون اینترنت انجمن تجارت الکترونیک: ۹۰ درصد مردم ایران VPN …

اقتصادنیوز:رئیس کمیسیون اینترنت و زیرساخت انجمن تجارت الکترونیک، می‌گوید : فیلترینگ گسترده، استفاده از VPN را عمومی کرده و حالا سیاست‌گذار برای محدودکردن چند پلتفرم، عملاً با خطر اختلال یا قطع کل اینترنت روبه‌روست.
چالش حقوقی حریم خصوصی و الزامات سیاست‌گذاری
سایت آوش

چالش حقوقی حریم خصوصی و الزامات سیاست‌گذاری

تا همین چند سال پیش، وقتی از نظارت و نقض حریم خصوصی صحبت می‌کردیم، ذهنمان معمولاً به سمت دوربین، میکروفون، GPS یا حتی ردیابی گوشی می‌رفت. اما حالا فناوری‌ای در حال شکل‌گیری است که می‌تواند معادله را تغییر دهد: استفاده از امواج وای‌فای برای تشخیص و شناسایی انسان‌ها، بدون دوربین و حتی بدون اینکه فرد دستگاه …
ضربه eSim  به اپراتورهای سنتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ضربه eSim به اپراتورهای سنتی

دنیای اقتصاد: تقاضا برای سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSim) مورد استفاده در سفر، امسال حدود یک‌سوم افزایش خواهد یافت، زیرا مسافران بین‌المللی به دنبال جایگزین‌های ارزان‌تری برای بسته‌های رومینگ داده هستند که تهدیدی برای اپراتورهای تلفن همراه سنتی محسوب می‌شود. تحلیلگران در موسسه تحقیقاتی FDM CCS Insight …
روزهای سخت پزشکیان برای حل پرونده فیلترینگ/ بی خبری دولت از مافیای فروش فیلترشکن‌ها/ دولت چگونه قفل فیلترینگ را می شکند؟+ جدول
سایت خبرآنلاین

روزهای سخت پزشکیان برای حل پرونده فیلترینگ/ بی خبری دولت از مافیای فروش فیلترشکن‌ها/ دولت چگونه قفل فیلترینگ را می شکند؟+ …

اخیرا معاون اول رئیس‌جمهوری در حالی از تصمیم پزشکیان برای بسته شدن پرونده فیلترینگ خبر داده است که به نظر می‌رسد دولت برای حل و فصل این کلاف سردگم، راهی سخت و دشوار را در پیش‌روی خود داشته و به راحتی نمی‌تواند به این پرونده پایان بدهد.
سایت تابناک

آیا حباب هوش مصنوعی واقعاً شبیه حباب دات‌کام است؟

ماجرای ضریب ۲.۷ اینترنت بین‌الملل چیست؟ / چرا بسته‌ها زود تمام می‌شوند؟
سایت تجارت نیوز

ماجرای ضریب ۲.۷ اینترنت بین‌الملل چیست؟ / چرا بسته‌ها زود تمام می‌شوند؟

شما هم این روزها حس کرده‌اید بسته اینترنت‌تان زودتر از همیشه تمام می‌شود؟ همین حس مشترک کاربران باعث شده تا شایعه روزهای اخیر درباره محاسبه ۲.۷ برابری مصرف اینترنت بین‌الملل داغ‌تر شود.
ماجرای انفجار گوشی‌های سامسونگ چیست؟
سایت خبرآنلاین

ماجرای انفجار گوشی‌های سامسونگ چیست؟

آتش‌گرفتن گوشی منتسب به Galaxy S۲۶ در جیب یک کاربر در هند، بار دیگر خاطره حادثه جنجالی Galaxy Note ۷ را زنده کرده است. این اتفاق پرسش مهمی را مطرح می‌کند، آیا سامسونگ بار دیگر با یک مشکل ساختاری در باتری گوشی‌های خود مواجه شده یا آنچه رخ داده صرفاً یک حادثه منفرد بوده است؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ لایک، استوری و الگوریتم‌های اعتیادآور زیر تیغ دادگاه

خبرگزاری ایسنا

هوش مصنوعی کلود حالا به جای شما ایمیل می‌زند

اختلال اینترنت چگونه مسیر مشتری را قطع می‌کند؟ - پیوست
مجله پیوست

اختلال اینترنت چگونه مسیر مشتری را قطع می‌کند؟ - پیوست

اختلال اینترنت برای کسب‌وکارهای آنلاین فقط به معنای کاهش فروش در چند روز یا چند هفته نیست. هر بار که دسترسی محدود، کیفیت اتصال مختل یا سرعت اینترنت کند می‌شود، بخشی از مسیر دیده‌ شدن، جذب مشتری، شکل‌گیری اعتماد و انجام معامله نیز آسیب می‌بیند. مسیری که برای بسیاری از کسب‌وکارهای کوچک، بیش از هر
دادگاهی که می‌تواند اینستاگرام و فیس‌بوک را برای همیشه تغییر دهد - پیوست
مجله پیوست

دادگاهی که می‌تواند اینستاگرام و فیس‌بوک را برای همیشه تغییر دهد - پیوست

متا با یکی از جدی‌ترین پرونده‌های قضایی خود بر سر نحوه فعالیت اینستاگرام و فیس‌بوک برای کودکان و نوجوانان روبه‌رو شده است. ۳۰ ایالت آمریکا نه‌تنها غرامتی بیش از یک تریلیون دلار مطالبه کرده‌اند، بلکه خواستار حذف یا تغییر قابلیت‌هایی مانند نمایش تعداد لایک، اسکرول بی‌نهایت، پخش خودکار ویدئو و استوری شده‌اند؛ …
پانزده سال هوشمندسازی کشاورزی؛ از سامانه تا نتیجه چقدر فاصله مانده؟ - پیوست
مجله پیوست

پانزده سال هوشمندسازی کشاورزی؛ از سامانه تا نتیجه چقدر فاصله مانده؟ - پیوست

کشاورزی دیجیتال در ایران دیگر فقط به چند سامانه محدود نیست. از ثبت میلیون‌ها بهره‌بردار و صدور بیش از ۱.۳ میلیون بیمه‌نامه گندم تا آبیاری هوشمند و صدها پهپاد کشاورزی، نشانه‌های اجرای واقعی وجود دارد. اما هرچه از تعداد سامانه و تجهیز به نتیجه استفاده از آنها نزدیک می‌شویم، داده کمتر می‌شود. هنوز روشن …
تست یک بسته اینترنت، پاسخ ایرانسل به اتهام «حجم‌خوری»؛ پس چرا بسته‌های کاربران زود تمام می‌شود؟
سایت سیتنا

تست یک بسته اینترنت، پاسخ ایرانسل به اتهام «حجم‌خوری»؛ پس چرا بسته‌های کاربران زود تمام می‌شود؟

در حالی که گلایه کاربران از تمام شدن سریع بسته‌های اینترنت همچنان ادامه دارد، ایرانسل با انجام یک تست عملی مقابل خبرنگاران اعلام کرد در آزمایش انجام‌شده، یک گیگ
دولت راه فیلترینگ سلیقه‌ای را می‌بندد
سایت ایران آنلاین

دولت راه فیلترینگ سلیقه‌ای را می‌بندد

هیأت وزیران در مصوبه‌ای جدید، هرگونه تصمیم یا اقدام دستگاه‌های اجرایی برای انسداد، تعلیق، تحدید یا ممنوعیت فعالیت سکوها و کسب‌وکارهای دیجیتال را منوط به اخذ نظر ستاد راهبری و ساماندهی فضای مجازی و تأیید رئیس‌جمهوری کرد؛ اقدامی که در پی نگرانی‌ها از تعدد مراجع تصمیم‌گیر و اقدامات ناهماهنگ در حوزه فضای …
بعد از جنگ فشار تحریمی به سایت‌های ایرانی مضاعف شد
سایت روزنو

بعد از جنگ فشار تحریمی به سایت‌های ایرانی مضاعف شد

آنگاه می‌توان از مردم خواست برای کار با سامانه‌ها و سرویس‌های حاکمیتی از همان مرورگر بومی استفاده کنند.» این جمله آخر، بی‌آنکه قصد چنین کاری را داشته باشد، ی...
ماجرای ضریب ۲.۷ اینترنت بین‌الملل / چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟
سایت فرارو

ماجرای ضریب ۲.۷ اینترنت بین‌الملل / چرا بسته‌های اینترنت زود تمام می‌شوند؟

رگولاتوری می‌گوید خبری از کسر ۲.۷ برابری حجم اینترنت نیست اما عوامل دیگری می‌توانند بسته شما را سریع‌تر تمام کنند؛ از مصرف پنهان اپ‌ها تا VPN و دانلود خودکار. چطور جلوی این مصرف را بگیریم؟
سایت عصرایران

تلگرام برای یک میلیارد کاربرش دامنه اختصاصی می‌گیرد؛ «.gram» در راه است

وقتی الگوریتم‌های هوش مصنوعی فرمانده جنگ‌ها می‌شوند / هشدار پاپ درباره جنگ‌های «هوشمند»؛ ماشین‌ها بخشش ندارند
سایت خبرآنلاین

وقتی الگوریتم‌های هوش مصنوعی فرمانده جنگ‌ها می‌شوند / هشدار پاپ درباره جنگ‌های «هوشمند»؛ ماشین‌ها بخشش ندارند

به گفته پاپ: «هیچ الگوریتمی نمی‌تواند جنگ را از نظر اخلاقی پذیرفتنی کند.» جنگ‌های نیابتی و تسلیحات خودکار هر دو معضلات اخلاقی مشابهی ایجاد می‌کنند که بازنگری در سنت جنگ عادلانه، ابزار لازم برای ارزیابی و مهار آن‌ها را فراهم می‌سازد.
سایت خبرآنلاین

مدیر سابق OpenAI: هوش مصنوعی می‌تواند تمامی بیماری‌ها را درمان کند

روزنامه هفت صبح

تغییر بزرگ اما کاربردی در اینستاگرام؛ ویرایش موسیقی پست‌های قدیمی ممکن شد

سایت خبرآنلاین

ببینید | چین با استفاده از هوش مصنوعی یک «قاتل پهپاد» ساخت

سایت اطلاعات آنلاین

تمرین رژه ربات‌های انسان‌نما +ویدئو

کیف پول ایران؛ مسیری که ۱۶ سال طول کشید - پیوست
مجله پیوست

کیف پول ایران؛ مسیری که ۱۶ سال طول کشید - پیوست

بانک مرکزی پس از نزدیک به ۱۶ سال کشمکش بر سر راه‌اندازی کیف پول موبایلی، حالا «کیف پول ایران» را به مرحله اجرا رسانده است.
می‌توان به کدنویسی هوش‌مصنوعی اعتماد کرد؟ - پیوست
مجله پیوست

می‌توان به کدنویسی هوش‌مصنوعی اعتماد کرد؟ - پیوست

اگر وسط جنگ و اختلال اینترنت بتوان ظرف سه روز یک مسیر تازه برای سفارش‌گیری ساخت، یا برای حل یک مسئله کاملاً شخصی اپلیکیشن نوشت، ماجرا دیگر فقط توانایی هوش مصنوعی در کدنویسی نیست. ساخت نرم‌افزار ساده‌تر و در دسترس‌تر شده و آدم‌هایی که برنامه‌نویس نیستند هم می‌توانند چیزی بسازند که واقعاً کار کند. اما
۴ میلیون دانش‌آموز پای درس برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی - پیوست
مجله پیوست

