قیمت طلا امروز




 حمله آمریکا به کردستان

 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

حجت کلینی؛ جوانی که 17 روز مانده به 19 سالگی شهید شد

حوادث رکنا: مادر شهید حجت کلینی ممقانی از لبخندها، آرزوها و آخرین دلتنگی‌های فرزند شهیدش می‌گوید.
 حجت کلینی؛ جوانی که 17 روز مانده به 19 سالگی شهید شد
به گزارش رکنا، شهدا تنها نام‌هایی ثبت‌ شده در قاب تصاویر و سنگ‌های مزار نیستند؛ هر شهید روایتی از یک زندگی است، از کودکی‌هایی که با عشق خانواده شکل گرفت، از آرزوهایی که در دل جوانه زد و از راهی که به آسمان ختم شد. پشت هر نام ماندگار، خانواده‌ای ایستاده که سال‌ها خاطرات یک عزیز را با خود حمل کرده و هر بار با مرور آن، هم دلتنگ می‌شود و هم به داشتن چنین فرزندی افتخار می‌کند.

پرونده رسانه‌ای «خون‌های ماندگار» با هدف ثبت ناگفته‌های زندگی شهدای گرانقدر جنگ تحمیلی رمضان 1404، این بار مسیر خود را به آذرشهر در استان آذربایجان شرقی رساند؛ جایی که مادر شهید حجت کلینی ممقانی در گفت‌وگویی صمیمی با خبرنگار تسنیم، از پسری گفت که هنوز فرصت نکرده بود بسیاری از آرزوهایش را زندگی کند، اما نامش برای همیشه در دفتر ایثار و شهادت ماندگار شد.

در دهمین روایت این پرونده، پای صحبت‌های سعیده فرجی مادر شهید نشستیم؛ مادری که هنوز تصویر پسرش را با همان لبخند همیشگی به یاد دارد؛ جوانی خوش‌اخلاق، پرتلاش و مهربان که به گفته خانواده، خنده‌هایش بخش جدانشدنی شخصیت او بود.

حجت؛ پسری که زودتر از هم‌سن‌وسال‌هایش مرد زندگی شد

شهید حجت کلینی ممقانی متولد 27 اسفندماه 1385 از آذرشهر استان آذربایجان شرقی بود؛ جوانی که از همان سال‌های نوجوانی مفهوم تلاش و مسئولیت را آموخت.

مادرش از روزهایی می‌گوید که حجت هنوز دانش‌آموز بود، اما تابستان‌ها کنار پدرش کار می‌کرد؛ پدری که در کار فروش میوه بود و پسرش را با دنیای تلاش و زحمت آشنا کرد.

«از کلاس ششم دبستان تابستان‌ها می‌رفت کنار پدرش کار می‌کرد. دوست داشت روی پای خودش بایستد و برای آینده‌اش چیزی بسازد.»

حجت از آن نوجوان‌هایی نبود که منتظر بماند دیگران برایش تصمیم بگیرند. هدف داشت و برای رسیدن به خواسته‌هایش تلاش می‌کرد. خانواده می‌گویند او حتی در سن کم، نگاه متفاوتی به زندگی داشت و دوست داشت مستقل باشد.

لبخندی که در خاطره‌ها ماند

مادر شهید، اولین ویژگی پسرش را خوش‌رویی او می‌داند؛ همان ویژگی که باعث شده بود هر کس او را می‌شناسد، از لبخندهایش یاد کند.

«حجت خیلی پسر خنده‌رویی بود. خجالتی بود، اما غیرت خاصی داشت. با خانواده، دوستان و فامیل رفتار خیلی خوبی داشت.»

تصاویر و کلیپ‌هایی که از حجت در فضای مجازی منتشر شده، تصویری از جوانی پرنشاط و امیدوار را نشان می‌دهد؛ جوانی که شاید عمرش کوتاه بود، اما خاطراتش برای خانواده و دوستانش ماندگار شده است.

آرزویی ساده؛ کار، تلاش و ساختن آینده

حجت آرزوهای بزرگی در سر داشت، اما برای رسیدن به آنها مسیر تلاش را انتخاب کرده بود. یکی از مهم‌ترین خواسته‌هایش خرید وسیله‌ای برای کار و کسب درآمد بود.

مادرش می‌گوید: «اول می‌گفت می‌خواهم ماشین سواری بخرم، بعد گفت نه، نیسان می‌خرم که بتوانم کار کنم. می‌خواست بعد از ظهرها هم کار کند و بیکار نماند.»

او حتی در دوران سربازی هم به فکر آینده بود و برنامه داشت که بعد از پایان خدمت، زندگی‌اش را با تلاش بیشتر ادامه دهد.

آخرین تماس؛ دلتنگی پسری که می‌خواست برگردد

حجت یکم دی‌ماه برای خدمت اعزام شد و پس از مدتی به یگان خود معرفی شد. اما تنها چند روز از آغاز خدمتش نگذشته بود که سرنوشت، مسیر دیگری برای او رقم زد.

