VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
اسپایک قندی
سیب زمینی
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت اقتصاد ۲۴
مبتلایان به دیابت مراقب اسپایک قندی باشند | اقتصاد24
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی میگوید: اگر سیب زمینی پخته، پوره، له یا الویه شود، به این روش شاخص گلایسمی سیب زمینی خیلی افزایش پیدا میکند و اسپایک قندی ایجاد میشود و قند خون با سرعت بسیار بیشتری افزایش مییابد.
دیابت
دیابت
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت خط سلامت
انتخاب سالم بین سیبزمینی پخته و سرخشده
خط سلامت: دیابتیها مراقب نوسانات قند خون پس از مصرف سیبزمینی باشند؛ متخصصان تغذیه توصیه میکنند سیبزمینی سرخشده به دلیل شاخص گلایسمی پایینتر، گزینه بهتری نسبت به پخته یا پوره برای کنترل اسپایک قندی است.
تغذیه
سیب زمینی
تغذیه
سیب زمینی
شاخص
قند
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت فرتاک
دیابتیها سیبزمینی پخته بخورند یا سرخشده؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبر آنلاین میگوید: اگر سیب زمینی پخته، پوره، له یا الویه شود، به این روش شاخص گلایسمی سیب زمینی خیلی افزایش پیدا میکند و اسپایک قندی ایجاد میشود و قند خون با سرعت بسیار بیشتری افزایش مییابد.
سیب زمینی
دیابت
سیب زمینی
دیابت
۱۴۰۳/۱۱/۱۹
/ سایت پارسینه
مبتلایان به دیابت مراقب اسپایک قندی باشند/ دیابتیها سیبزمینی پخته بخورند یا سرخشده؟
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی میگوید: اگر سیب زمینی پخته، پوره، له یا الویه شود، به این روش شاخص گلایسمی سیب زمینی خیلی افزایش پیدا میکند و اسپایک قندی ایجاد میشود و قند خون با سرعت بسیار بیشتری افزایش مییابد.
دیابت
سیب زمینی سرخ شده
دیابت
سیب زمینی سرخ شده
سیب زمینی پخته
اسپایک قندی
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
/ سایت فرتاک
دیابتی ها مراقب اسپایک قندی در این خوراکی باشند
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی میگوید: اگر سیب زمینی پخته، پوره، له یا الویه شود، به این روش شاخص گلایسمی سیب زمینی خیلی افزایش پیدا میکند و اسپایک قندی ایجاد میشود و قند خون با سرعت بسیار بیشتری افزایش مییابد.
سیب زمینی
دیابتی ها
سیب زمینی
دیابتی ها
متخصص تغذیه
رژیم
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ -
13 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
خرید فالوور اینستاگرام
خرید بازدید اینستاگرام
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی