قیمت طلا امروز




 اتهام‌‎زنی سیاسی

 سایت رکنا / ۶ ساعت قبل

زیدآبادی: مگر کسی گفته بود پژمان جمشیدی امام‌ زاده است؟ / در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم!

رکنا سیاسی: احمد زیدآبادی نوشت: در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم! گویا دادگاه او را از اتهام تجاوز تبرئه و به اتهام عمل خلاف شرع به شلاق محکوم کرده است! اگر تجاوزی در کار نبوده، دیگر کدام عمل خلاف شرع؟
 زیدآبادی: مگر کسی گفته بود پژمان جمشیدی امام‌ زاده است؟ / در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم!
به گزارش رکنا به نقل از فرارو، احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی، در یادداشتی تحت عنوان «مگر کسی گفته بود....؟» در کانال تلگرامی خود نوشت: « خواهر پژمان جمشیدی گفته است؛ برادرم امام‌زاده نیست! مگر کسی گفته بود امام‌زاده است؟

در سال ۷۵ با محمد جواد لاریجانی زمانی که رئیس‌ مرکز پژوهش‌های مجلس و مرید شیخ علی اکبر ناطق نوری بود، در ساختمانی در میدان بهارستان مصاحبه کردم.

 قرار بود مصاحبه در روزنامهٔ همشهری منتشر شود، اما مسئولان روزنامه آن را بیش از حد چالشی تشخیص دادند و به کناری گذاشتند.

در آن مصاحبه من آقای لاریجانی را در مورد میزان دمکراتیک بودنِ نظام جمهوری اسلامی با معیاری که کارل پوپر از این بابت به دست می‌دهد به سختی به چالش کشیدم و او را در تنگنا قرار دادم!

فصلی بلیغ در مذمت پوپر صحبت کرد که جوابش دادم؛ گور بابای پوپر! شما به من بگو طبق معیار مطرح شده توسط او جمهوری اسلامی چقدر دمکراتیک است؟

خلاصه به قصد پذیرش سطح نازلی از انتفاداتم ناچار شد که بگوید؛ اعضای شورای نگهبان معصوم نیستند! گفتم؛ مگر کسی ظن معصومیت آنها را به مخیلهٔ خود راه داده است؟ ناگفته نگذارم که متن پیاده شدهٔ آن مصاحبه مدت‌ها در کشوی میز دفتر روزنامه خاک می‌خورد تا اینکه سعید لیلاز مسئول سرویس تازه‌تأسیسی در همشهری به نام سرویس مصاحبه شد. یک شب که او برای پر کردن صفحه دستش خالی مانده بود و در به در دنبال مطلب می‌گشت من به یاد مصاحبه با آقای لاریجانی افتادم و انتشار آن را به آقای لیلاز پیشنهاد دادم!

خوشحال و خندان متن مصاحبه را گرفت و در دو شماره، آن را در همشهری چاپ کرد، اما بخش‌های چالشی و ارزشمند مصاحبه تمام و کمال از متن منتشره حذف شده بود.

در مورد حکم پژمان جمشیدی هم من از قضیه سر در نیاوردم! گویا دادگاه او را از اتهام تجاوز تبرئه و به اتهام عمل خلاف شرع به شلاق محکوم کرده است! اگر تجاوزی در کار نبوده، دیگر کدام عمل خلاف شرع؟ مگر قاضی صادرکنندهٔ رأی، صحبت‌های اخیر حسن رحیم‌پور ازغدی را نشنیده است؟

او به صراحت گفته است که با رضایت طرفینی، حتی دو بچه‌مدرسه‌ای پیش از بلوغ هم می‌توانند رابطهٔ جنسی برقرار کنند و این کار هیچ عیب و ایراد شرعی ندارد.

با حساب آقای ازغدی، اگر در موضوع اتهام آقای جمشیدی، رضایتی دوجانبه در کار بوده، دیگر کجای ماجرا خلاف شرع است که شلاق خوردن او را ضروری سازد؟ و اگر یک طرف رضایت نداشته پس تبرئه از اتهام تجاوز چگونه احراز شده است؟ »

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1241074

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ صحبت های تازه روبرتو کارلوس درباره اسلام و مسلمان شدنش مشاهده خبر خبر ویژه فرمانده یگان‌های ویژه فراجا منصوب شد دریافت حکم بی گناهی به کمک وکیل از دادگاه







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.