مادر شهید از آخرین تماس پسرش می‌گوید؛ تماسی که در آن صدای دلتنگی حجت را شنید.

«زنگ زد و گفت دلم برای خانه و شما تنگ شده. با پدرش حرف زد و گفت بابا می‌آیم، با هم می‌رویم ماشین می‌خریم. پدرش هم گفت بیا، با هم می‌رویم.»

هیچ‌کس تصور نمی‌کرد این آخرین گفت‌وگوی آنها باشد؛ آخرین وعده‌ای که به جای خرید ماشین، تبدیل به خاطره‌ای همیشگی در قلب خانواده شد.

عشق به موتور؛ خاطره‌ای که حتی در خواب هم ادامه داشت

یکی از علاقه‌های خاص حجت، موتور بود. مادرش می‌گوید پسرش علاقه زیادی به موتور داشت و حتی پس از شهادتش، خواب دید که حجت با همان موتور محبوبش آمده است.

برای مادر، این خواب تنها یک تصویر نبود؛ یادآور علاقه‌ای بود که پسرش به آن وسیله و خاطرات دوران جوانی‌اش داشت.

شهادتی که تولد 19 سالگی را ناتمام گذاشت

شهید حجت کلینی ممقانی دهم اسفندماه سال گذشته در جریان حمله نانجوانمردانه آمریکایی-صهیونی در پادگان دیواندره به شهادت رسید؛ در حالی که تنها 17 روز تا تولد 19 سالگی‌اش باقی مانده بود.

جوانی که هنوز در آغاز مسیر زندگی قرار داشت، با آرزوهایی کوچک اما زیبا، با امید ساختن آینده‌ای بهتر، راهی شد که پایانش شهادت بود.

مادر شهید هنوز از پسری سخن می‌گوید که می‌خواست کار کند، مستقل شود، کنار خانواده باشد و زندگی را بسازد؛ اما تقدیر برای او مسیری دیگر رقم زد.

حجت کلینی ممقانی رفت، اما لبخند، تلاش و خاطراتش در میان خانواده و مردم ماندگار شد؛ روایتی از جوانی که شاید فرصت زیادی برای زندگی نداشت، اما نامش در شمار خون‌های ماندگار این سرزمین ثبت شد.

در پایان این روایت، تصاویر و لحظاتی کمتر دیده‌شده از شهید جوان، حجت کلینی ممقانی، که به‌صورت اختصاصی در اختیار خبرنگار تسنیم قرار گرفته است، تقدیم مخاطبان می‌شود؛ تصاویری از روزهای زندگی، لبخندها و خاطرات جوانی که اگرچه عمر دنیایی‌اش کوتاه بود، اما نام و یادش برای همیشه در حافظه خانواده و جامعه ماندگار خواهد ماند. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1239190

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ نگاهی به چیدمان منزل شاهانه و سنتی سیدجواد هاشمی/ از مبلمان کلاسیک و کابینت‌های مدرن آشپزخانه تا تابلوی هنری مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث حجت کلینی؛ جوانی که 17 روز مانده به 19 سالگی شهید شد فیلم چهره باز از نامردترین دزد ایران / به بهانه کمک پیرزن کهنسال را زمین کوبید و طلایش را برد سقوط جوان ایرانی از ارتفاع 4400 متری قله دندان اژدها / از دست عزرائیل گریخت مردی بعد از خروج از اتاق عمل یک پرس کوبیده خورد و جان باخت این دزدان حتی به مادر و کودک هم رحم نکردند + فیلم گفتگو با مرد خانواده «خفاش شب» چگونه قربانیانش را کنترل می کرد؟ حجت کلینی؛ جوانی که 17 روز مانده به 19 سالگی شهید شد تبلیغات تبلیغات







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
رازهای زیبایی زنان افسانه‌ای تاریخ؛ روش‌هایی که باورشان سخت است!
روزنامه هفت صبح

رازهای زیبایی زنان افسانه‌ای تاریخ؛ روش‌هایی که باورشان سخت است!

در ادامه با چند مورد از عجیب‌ترین روش‌های زیبایی منسوب به زنان مشهور تاریخ آشنا می‌شویم.
         
قاب زندگی | رقص با آب و باد
خبرگزاری ایرنا

قاب زندگی | رقص با آب و باد

تهران - ایرنا - من، یک پلیکان، پرنده‌ای با بال‌هایی گشوده به وسعت آسمان و منقاری چون سبدی شکاری، داستان زندگی خود را در این سرزمین پر آب و باد، تالاب‌های ایران، آغاز می‌کنم.
چرا فقط چند حیوان در تاریخ بشر اهلی شدند؟
سایت تابناک

چرا فقط چند حیوان در تاریخ بشر اهلی شدند؟

اهلی‌سازی حیوانات فقط به معنای رام کردن یک حیوان وحشی نیست؛ بلکه فرایندی طولانی برای تغییر ویژگی‌های یک گونه به‌گونه‌ای است که با زندگی انسان سازگارتر شود. ب...
         
روایت خواندنی یک زن مبتلا به اچ‌آی‌وی که عاشق شد، ازدواج کرد و صاحب یک فرزند سالم شد
روزنامه هفت صبح

روایت خواندنی یک زن مبتلا به اچ‌آی‌وی که عاشق شد، ازدواج کرد و صاحب یک فرزند سالم شد

قانون کجای زندگی افراد HIV مثبت ایستاده است؟
تبلیغ متفاوت و جنجالی بستنی میهن در امارات
روزنامه هفت صبح

تبلیغ متفاوت و جنجالی بستنی میهن در امارات

سال 1400 و اواخر مرداد بود که تبلیغ شرکت بستنی‌سازی دومینو خبرساز شد
ماگ‌های چند میلیون تومانی که برق از سرتان می‌پراند
روزنامه هفت صبح

ماگ‌های چند میلیون تومانی که برق از سرتان می‌پراند

وسیله ساده نوشیدن چای و قهوه به کالایی برای نمایش سلیقه با قیمت‌های بالا تبدیل شده‌است
داستان خواندنی دو کولبر در مریوان و بانه
روزنامه هفت صبح

داستان خواندنی دو کولبر در مریوان و بانه

کولبرانی که با شجاعت و ابتکار از مسیرهای سخت کوهستان به کسب‌وکار خودشان رسیدند
    
مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی
سایت رویداد‌ ۲۴

مینا نامداری؛ چهره پرحاشیه اینستاگرام و پروژه بازگشت بلاگرها | پرسش‌هایی درباره یک مصاحبه جنجالی

انتشار گفت‌وگوی تازه مینا نامداری، بلاگر پرحاشیه‌ای که سال‌ها با ویدیوهای جنجالی در شبکه‌های اجتماعی شناخته می‌شد، حالا با پرسش‌های تازه‌ای همراه شده است: آیا با یک تحول شخصی روبه‌رو هستیم یا تلاشی برای استفاده از چهره‌های پرمخاطب در بازتعریف روایت رسمی؟
ماجرای 2 کاپیتان 2 کشتی؛ از کدام یک باید تجلیل کرد؟
سایت عصرایران

ماجرای 2 کاپیتان 2 کشتی؛ از کدام یک باید تجلیل کرد؟

دو کشتی در مسیر مشابه با یک صخره زیر آب روبه‌رو می‌شوند، اما تصمیم دو کاپیتان نتیجه‌ای کاملاً متفاوت رقم می‌زند. یکی پس از وقوع حادثه قهرمان می‌شود و دیگری ب...
دوم باش، برنده باش!؛ داستان شرکتی که از رتبه دوم پیروزی ساخت
سایت عصرایران

دوم باش، برنده باش!؛ داستان شرکتی که از رتبه دوم پیروزی ساخت

این تفاوت ظریفی است اما در بازاریابی اهمیت زیادی دارد. یک شرکت کوچک تر معمولا نمی تواند با رهبر بازار در همه زمینه ها رقابت کند...
شخصیت شناسی | تصویری که در نگاه اول می بینید مهم ترین خواسته شما در زندگی را مشخص می کند
روزنامه هفت صبح

شخصیت شناسی | تصویری که در نگاه اول می بینید مهم ترین خواسته شما در زندگی را مشخص می کند

در این تست شخصیت شناسی، تصویری را مشاهده می کنید که چند عنصر مختلف در آن دیده می شود. کافی است بدون دقت زیاد به جزئیات، به اولین چیزی که در تصویر توجه شما را جلب می کند فکر کنید. انتخاب شما می تواند نشان دهنده مهم ترین خواسته و نیاز فعلی شما در زندگی باشد.
درباره سحر دولتشاهی که با یک استوری جنجال‌ساز شد
روزنامه هفت صبح

درباره سحر دولتشاهی که با یک استوری جنجال‌ساز شد

خبر وصلتش با رامبد ‌همه را شگفت‌زده کرد‌‌. جدایی از رامبد در سال 1393‌، ‌او را به یک ستاره مهم سینمای ایران تبدیل می‌کند
عجیب‌ترین دوستی‌های تاریخ؛ از انیشتین و ماری کوری تا مارک تواین و تسلا
سایت خبرآنلاین

عجیب‌ترین دوستی‌های تاریخ؛ از انیشتین و ماری کوری تا مارک تواین و تسلا

دوستی بین ماری کوری و آلبرت انیشتین (دو فیزیک‌دان برجسته) با نامه‌ای آغاز شد که انیشتین در سال ۱۹۱۱ به کوری نوشت؛ یعنی در دورانی که کوری با بحران‌های شخصی و حرفه‌ای بزرگی در زندگی‌اش دست‌وپنجه نرم می‌کرد.