VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ -
3 February 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
نکات بهداشتی نذری ها
۱۴۰۳/۱۰/۱۹
/ سایت اکالا
ایدههای تزیین آش رشته؛ از ساده تا مجلسی
آش رشته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در مهمانیها و سفرههای نذری به طور ویژه آماده و تزیین میشود. با تزیین آش رشته، علاوه بر جذاب...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت باشگاه خبرنگاران
نکات کلیدی در تهیه و توزیع غذای نذری بهداشتی
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری درباره تهیه و پخت نذری گفت: مواد غذایی در فصل گرما فسادپذیر هستند.
توزیع غذا
غذای نذری
توزیع غذا
غذای نذری
۱۴۰۳/۰۴/۲۳
/ سایت سلامت نیوز
استفاده از نمکهای یُددار و روغن های ترانس پایین در تهیه نذورات
رئیس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت، از افزایش احتمال بیماری های منتقله از آب و غذا در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی خبر داد.
نذری
نمک
نذری
نمک
۱۴۰۳/۰۴/۲۲
/ سایت تابناک
نکات مهم در پخت غذای نذری+اینفوگرافیک
در اینجا شما را با نکات مهمی که باید در پخت غذای نذری رعایت شوند، آشنا می کنیم که تنها در یک نگاه می توایند آن را فراگیرید.
نذری
غذای نذری
نذری
غذای نذری
پخت غذای نذری
نکات بهداشتی
۱۴۰۳/۰۴/۲۱
/ سایت فرتاک
توصیه های بهداشتی برای تهیه و توزیع غذاهای نذری در ماه محرم
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام محرم بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات برای حفظ سلامت عزاداران تاکید کرد.
نذورات
نذورات
۱۴۰۳/۰۴/۲۱
/ خبرگزاری مهر
رعایت بهداشت در تهیه نذورات/ داشتن کارت بهداشت در توزیع آب و غذا
وزارت بهداشت، با اشاره به ایام ماه محرم، بر اهمیت رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات تاکید کرد.
غذای نذری
پروتکلهای بهداشتی
غذای نذری
پروتکلهای بهداشتی
ماه محرم
۱۴۰۳/۰۴/۲۰
/ سایت فرتاک
نکات مهمی که در پخت و پز و توزیع غذاهای نذری باید رعایت کنید
رییس گروه سلامت محیط معاونت بهداشت دانشگاه ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام محرم بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات برای حفظ سلامت عزاداران تاکید کرد.
غذاهای نذری
غذاهای نذری
۱۴۰۳/۰۴/۲۰
/ خبرگزاری ایسنا
توصیههای بهداشتی برای تهیه غذای نذری
کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه باید با رعایت نکات تغذیهای و بهداشت سلامت مصرفکنندگان نذریها تامین شود، گفت: در صورت رعایت نکردن اصول بهداشتی ممکن است نذریها با مسمومیتهای غذایی همراه شوند یا به دلیل رعایت نکردن اصول تغذیهای سبب بروز بیماریهای غیرواگیر شوند.
تغذیه
بهداشت
تغذیه
بهداشت
غذای نذری
محرم
۱۴۰۳/۰۴/۲۰
/ سایت فردا نیوز
توصیههای بهداشتی پخت و توزیع نذورات در ماه محرم
همزمان با ماه محرم علاوه بر برگزاری مراسم مختلف سوگواری، پخت و پز و توزیع انواع غذاهای نذری نیز رونق میگیرد که رعایت نکات بهداشتی ارائه شده از سوی کارشناسان به کاهش مشکلات و حفظ و ارتقای سلامت شهروندان منجر میشود.
توصیههای بهداشتی
نذورات در ماه محرم
توصیههای بهداشتی
نذورات در ماه محرم
۱۴۰۳/۰۴/۱۸
/ سایت باشگاه خبرنگاران
الزام رعایت شیوه نامه های بهداشتی در مراسم عزاداری محرم
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت:مسولان هیات های مذهبی به دستورالعمل های بهداشتی و سلامت عزاداران توجه کنند.
نکات بهداشتی نذری ها
محرم
نکات بهداشتی نذری ها
محرم
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ -
3 February 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
اخبار گوشی موبایل
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی