VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ -
13 March 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
خورش فسنجان با گوشت
۱۴۰۳/۱۲/۱۳
/ سایت پارسینه
طرز تهیه باقلا فسنجان گیلانی خوشمزه و مجلسی به روش محلی
یکی از خورش های سنتی ایرانی مخصوص آستارا می باشد که در حال فراموشی می باشد در زمان گذشته در رشت نیز این فسنجان را بدون گوشت و با باقالا تهیه می کردند، این خورش با پاچ باقلا ( پچ در زیان گیلکی یعنی کوتاه ) تهیه می شود که این لوبیا فقط در گیلان کشت می شود
۱۴۰۳/۱۲/۰۸
/ سایت پارسینه
طرز تهیه فسنجون بدون گردو با کنجد و گوشت چرخ کرده
خورش فسنجان بدون گردو با گوشت چرخ کرده یک نسخه خوشمزه و متفاوت از فسنجان است که به جای گردو از کنجد استفاده می شود. در این خورش، کنجد تفت داده شده همراه با رب انار و هویج، طعمی ترش و شیرین به غذا م یدهد و گوشت های قلقلی چرخکرده، جایگزین لذیذی برای گوشت معمولی یا مرغ هستند. این خورش با بافت لطیف …
۱۴۰۳/۱۱/۲۶
/ سایت فرتاک
طرز تهیه فسنجان با گوشت قلقلی؛ غذایی خوشمزه و متفاوت
این خورش خوشرنگ و غلیظ، یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که طعمی ملس و دلچسب دارد.
خورش فسنجان
فسنجان با گوشت قلقلی
خورش فسنجان
فسنجان با گوشت قلقلی
۱۴۰۳/۱۱/۱۰
/ سایت اقتصاد ایران
طرز تهیه خورش فسنجان دلچسب در زمستان
به گزارش اقتصاد ایران، این غذا شیرین و چرب است و به خاطر داشتن گردوی زیاد برای افراد بلغمی و سرد مزاج بسیار مناسب است. خورش فسنجان آماده سازی: ۱۵ دقیقه زمان پخت: ۳ ساعت تعداد:۴ نفر مواد لازم: مغز گردوی آسیاب شده: ۵۰۰ گرم گوشت مرغ تکه شده: به تعداد نفرات رب انار: ۳۰۰
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت فرتاک
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت یا مرغ؛ طعمی اصیل و دلپذیر
رازهای خوشمزهتر کردن این غذای محبوب ایرانی.
خورش فسنجان
خورش فسنجان
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
/ سایت پاتوق آنلاین
آموزش خورشت اناربیج گیلانی این غذای خوشمزه را درست کن و کنار خانواده نوش جان کنید+ عکس
خورش اناربیج یکی از خورش های سنتی و محبوب شمالی و گیلان است که با گوشت قلقلی، پودر گردو و رب انار تهیه شده و مانند خورشت فسنجان کم آب است.
آشپزی
آموزش آشپزی
آشپزی
آموزش آشپزی
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
/ سایت فرتاک
طرز تهیه فسنجان مجلسی با مرغ یا گوشت؛ راز طعمی غلیظ و خوشرنگ
آموزش گامبهگام تهیه فسنجان به سبک حرفهای با نکات کلیدی.
خورش فسنجان
خورش فسنجان با گوشت
خورش فسنجان
خورش فسنجان با گوشت
فسنجان مجلسی
طرز تهیه فسنجان با مرغ
۱۴۰۳/۰۸/۰۹
/ سایت ترفندباز
دستور پخت خورشت آلو اسفناج مجلسی با گوشت| تمام نکات خوشمزه شدن این خورشت ملس پاییزی
خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورشهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که اسفناج ترکیب اصلی آن است و به همین دلیل سرشار از آهن و مواد مغذی است.
خانه
ترفند آشپزی
خانه
ترفند آشپزی
الهام خلیلی
دستور پخت خورش
۱۴۰۳/۰۷/۱۴
/ سایت پارسینه
خورشت دروغگو تا حالا خوردید؟+روش تهیه
خورشت دروغگو یا دورگو یکی از غذاهای سنتی استان گیلان است که اصالت آن به شهر «لشت نشا» از توابع رشت میرسد. خورش دروغگو یک غذای کاملا گیاهی مناسب شام و ناهار است. این خورشت در واقع ترکیبی است از خورشت قرمه سبزی و خورشت فسنجان و البته بدون گوشت یا مرغ است، به همین
۱۴۰۳/۰۴/۱۵
/ سایت باتو
یک غذای خوشمزه برای عاشقان تعطیلات + 3 نکته طلایی
خورشها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفرههای غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. خورش فسنجان، قیمه، کرفس، قرمه سبزی، بادمجان و از معروفترین و محبوبترین خورشتهای ایرانی هستند. در شهرهای مختلف ایران خورشها را به سبکها و روشهای گوناگون طبخ میکنند. خورشها معمولا با مرغ و یا گوشت تهیه میشوند …
۱۴۰۲/۱۱/۰۹
/ سایت انتخاب
طرز تهیه خورش موتنجن؛ غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
خورش موتن جن یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب گیلانی است که به سادگی میتوان برای میهمانیها تهیه و سرو کرد. در پخت این خورش از گوشت مرغ یا مرغابی استفاده میشود و این غذا شباهت زیادی به خورش فسنجان دارد.
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ -
13 March 2025
دریافت اخبار بیشتر
اخبار گوشی موبایل
کفش ایمنی خارجی
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی