VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
استاندارد صنایع غذایی
استاندارد
صنایع غذایی
۳ روز قبل / ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ / خبرگزاری ایرنا
بهرهبرداری از نخستین واحد شهرک فناوری صنایع شیمیایی شیراز
شیراز - ایرنا - همزمان با ایام دهه مبارک فجر، نخستین واحد شهرک فناوری صنایع شیمیایی شیراز با حضور مدیرکل استاندارد فارس، معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی فارس، مدیرعامل شرکت خدماتی شهرک صنعتی بزرگ شیراز، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز، …
فارس
شیراز
فارس
شیراز
شهرک صنعتی
دهه فجر
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
/ خبرگزاری ایسکانیوز
اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در هرمزگان
اختتامیه اولین نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته هرمزگان با حضور خلیل قاسمی، رئیس سازمان صمت هرمزگان؛ شهرزاد، معاون اقتصادی استاندار هرمزگان؛ و مدیرکل اداره استاندارد هرمزگان برگزار شد. در این مراسم، تفاهمنامهای برای استانداردسازی غذاهای محلی چون مهیاوه بین سازمان صمت، دانشگاه علوم …
ماشین آلات
ماشین آلات
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ خبرگزاری ایلنا
پایان نمایشگاه مواد غذایی هرمزگان با امضای تفاهمنامههای کلیدی +فیلم
نخستین نمایشگاه تخصصی مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته در هرمزگان با حضور جمعی از مسئولان ارشد استانی و متخصصان این حوزه به کار خود پایان داد. در روز پایانی این نمایشگاه، تفاهمنامههای مهمی با محوریت استانداردسازی غذاهای محلی، تولید نان سالم و تجهیز واحدهای نانوایی میان دانشگاه علوم پزشکی، سازمان …
مواد غذایی
تفاهنامه
مواد غذایی
تفاهنامه
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
خلیل قاسمی
۱۴۰۳/۱۱/۰۶
/ سایت اتاق ایران
زهرا پیراوی ونک: قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، انسجام حوزه غذا را ممکن میکند+ ویدئو
مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد سازمان ملی استاندارد در جمع اعضای کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران، انسجامبخشی به سیاستهای حوزه غذا را با استناد به قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، ممکن دانست.
استانداردسازی
سازمان استاندارد
استانداردسازی
سازمان استاندارد
کمیسیون صنایع غذایی
۱۴۰۳/۱۰/۱۳
/ سایت تابناک
ایران، حاضر غایب در صنعت غذای حلال/ گردش مالی «حلال» چقدر است؟
در سالهای اخیر، صنعت غذای حلال از بزرگترین و پررونقترین صنایع غذایی جهان بشمار میآید، زیرا تقاضا برای «غذای حلال»، به دلیل ارتقای آگاهی مردم جهان و گسترش جمعیت مسلمانان، افزایش یافته است.
حلال
صنعت غذای حلال
حلال
صنعت غذای حلال
سازمان ملی استاندارد ایران
سازمان همکاریهای اسلامی
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
/ سایت اقتصادآنلاین
فرصتهای صنعت حلال برای رقابت با سایر صنایع/ باید به استاندارد واحدی برسیم
اصفهان - دبیرکل موسسه استاندارد کشورهای اسلامی (اسمیک) گفت: فرصتهای زیادی در صنعت حلال در عرصه رقابت با سایر صنایع وجود دارد و اشتراک گذاری تجربیات و دانش شرکت کنندگان باید به مبحثی هدفمند و سیاستی شفاف در صنعت حلال برسد.
صنعت حلال
صنعت غذایی
صنعت حلال
صنعت غذایی
استاندارد
۱۴۰۳/۱۰/۱۱
/ روزنامه صمت
حذف موازی کاری سازمان استاندارد و غذا و دارو در بررسی کیفیت محصولات غذایی
دبیر فراکسیون تشکلهای صنایعغذایی و کشاورزی از لغو موازی کاری سازمان غذا و دارو و استاندارد در آزمایش و بررسی کیفیت مواد غذایی خبر داد.
استاندارد
استاندارد
۱۴۰۳/۰۹/۲۹
/ خبرگزاری ایلنا
پنیر پیتزای تاپینگ یا موزارلا؟/ چه پنیری برای پیتزا بخریم؟/ کدام پنیر چربی کمتری دارد؟
بنا به گفته یک متخصص علوم و صنایع غذایی، پنیر موزارلا به صورت مستقیم از شیر تازه و چربی شیر تهیه شده که کشسانی، قابلیت ذوب بالا و طعم مخصوص پنیر را دارد. اما پنیر تاپینگ، پنیر فرآوریشده با چربیهای گیاهی از جمله روغن آفتابگردان و سویاست که به عنوان پنیر اختصاصی پیتزا استفاده میشود.
استاندارد
ایران
استاندارد
ایران
شیر
صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت خبرفوری
رئیس سازمان ملی استاندارد تغییر کرد؛ فرزانه انصاری کیست؟
فرزانه انصاری، دارای مدرک دکتری در رشته مهندسی کشاورزی- علوم و صنایع غذایی است و پیش از این در پژوهشگاه استاندارد استان کرج مشغول فعالیت بوده است. وی سابقه تدریس در دانشگاه را داشته و دارای یک کتاب و مقالات بسیار در حوزه مرتبط با استاندارد و صنایع غذایی و کشاورزی و… است
سازمان استاندارد
سازمان استاندارد
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت افکارنیوز
اطلاعیه سازمان استاندارد درباره ماکارونی
با توجه به اهمیت سلامتی، خریداران ماکارونی باید به تاریخ تولید و انقضاء محصولات مراجعه کنند و از خرید محصولات فاقد نشان استاندارد یا بستهبندی فلهای خودداری کنند.
ماکارونی
سازمان استاندارد
ماکارونی
سازمان استاندارد
تاریخ مصرف
صنایع غذایی و بهداشتی
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت انتخاب
دلیل فوت کودکان با ماکارونی مشخص شد؟
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآورده هایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب می شود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته می تواند …
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت آرمان ملی
اطلاعیه مهم درباره مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده
بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآوردههایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری با سیلوس سرئوس محسوب می شود.
ماکارونی
ماکارونی
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت افکارنیوز
ماکارونی بخوریم یا نه؟ سازمان استاندارد اطلاعیه داد
سازمان استاندارد در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، اعلام کرد که انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری است.
ماکارونی
سازمان ملی استاندارد
ماکارونی
سازمان ملی استاندارد
ماکارونی مسموم
استاندارد صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ سایت انرژی پرس
ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس
به گزارش انرژی پرس، بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآوردههایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت
باکتری باسیلوس سرئوس
رشد باکتری باسیلوس سرئوس
باکتری باسیلوس سرئوس
رشد باکتری باسیلوس سرئوس
فراورده ماکارونی خام
ماکارونی
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
واکنش سازمان ملی استاندارد به خبر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»
بر اساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآوردههایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری با سیلوس سرئوس محسوب می شود.
ماکارانی
ماکارانی
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ خبرگزاری ایرنا
خراسانرضوی قطب تولیدات صنایع غذایی دارای نشان استاندارد است
مشهد-ایرنا- مدیر کل استاندارد خراسان رضوی گفت: هزار واحد دارای نشان استاندارد در حوزه صنعت غذایی استان فعالیت میکنند که این استان را به قطب تولیدات صنایع غذایی دارای این نشان تبدیل کرده است.
مشهد
خراسان رضوی
مشهد
خراسان رضوی
سازمان ملی استاندارد ایران
نمایشگاه بین المللی مشهد
۱۴۰۳/۰۹/۱۰
/ روزنامه شرق
اضطراب و آلودگی باعث عود بیماریهای پوستی من شد
زینب رحیمی: آلودگی هوا یکی از معضلات جدی محیط زیست است که اثرات گستردهای بر سلامت انسان دارد. در ایران با توجه به افزایش شهرنشینی، رشد جمعیت، استفاده بیشازحد از سوختهای فسیلی و ضعف در مدیریت محیط زیست، آلودگی هوا به یکی از بحرانهای اصلی تبدیل شده است. در میان مشکلات متعددی که آلودگی هوا برای سلامت …
آناهیتا همتی
آناهیتا همتی
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت باشگاه خبرنگاران
آزمایشگاهی که سه بار در سه دولت متفاوت افتتاح شد
مجهزترین آزمایشگاه مرجع فرآوردههای سوختی اداره کل استاندارد خراسان جنوبی در حالی ۲۷ آبان امسال افتتاح شد که در دو دولت پیشین نیز افتتاح شده بود.
استاندارد
صنایع غذایی و صنایع تولیدی
استاندارد
صنایع غذایی و صنایع تولیدی
فرآورده های سوختی
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
/ خبرگزاری ایسنا
جلوگیری از واردات فیلترهای «هپا»ی صنایع داروسازی با محصول نانویی دانشبنیانها/حذف ۹۹.۹ درصدی ذرات و ویروسها
فیلترهای هپا یک محصول مهم برای صنایع داروسازی و غذایی است که به عنوان یکی از ابزارهای مهم برای مقابله با بحرانهای بهداشتی مانند شیوع کرونا است و تاکنون این فیلترها به کشور وارداتی بوده است، ولی اخیرا یکی از شرکتهای دانشبنیان موفق به ساخت این فیلترها مبتنی بر الیاف نانو شدند و به گفته آنها این فیلتر …
شرکت دانش بنیان
نانوالیاف
شرکت دانش بنیان
نانوالیاف
فیلتر هپا
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری ایلنا
کدام رب سالمتر است؛ رب خانگی یا صنعتی؟
یک دکترای تخصصی بهداشت میگوید: رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید میشود.
استاندارد
دانشگاه علوم پزشکی
استاندارد
دانشگاه علوم پزشکی
صنایع غذایی
نور خورشید
۱۴۰۳/۰۸/۱۹
/ سایت تریبون اقتصاد
تنها ماده غذایی که صنعتی آن بهتر از خانگی است
حرارتدهی طولانی در فرآیند تولید رب گوجه خانگی ممکن است باعث کاهش محتوای لیکوپن، ویتامین سی، ارزش آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنلی و فلاونوئیدی آن شود.
استاندارد
دانشگاه علوم پزشکی
استاندارد
دانشگاه علوم پزشکی
صنایع غذایی
نور خورشید
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ خبرگزاری مهر
نتایج اعلامی آزمایشگاههای سازمان ملی استاندارد فصل الخطاب است
کرج- سرپرست پژوهشکده صنایع غذایی و فرآوردههای کشاورزی پژوهشگاه استاندارد گفت: نتایج اعلامی آزمایشگاههای سازمان ملی استاندارد که توسط پژوهشگاه اداره میشوند، فصل الخطاب است.
سازمان ملی استاندارد ایران
صنایع غذایی
سازمان ملی استاندارد ایران
صنایع غذایی
استاندارد
۱۴۰۳/۰۷/۲۷
/ خبرگزاری ایلنا
در آیین بزرگداشت روز ملی استاندارد، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری به عنوان واحد نمونه صنعتی استان معرفی گردید
آیین گرامیداشت روز ملی استاندارد و معرفی واحد نمونه صنعتی استان چهارمحال و بختیاری روز چهارشنبه ۲۵مهرماه در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی با حضور غلامعلی حیدری استاندار ، محمدکاظم منزوی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، مهدی پژوهش مدیرکل استاندارد، محمد فرجی رییس پژوهشکده …
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت جهان صنعت نیوز
استفاده از زعفران با این نام تجاری ممنوع شد
دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشت سازمان ملی استاندارد اعلامکرد: نشان استاندارد و حلال بر روی فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» جعلی است.
