VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
ژله لایه ای
آبغوره
۱۴۰۳/۱۰/۱۴
/ سایت پرشین وی
طرز تهیه 8 نوع چیز کیک یخچالی با انواع بیسکویت ها
طرز تهیه چیز کیک و طرز تهیه چیز کیک و سرو چیزکیک یخچالی و آماده کردن لایه میانی چیز کیک و آماده کردن ژله برای روی چیز کیک یخچالی
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت پارسینه
طرز تهیه پاستیل رولتی خانگی با سه رنگ برای شب یلدا
پاستیل رولتی یک دسر خوشمزه و زیباست که به راحتی در خانه تهیه می شود. این پاستیل ها با رنگ های شاد و طعمهای متفاوت نه تنها جذاب به نظر می رسند بلکه برای شب یلدا نیز ایده ای عالی هستند. با استفاده از ژله های مختلف و بستنی، می توانید لایههای رنگارنگ و خوشمزهای درست کنید که نه تنها طعمی فوقالعاده …
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت فرتاک
طرز تهیه ژله هندوانه سهلایه؛ دسر شیک و آسان برای مهمانیها
با این دسر رنگارنگ، هر میزی را زیباتر کنید و مهمانان خود را شگفتزده کنید.
ژله
ژله
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ سایت خبرفوری
لایه ای که بر سطح آبغوره ها می بندد، ضرر دارد؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست.
آبغوره
آبغوره
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت خط سلامت
لایه روی سطح آبغوره ضرر دارد؟/ چه کنیم این لایه تشکیل نشود؟
خط سلامت: لایه لزج و ژلهای که بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود، اغلب به عنوان مادر سرکه شناخته میشود. این لایه نتیجه فعالیت باکتریهای اسید لاکتیک و اسید استیک است که در طی فرآیند تخمیر طبیعی تشکیل میشود. به طور کلی، حضور این لایه نشانهای از تخمیر طبیعی و عدم استفاده از مواد نگهدارنده شیمیایی …
آبغوره
سرکه
آبغوره
سرکه
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت تابناک
آیا لایه سفید بر سطح آبغورهها، ضرر دارد؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست.
نگهداری آبغوره
آبغوره
نگهداری آبغوره
آبغوره
کپک آبغوره
رویه آبغوره
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ سایت سبک ایده آل
لایه لزج سطح آبغوره خانگی مضرر است یا نه؟ - سبک ایده آل
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست.
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ خبرگزاری ایلنا
لایهای که بر سطح آبغورهها میبندد، ضرر دارد؟/ چه کنیم این لایه تشکیل نشود؟/ تفاوت لایه ضخیم ژلهای با لایه کپکی
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست.
الکل
پنبه
الکل
پنبه
صنایع غذایی
تشکیل
۱۴۰۳/۰۸/۲۷
/ خبرگزاری ایسکانیوز
لایهای که بر سطح آبغوره میبندد، برای سلامتی ضرر دارد؟
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست.
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ 55 آنلاین
چکار کنیم روی آبغوره لایه نبندد؟ | تفاوت لایه ضخیم ژلهای با لایه کپکی
به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، لایه لزج، ژلهای و ضخیمی که گاهی بر سطح سرکه و آبغوره خانگی تشکیل میشود الزاما مضر و آسیب زننده نیست.
کپک
آبغوره
کپک
آبغوره
۱۴۰۳/۰۸/۲۴
/ سایت فرتاک
طرز تهیه ژله لایه ای رنگی با میوه؛ دسر شیک برای مهمانیها
آموزش تهیه ژله لایه ای با میوه، دسر زیبا و خوشطعم برای مجالس و مهمانیها.
ژله لایه ای با میوه
ژله لایه ای
ژله لایه ای با میوه
ژله لایه ای
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت دلگرم
طرز تهیه پارفه توت فرنگی دسر رنگارنگ و خوشمزه
پارفه توت فرنگی یک دسر لایه لایه و خوشمزه است که با ترکیب توت فرنگی تازه، خامه فرم گرفته، بستنی وانیلی و گاهی اوقات مواد دیگری مانند بیسکویت یا ژله تهیه میشود.
پارفه
دسر
پارفه
دسر
توت فرنگی
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت دلگرم
دستور تهیه پارفه هلو دسر چندلایه خوشمزه
پارفه هلو یک دسر لایه لایه و خنک است که با ترکیب هلوهای شیرین، خامه نرم، بستنی و ژله تهیه میشود. این دسر علاوه بر طعم دلپذیر، ظاهر بسیار زیبایی هم دارد و برای پذیرایی در مهمانیها و دورهمیها بسیار مناسب است.
دسر
پارفه
دسر
پارفه
هلو
۱۴۰۳/۰۶/۲۵
/ سایت اکالا
طرز تهیه دسر سه لایه ژلهای؛ با پودینگ و کراست بیسکویتی
دسر سه لایه ژلهای، دسری فوقالعاده خوشمزه با ظاهری جذاب است که لایه اصلی آن ژله و لایههای دیگر کرم وانیلی و کراست بیسکویتی همراه با...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۲۳
/ سایت برترینها
اسموتی با دانه چیا
یک لایه ترکیب ساده شیر با دانه چیا که میدونید دانه چیا وقتی توی شیر خیس بخوره حالت ژله ای پیدا میکنه لایه دیگه توت فرنگی و تمشک با شیر و شکر که البته از میوه های دیگه مثل موز و انبه و آناناس و هلو هم میشه استفاده کرد . اسموتی یا اسموزی نوشیدنی
۱۴۰۳/۰۳/۲۶
/ سایت ترفندباز
طرز تهیه بستنی وانیلی اورئو | یک دسر خوشمزه برای گرم ترین روزهای سال
بستنی وانیلی اورئو، یک دسر محبوب و خوشمزه در بین اکثریت افراد از کودک تا بزرگسال می باشد. بستنی اورئو در واقع از دو لایه بیسکوییت اورئو به همراه یک لایه بستنی و
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
سجاد مالمیر
# طرز تهیه بستنی
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳ -
18 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک