قیمت طلا امروز




 مردم شیراز

 سایت خبرآنلاین / ۱ ساعت قبل

آقای قربانی هنرمند عزیز ، عوامل اجرایی کنسرت شیراز این حجم از کیفیت و حال خوب نوش جان شما و مردم شیراز

لازم است نگاه متولیان و مسئولان به هنر اندکی تغییر کند و بپذیرند که رویدادهای هنری مانند برگزاری کنسرت یا تأتر یک تفریح لوکس و کالای تجملاتی نیست بلکه نیاز ضروری برای ترمیم روح و روان مردمی است که مدت‌هاست با چالش‌های مدام درگیر هستند.
 آقای قربانی هنرمند عزیز ، عوامل اجرایی کنسرت شیراز این حجم از کیفیت و حال خوب نوش جان شما و مردم شیراز
از علیرضا قربانی و همه عوامل اجرایی کنسرت شیراز باید صمیمانه تشکر کرد ، هنرمندی که در سال‌های فعالیت حرفه‌ای خویش ، با حفظ اصالت هنری و وفاداری به موسیقی ایرانی ، مسیر خود را با ثبات و استمرار ادامه داده و با تولید و اجرای آثار شایسته، همواره به سلیقه و شعور مخاطب احترام گذاشته است.

قربانی از آن دسته هنرمندانی است که موفقیت را صرفاً در دیده‌شدن و پرمخاطب بودن جست‌وجو نمی‌کند، بلکه تلاش دارد میان ریشه‌های موسیقی ایرانی و نیاز و ذائقه مخاطب امروز پیوندی محترم و با سلیقه برقرار کند. استمرار او در تولید آثار باکیفیت و پرهیز از فاصله گرفتن از هویت هنری ، بخشی از اصالتی است که نام او را برای مخاطبان موسیقی قابل احترام کرده است.

کنسرت وی در شیراز نیز تنها یک اجرای موسیقی نبود  بلکه اثری فاخر بود از صدایی دلنشین، نوازندگانی جوان و در عین حال حرفه‌ای، طراحی صحنه و نورپردازی چشم‌نواز و البته مردمی که با موسیقی همراه شدند، همخوانی کردند و از لحظه‌لحظه اجرا لذت بردند.

حضور نوازندگان جوان و توانمند در کنار یکدیگر و همراهی مردم با اجرا، نکته‌ای قابل تأمل را به ذهن می‌آورد؛ اینکه انسان همان‌طور که برای سلامت جسم خود به خوراک و تغذیه مناسب نیاز دارد، برای روح و روان خود نیز به خوراک فرهنگی و هنری نیازمند است.

در روزگاری که بخش قابل توجهی از زندگی مردم با فشارهای اقتصادی، دغدغه‌های معیشتی و خستگی‌های روزمره گره خورده، شاید بیش از هر زمان دیگری به لحظاتی نیاز داریم که بتوانیم فارغ از هیاهوی روزمره، ساعاتی را با موسیقی، هنر و زیبایی سپری کنیم.

البته نمی‌توان از هزینه بلیت کنسرت و فشار اقتصادی موجود بر خانواده‌ها چشم پوشید. قیمت بلیت برای بسیاری از شهروندان همچنان یک مسئله جدی است و لازم است متولیان فرهنگی و برگزارکنندگان برای دسترسی اقشار بیشتری از مردم به برنامه‌های فرهنگی، راهکارهای اساسی و عملی پیدا کنند.

با این حال، اگر هزینه‌های امروز زندگی را با واقعیت‌های موجود مقایسه کنیم، شاید بتوان از زاویه دیگری نیز به موضوع نگاه کرد. وقتی یک شام ساده بیرون از خانه بیش از یک میلیون تومان هزینه دارد، صرف بخشی از همین هزینه برای یک شب موسیقی و تجربه یک رویداد فرهنگی، لزوماً انتخابی غیرممکن و دست‌نیافتنی نیست؛ به‌ویژه اگر بدانیم آنچه خریداری می‌کنیم فقط چند ساعت حضور در یک سالن نیست، بلکه تجربه‌ای فرهنگی و خاطره‌ای است که ممکن است مدت‌ها در ذهن و روح ما باقی بماند.

کنسرت قربانی در شیراز دقیقاً از همین منظر قابل توجه است، رویدادی که نشان داد مردم برای هنر خوب و اجرای حرفه‌ای ارزش قائل‌ هستند. همخوانی مخاطبان، شور و هیجان حاضران و سر ذوق آمدن مردم، خود گواه روشنی بر این واقعیت بود که جامعه امروز، در کنار نیازهای مادی، تشنه تجربه‌های فرهنگی و هنری نیز هست.

در این میان، نمی‌توان از میزبانی تمام‌عیار عوامل اجرایی، نظم مناسب، طراحی صحنه و نورپردازی حرفه‌ای نیز غافل شد. مجموعه این عوامل در کنار اجرای قربانی و گروه نوازندگان، شبی را رقم زد که استاندارد یک رویداد فرهنگی موفق را به نمایش گذاشت.

و البته مردم شیراز؛ مردمی هنردوست که نشان دادند این شهر همچنان ظرفیت و آمادگی میزبانی از رویدادهای بزرگ فرهنگی و هنری را دارد.

شیراز، با آن پیشینه تاریخی و فرهنگی، شایسته آن است که چنین برنامه‌هایی نه به‌عنوان اتفاقی مقطعی، بلکه به‌صورت مستمر و منظم در تقویم فرهنگی آن حضور داشته باشند. شهروندان شیرازی به هنر، موسیقی و رویدادهای فرهنگی نیاز دارند؛ همان‌قدر که به دیگر نیازهای زندگی روزمره خود محتاج‌اند.

شاید لازم باشد نگاه ما به هنر نیز اندکی تغییر کند؛ هنر تفریح لوکس و کالای تجملاتی نیست. همان‌طور که جسم به غذا نیاز دارد، روح و روان انسان نیز به موسیقی، ادبیات، تئاتر و هنر نیازمند است.

در پایان لازم می‌دانم به مدیر جوان و کاربلد اداره ارشاد شیراز دکتر رنجبر دست مریزاد گفته برایشان در خدمتِ صادقانه به مردم دوست داشتنی و هنردوست شیراز آرزوی موفقیت کنم. 

* کنشگر مدنی_شیراز کد مطلب 2265558







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.