زعفران
نام تجاری
زعفران
نام تجاری
۱۴۰۳/۰۷/۲۶
/ سایت اقتصادآنلاین
عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» مورد تایید نیست
دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشت سازمان ملی استاندارد اعلامکرد: نشان استاندارد و حلال بر روی فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» جعلی است.
سلامت ریه
سلامت چشم
سلامت ریه
سلامت چشم
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت باشگاه خبرنگاران
اثر بخشی چهارمحال و بختیاری در تدوین استاندارد حوزه فرش و بادام
رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و فرآوردههای کشاورزی سازمان ملی استاندارد با اشاره به توانمندیهای چهارمحال و بختیاری در حوزه فرش و بادام، گفت: این استان میتواند در تدوین استانداردهای این حوزه تاثیرگذار باشد.
روز جهانی استاندارد
تولیدات کشاورزی
روز جهانی استاندارد
تولیدات کشاورزی
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت ایران آنلاین
جعلی بودن نشان استاندارد عصاره گیاهی با نام تجاری «نشاط»
دفتر نظارت براجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد اعلام کرد: نشان استاندارد عصاره گیاهی با نام تجاری نشاط جعلی است.
سازمان ملی استاندارد ایران
سازمان ملی استاندارد ایران
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ خبرگزاری ایسنا
چهارمحال و بختیاری میتواند در تدوین استاندارد حوزه فرش و بادام تاثیرگذار باشد
رئیس پژوهشکده صنایع غذایی و فرآوردههای کشاورزی سازمان ملی استاندارد با اشاره به توانمندیهای چهارمحال و بختیاری در حوزه فرش و بادام، گفت: این استان میتواند در تدوین استانداردهای این حوزه تاثیرگذار باشد.
منطقه چهارمحال و بختیاری
استانداردسازی
منطقه چهارمحال و بختیاری
استانداردسازی
فرش دستباف
بادام
۱۴۰۳/۰۷/۲۵
/ سایت تابناک
هشدار سازمان استاندارد درباره زعفران زرد طلایی
دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشت سازمان ملی استاندارد اعلامکرد: نشان استاندارد و حلال بر روی فراورده عصاره زعفران با نام تجاری «زرد طلایی» جعلی است.
صنایع غذایی
نشان استاندارد
صنایع غذایی
نشان استاندارد
زعفران
۱۴۰۳/۰۷/۲۳
/ سایت باشگاه خبرنگاران
بهره برداری از آزمایشگاه همکار استاندارد در صنایع غذایی همدان
آزمایشگاه استاندارد مواد غذایی شرکت پگاه همدان به عنوان آزمایشگاه همکار استاندارد و آزمایشگاه ایزو جهانی همزمان با هفته استاندار آغاز به کار کرد.
استاندارد
ازمایشگاه
استاندارد
ازمایشگاه
۱۴۰۳/۰۷/۲۲
/ سایت باشگاه خبرنگاران
استاندارد سمنان ۴۸ پروانه حلال برای تولیدات صنایع غذایی صادر کرد
مدیرکل استاندارد سمنان گفت: ۴۸ پروانه حلال برای تولیدات ۱۹ واحد صنایع غذایی استان صادر شد.
روز ملی استاندارد
استاندارد کالا
روز ملی استاندارد
استاندارد کالا
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ سایت باشگاه خبرنگاران
بیشترین تخلفات استانداردی مربوط به صنایع غذایی است
مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال ۱۴ پرونده تخلف استانداردی در کمیسیون ۴۲ استان بررسی شد که ۱۲ مورد مربوط به صنایع غذایی بود.
تخلفات استاندارد
صنایع غذایی
تخلفات استاندارد
صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۲۱
/ خبرگزاری مهر
برخورد با ۱۴ تخلف استانداردی در چهارمحال و بختیاری
شهرکرد_مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای سال جاری ۱۴ پرونده تخلف استانداردی در کمیسیون ۴۲ استان بررسی شد که ۱۲ مورد مربوط به صنایع غذایی بود.
شهرکرد
استاندارد
شهرکرد
استاندارد
صنایع غذایی
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ خبرگزاری ایرنا
دستمزد مدیران کنترل کیفیت باید متناسب با سنگینی وظایف باشد
مشهد- ایرنا- مدیرکل استاندارد خراسان رضوی گفت: قانون تکالیف و مسئولیتهای سنگینی برعهده مدیران کنترل کیفیت صنایع گذاشته است که باید حقوق و دستمزد آنان نیز متناسب با جایگاه و مسئولیتهای آنان باشد، در غیر این صورت تاثیر مستقیم بر کیفیت تولید خواهد گذاشت.
خراسان رضوی
تولید داخلی
خراسان رضوی
تولید داخلی
وزارت صنعت معدن و تجارت
خانه صنعت
۱۴۰۳/۰۷/۱۸
/ خبرگزاری ایسنا
صدور و تمدید ۶۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد در خراسان جنوبی
مدیرکل استاندارد خراسان جنوبی گفت: در شش ماه گذشته از سال، ۶۲ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری در حوزه صنایع غذایی، کشاورزی، ساختمانی، شیمیایی، خودرو، برق و الکترونیک، نساجی و انرژی خراسان جنوبی صادر و تمدید شد.
استاندارد خراسان جنوبی
استاندارد خراسان جنوبی
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت مدارا
اصفهان در رعایت استانداردهای ایمنی صنایع غذایی پیشگام است - پایگاه خبری مدارا
به گزارش سایت خبری مدارا؛ گردهمایی آشنایی با قوانین و نقش استاندارد در ایمنی صنایع غذایی روز سهشنبه با حضور بانوان مشاور امور زنان در دستگاههای اجرایی
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ خبرگزاری ایسنا
تکنولوژی کشتارگاههای صنعتی طیور استان همدان فرسوده است
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: یکی از مشکلات استان همدان فرسوده و قدیمی بودن تجهیزات و امکانات کشتارگاههای صنعتی مرغ استان بوده که این امر کیفیت مرغ استان را پایین میآورد.
جهاد کشاورزی
کشتارگاه صنعتی طیور
جهاد کشاورزی
کشتارگاه صنعتی طیور
تکنولوژی
مرغ مازاد
۱۴۰۳/۰۶/۲۸
/ خبرگزاری ایرنا
استاندارد کاربرد استخوان، پوست و موی حیوانات در محصولات حلال تدوین شد
تهران- ایرنا- سازمان ملی استاندارد ایران استاندارد راهنمای کاربرد استخوان، پوست و موی حیوانات در محصولات حلال را با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، مرکز موضوع شناسی احکام فقهی و سایر متخصصان و صاحب نظران تدوین و در کمیته ملی حلال تصویب کرد.
دانشگاه علوم پزشکی ایران
استاندارد ملی
دانشگاه علوم پزشکی ایران
استاندارد ملی
سازمان ملی استاندارد ایران
۱۴۰۳/۰۶/۱۸
/ خبرگزاری ایرنا
پلمب یک واحد آلاینده در شهریار/دستگیری شکارچیان غیرمجاز در شمیرانات
شهریار - ایرنا - رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شهریار از پلمب یک واحد آلاینده صنایع غذایی توسط کارشناسان این اداره خبر داد و گفت: به علت بی توجهی و انجام ندادن اقدام مثبت به منظور تصفیه فاضلاب و استاندارد سازی پساب، با دریافت دستور قضایی همه سالن و خطوط تولیدی آلاینده شرکت مذکور تعطیل شد.