۴ میلیون دانش‌آموز پای درس برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی - پیوست

تعداد ثبت‌نام‌ها در طرح «ایران دیجیتال» از چهار میلیون نفر گذشته است؛ طرحی برای آموزش رایگان برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی به دانش‌آموزان که تاکنون بیش از ۶۰۰ هزار نفر دوره‌های آن را به پایان رسانده‌اند و بیش از ۷۰۰ هزار پروژه دانش‌آموزی در آن ثبت شده است. بیش از ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان این طرح نیز
پایان مهلت یک‌ هفته‌ای اپراتورها برای اثبات عدم کم‌فروشی اینترنت
سایت خبرآنلاین

پایان مهلت یک‌ هفته‌ای اپراتورها برای اثبات عدم کم‌فروشی اینترنت

شاید برای شما پیش آمده باشد که از یک اپراتور بسته اینترنتی خاصی را خریداری کردید ولی طولی نمی‌کشد که پس از مدتی گشت وگذار در اینترنت و باز و بسته کردن صفحات وب، پیام غیرمنتظره‌ای با این مضمون که مشترک گرامی شما ۸۵ درصد حجم بسته اینترنت خود را مصرف کرده‌اید دریافت می‌کنید، بدون آنکه فایلی حجیم دانلود …
تلاش گیمرها برای نجات دیسک؛ سونی، فروش نسخه فیزیکی بازی را متوقف می‌کند؟
خبرگزاری ایرنا

تلاش گیمرها برای نجات دیسک؛ سونی، فروش نسخه فیزیکی بازی را متوقف می‌کند؟

تهران- ایرنا- تصمیم سونی برای توقف تولید دیسک‌های فیزیکی بازی‌های جدید پلی‌استیشن از ژانویه ۲۰۲۸، به یکی از بحث‌برانگیزترین تصمیم‌های این شرکت تبدیل شده و اعتراضات گسترده‌ای را از کارزارهای چند جانبه تا شکایت‌های قضایی را در پی داشته است.
نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند
سایت عصرایران

نسل Z با هوش مصنوعی مانند یک دوست رفتار می‌کند

یک نظرسنجی جهانی که به تازگی توسط «کسپرسکی» با ۷۲۰۰ شرکت‌کننده انجام شد، نشان داد نسل Z در مقایسه با سایر نسل‌ها از هوش مصنوعی بسیار فعال‌تر استفاده می‌کند.
«استراوا» چیست و چگونه به ابزار ردیابی نیروهای آمریکایی برای ایران تبدیل شد؟
سایت فرارو

«استراوا» چیست و چگونه به ابزار ردیابی نیروهای آمریکایی برای ایران تبدیل شد؟

سخنگوی استراوا گفت که این شرکت ایمنی و حریم خصوصی کاربران خود را بسیار جدی می‌گیرد و کنترل‌های گسترده‌ای بر حریم خصوصی، همراه با اطلاعاتی در مورد نحوه استفاده از آن‌ها، ارائه می‌دهد.
سایت عصرایران

ربات جعلی «بانک ملی»؛ یک کد پنج‌رقمی که حساب بانکی و تلگرام کاربران را خالی می‌کند

فناوری، چگونه در حال تغییر دادن مهندسی دریایی است؟
روزنامه هفت صبح

فناوری، چگونه در حال تغییر دادن مهندسی دریایی است؟

تقاضای فزاینده برای انرژی و دغدغه‌های زیست‌محیطی، دولت‌های جهان را به سمت تأمین منابع انرژی تاب‌آور و مقیاس‌پذیر سوق داده است.
دانشگاه، هوش مصنوعی و خطر فراموشی اندیشیدن - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دانشگاه، هوش مصنوعی و خطر فراموشی اندیشیدن - مردم سالاری آنلاین

هوش مصنوعی با سرعتی چشمگیر وارد دانشگاه ها شده و شیوه آموزش، پژوهش و حتی انجام تکالیف دانشجویان ...
         
سایت فرارو

یکه‌تازی سامسونگ در خاورمیانه

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حدس موقعیت مکانی شما را از روی یک تصویر | قبل از انتشار عکس در شبکه‌های اجتماعی این جزئیات را حذف کنید

ایلان ماسک آینده‌ای را تصور می‌کند که در آن برای پول کار نمی‌کنیم و شغل از نیاز به انتخاب تبدیل خواهد شد!
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایلان ماسک آینده‌ای را تصور می‌کند که در آن برای پول کار نمی‌کنیم و شغل از نیاز به انتخاب تبدیل خواهد شد!

اگر روزی برسد که ربات‌ها به‌جای انسان‌ها تولید کنند و هوش مصنوعی خدمات ارائه دهد، انسان‌ها چه‌کار خواهد کرد؟ ایلان ماسک پاسخ عجیبی دارد: شاید کالاها آن‌قدر فراوان شوند که کمبود، معنای امروزی خود را از دست بدهد، پس آیا هنوز لازم است برای به‌دست‌آوردن پول کار کنیم؟
         
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گوشی گوگل قبل از شما، کارهایتان را پیش‌بینی می‌کند!

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قتل خانوادگی با کمک ChatGPT

از نقطه سبز در گوشی‌ خود ساده نگذرید
سایت هم میهن

از نقطه سبز در گوشی‌ خود ساده نگذرید

یک نقطه سبز در گوشه صفحه به این معنی است که دوربین و یا میکروفون گوشی شما به طور فعال استفاده می‌شوند.
    
بایدها و نبایدهای استفاده از هوش مصنوعی
خبرگزاری ایسنا

بایدها و نبایدهای استفاده از هوش مصنوعی

علیرغم آنکه هوش مصنوعی امروز به بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره انسان‌ها و سازمان‌ها تبدیل شده است اما استفاده نادرست، ناآگاهانه یا غیرمسئولانه از این فناوری می‌تواند پیامدهایی همچون نقض حریم خصوصی افراد، تصمیم‌گیری‌های تبعیض‌آمیز و انتشار اطلاعات نادرست را به دنبال داشته باشد.
خبرگزاری مهر

پایان اسکرول بی‌نهایت و شمارش لایک در اینستاگرام

ماجرای قطعی سایت‌های دولتی چیست؟
سایت رویداد‌ ۲۴

ماجرای قطعی سایت‌های دولتی چیست؟

اخیرا کاربران ایرانی برای دسترسی به سایت نهاد‌های رسمی با مشکل مواجه شده‌اند؛ از جمله سایت بانک مرکزی و سایت تنظیم مقررات و چند نمونه دیگر.
تفاوت‌های انسان و هوش مصنوعی در روخوانی
خبرگزاری ایرنا

تفاوت‌های انسان و هوش مصنوعی در روخوانی

تهران- ایرنا- یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که هوش مصنوعی در مراحل اولیه خواندن، شبیه مغز انسان عمل می‌کند، اما در مواجهه با جملات پیچیده، راهش از انسان جدا می‌شود و نمی‌تواند توضیح دهد که چرا ما ناچار به بازخوانی می‌شویم.
یک نسل و یک رسانه
روزنامه شرق

یک نسل و یک رسانه

در آخرین روز هفته گذشته تلگرام ۱۳ساله شد. مدیر تلگرام در یادداشتی به همین منظور گفته که بیش از نیمی از این مدت، تلگرام یکی از ۱۰ اپلیکیشن موبایلی بوده که بیشترین دانلود را در سطح جهان داشته‌اند. سپس اظهار کرده که یک نسل کامل با تلگرام بزرگ شده‌اند. این اظهارات دوروف را چگونه می‌توان فهم کرد؟