واحدهای آلاینده
تخریب محیط زیست
واحدهای آلاینده
تخریب محیط زیست
شهرستان شهریار
شکارچیان غیرمجاز
۱۴۰۳/۰۶/۰۶
/ خبرگزاری ایرنا
سرکه تقطیری «چموش قزوین» و «اصیل» غیراستاندارد است
تهران- ایرنا- دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران اعلامکرد: ۲ واحد تولیدی فراورده سرکه تقطیری با نام های تجاری چموش قزوین و اصیل شناسایی شدند.
شهر تهران
سازمان ملی استاندارد ایران
شهر تهران
سازمان ملی استاندارد ایران
۱۴۰۳/۰۵/۳۰
/ سایت خبرآنلاین
نشان استاندارد فرآورده عصاره زعفران با نام تجاری سرخگل جعلی است
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، نشان استاندارد مندرج روی برچسب فرآورده عصاره زعفران با نام تجاری سرخگل جعلی است.
استاندارد
سازمان بهداشت جهانی
استاندارد
سازمان بهداشت جهانی
استان کردستان
۱۴۰۳/۰۵/۲۴
/ خبرگزاری ایرنا
کمفروشی صنایع غذایی در خراسان رضوی کاهش یافت
مشهد- ایرنا- مدیرکل استاندارد خراسان رضوی گفت: عدم تطبیق وزن مواد غذایی بستهبندی با وزن درج شده بر روی کالا یا کمفروشی در بستهبندی صنایع غذایی استان، برای دومین سال پیاپی روند کاهشی داشته است.
خراسان رضوی
گران فروشی
خراسان رضوی
گران فروشی
۱۴۰۳/۰۴/۱۰
/ سایت اطلاعات آنلاین
سس مایونز این شرکت تولیدکننده مواد غذایی جمع آوری شد
سازمان ملی استاندارد از جمع آوری نوعی سس مایونز تولید شده در شرکت صنایع غذایی بهروز نیک به علت رعایت نشدن الزامات مربوط به استاندارد خبر داد.
۱۴۰۳/۰۴/۰۹
/ سایت سلامت نیوز
جمع آوری سس مایونز یک شرکت تولیدکننده مواد غذایی
سازمان ملی استاندارد از جمع آوری نوعی سس مایونز تولید شده در شرکت صنایع غذایی بهروز نیک به علت رعایت نشدن الزامات مربوط به استاندارد خبر داد.
استاندارد
استاندارد
۱۴۰۳/۰۳/۲۴
/ سایت کاماپرس
کیک و کلوچه لیلتین با کمترین مواد نگهدارنده / نمایشگاه آگروفود 1403 - کاماپرس
مدیرعامل گروه صنایع غذایی لیلتین گفت: مواد نگهدارندهای که در تولید محصولات استفاده میکنیم از میزان استاندارد پایینتر است و وجه تمایز گروه صنایع غذایی لیلتین با موارد مشابه را تولید محصولات سلامت محور میدانیم. سید محسن میرکاظمی در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه آگروفود 1403 در گفتوگو با کاماپرس، با اشاره …
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
/ خبرگزاری ایسنا
دریافت گواهینامه بینالمللی صنایع غذایی توسط آزمایشگاه جهاددانشگاهی استان زنجان
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار زنجان گفت: جهاددانشگاهی زنجان مجموعهای پویا و کارآمد است که در حوزههای مختلف ورود پیدا کرده و عملکرد مطلوبی داشته است.
زنجان
جهاددانشگاهی استان زنجان
زنجان
جهاددانشگاهی استان زنجان
حسین محمدی
استاندارد
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
/ خبرگزاری مهر
نگهداری فرآوردههای پروتئینی و امضا ۸ قرارداد با سردخانهها
شرکت پشتیبانی امور دام به منظور نگهداری فرآوردههای پروتئینی منجمد تحت شرایط بهداشتی و استاندارد با ۸ سردخانه قرارداد همکاری امضا کرد.
سردخانه
صنایع غذایی
سردخانه
صنایع غذایی
شرکت پشتیبانی امور دام
مرغ
۱۴۰۳/۰۲/۳۰
/ خبرگزاری مهر
استقبال از نوآوری شرکتهای دانش بنیان در عرصه سلامت موادغذایی
کرج- مدیرکل استاندارد استان البرز گفت: سازمان استاندارد از هرگونه نوآوری و پژوهش در عرصه سلامت صنایع غذایی توسط محققان و شرکت های دانش بنیان استقبال می کند.
اداره کل استاندارد البرز
شرکت های دانش بنیان
اداره کل استاندارد البرز
شرکت های دانش بنیان
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۲/۲۳
/ سایت تابناک
واکنش سازمان استاندارد به موضوع آبهای بستهبندی
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی؛ کیفیت، ایمنی و بهداشت انواع آبهای بسته بندی شده زیر نظر این سازمان کنترل و نظارت مستمر میشود.
سازمان استاندارد
آب بسته بندی
سازمان استاندارد
آب بسته بندی
آب چاه
استاندارد
۱۴۰۲/۱۲/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
پایداری؛ نرمال جدید صنایع
در سالهای اخیر، پایداری تبدیل به یک استاندارد کاری قدرتمند در صنایع گوناگون و حوزههای اقتصادی مختلف جهان شده است. اکنون بسیار عادی است که کسبوکارها در فعالیت خود، به الزامات اجتماعی و زیستمحیطی هم توجه کنند و آیندهای ماندگار برای خود رقم بزنند. طبق یکی از پژوهشهای شرکت پژوهشی و مشاوره …
محیط زیست
پایداری
محیط زیست
پایداری
کسب و کارها
استاندارد صنایع
۱۴۰۲/۱۲/۲۱
/ خبرگزاری برنا
تشریفات و پذیرایی برای میزبانی با بهترین پرسنل
اولین قدم در آموزش تشریفات و پذیرایی همایش برای میزبانی آموزش آداب و رسوم در این مورد است. کترینگ دنا با بهترین پرسنل برای میزبانی و هر نوع پذیرایی در هرگونه همایش و برنامه آماده است و با اصول استاندارد در این حوزه آماده برای برگزاری بهترین مراسمها میباشد..
تشریفات
پذیرایی
تشریفات
پذیرایی
صنایع غذایی دنا
۱۴۰۲/۱۲/۱۷
/ روزنامه دنیای اقتصاد
۳۰درصد کمفروشی در صنایع غذایی و شوینده
مدیرکل استاندارد استان تهران، با اشاره به اجرای طرح ملی پایش کمیت در محصولات (مقابله با کمفروشی) انواع فرآوردههای غذایی و شوینده، از سوی سازمان استاندارد گفت که در نتیجه پایشهای انجامشده از تولیدات ۵۲۴واحد تولیدی مشمول طرح، از ابتدای سال تاکنون، حدود ۳۰درصد کمفروشی در این محصولات مشخص شده …
صنایع غذایی
کم فروشی
صنایع غذایی
کم فروشی
استاندارد تهران
۱۴۰۲/۱۲/۰۹
/ خبرگزاری ایلنا
لغو بخشنامههای دست و پاگیر سازمان استاندارد در مورد برچسب کالا/ نفس راحت صنایع غذایی و بهداشتی با مصوبه هیات مقرراتزدایی + متن مصوبه
هیات مقرراتزدایی و بهبود محیط کسبوکار طی مصوبهای، چند بخشنامه سازمان استاندارد در مورد چگونگی طراحی برچسب کالا را که موانع و مشکلاتی برای صنایع غذایی و شوینده ایجاد میکرد را لغو و تعلیق کرد.
صنایع غذایی
بخشنامه
صنایع غذایی
بخشنامه
مواد شوینده
سازمان ملی استاندارد
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۲/۰۹ - ۱۴:۴۹:۵۲
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
خرید سرور مجازی