قیمت طلا امروز




 وزیر ارشاد اسلامی

 سایت ایران آنلاین / ۲ ساعت قبل

در شرایط رکود اقتصادی باید بیشتر به فرهنگ و هنر توجه کرد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و هنری گفت: در شرایط رکود اقتصادی باید بیش از گذشته به فرهنگ و هنر توجه و در این حوزه سرمایه‌گذاری کرد چرا که فعالیت‌های فرهنگی و هنری می‌تواند به جامعه در عبور از شرایط سخت کمک کند.
 در شرایط رکود اقتصادی باید بیشتر به فرهنگ و هنر توجه کرد
ایران آنلاین:

سیدعباس صالحی، روز پنجشنبه در آیین آغاز عملیات ساخت پلاتوی مجتمع فرهنگی هنری آیت‌الله خاتمی(ره) در اردکان یزد تصریح کرد: یک نکته در مورد فرهنگ و هنر وجود دارد و آن اینکه در دوره‌های رکود اقتصادی باید بیشتر به فرهنگ و هنر فکر کرد.

به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: کشورهای توسعه‌یافته در این زمینه تجربه‌هایی داشته‌اند. برای نمونه در دهه ۳۰ میلادی، بحران بزرگ اقتصادی در آمریکا و جهان بسیار گسترده بود، اما اتفاقا در همان دهه، سینمای آمریکا هم از لحاظ تولید و هم از نظر زیرساخت‌ها فعال‌تر شد.

صالحی ادامه داد: آنها به این موضوع توجه داشتند که شرایط اجتماعی نیازمند فضایی است که فرهنگ و هنر بتواند آن را تلطیف کند. در شرایطی که جامعه با رکود، افسردگی و یا س مواجه می‌شود، جایی که می‌تواند مقداری از این فشارها را تخلیه کند و مردم را راحت‌تر با مشکلاتشان همراه کند، فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی است.

وی تاکید کرد: بنابراین در شرایط رکود، اتفاقا باید به کمک رونق حوزه فرهنگ و هنر آمد و سرمایه‌گذاری بیشتری هم در زیرساخت‌ها و هم در تولیدات فرهنگی و هنری انجام داد.

وی در ادامه اظهار داشت: برای من بسیار باعث افتخار است که در این فضا حضور دارم؛ فضایی که بوی علم و طعم مرحوم آیت‌الله سیدروح‌الله خاتمی(ره) را دارد.

وی افزود: شخصیت آیت‌الله خاتمی(ره) فقط متعلق به مردم اردکان نبود، بلکه انوار وجود و اندیشه‌های ایشان تمام ایران را دربرمی‌گرفت؛ سخنرانی‌ها، گفت‌وگوها و خاطراتی که از ایشان منتقل شده چه زمانی که در اردکان بودند و چه زمانی که به یزد رفتند، همچنان در ذهن مردم باقی مانده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: برخی شخصیت‌ها دردانه‌هایی هستند که طبیعتا زمان نمی‌تواند یاد و خاطره آنها را تغییر دهد و آنها در جاودانگی هستی باقی می‌مانند و آیت‌الله خاتمی(ره) یکی از این شخصیت‌هاست.

صالحی همچنین با اشاره به حضور فرزند برومند آیت‌الله خاتمی(ره)، سیدمحمد خاتمی گفت: در این شهر فرزند برومند ایشان، شخصیت فرهیخته و اندیشمند، جناب آقای دکتر سیدمحمد خاتمی حضور داشته‌اند که پیش از انقلاب در مسیری که امام خمینی(ره) گشود، حرکت کردند.

وی اظهار کرد: امروز بسیار خوشحالم که به یک مناسبت خوب در جمع شما هستم و به نمایندگی از رئیس‌جمهور دکتر پزشکیان، هیئت دولت در استان یزد و شهرستان اردکان حضور دارم و سلام گرم هیات دولت را به شما می‌رسانم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت بسیار خوشنود و خرسند است که در یک سال اخیر، پا به پای ملت مقاوم پیش آمده و با وجود همه تلخی‌ها و سختی‌ها توانسته است نمایه‌ای از ایران مستقل، مقتدر و سرافراز را به جهان نشان دهد.

صالحی با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری اردکان افزود: هنرمندان اردکان به ظرفیت‌های حوزه فرهنگ و هنر اشاره کردند حوزه‌ای که هم از لحاظ منابع انسانی خلاق و تولیدگر ظرفیت دارد و هم جامعه مخاطبی که نیازمند مصرف فرهنگ و هنر است.

وی ادامه داد: نیاز ۹۰ میلیون ایرانی به مصرف فرهنگ و هنر، کم‌ارزش‌تر و کم‌اهمیت‌تر از نیاز آنها به مواد غذایی نیست بلکه آثار فرهنگ و هنر حتی می‌تواند پایدارتر باشد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به گستره نیروهای خلاق حوزه فرهنگ، ادب و هنر در کشور اظهار کرد: به اعتبار گستره منابع انسانی خلاق حوزه فرهنگ و ادب در ایران که بحمدالله رویش‌های زیادی نیز داشته است می‌توان به آینده امیدوار بود.

وی با اشاره به اهمیت توجه به نیاز جامعه به فرهنگ و هنر گفت: وقتی جامعه صنعتی می‌شود، اگر نخواهد زمین‌گیر شود، به لطافت روح و روان احتیاج دارد و ترکیب صنعت و فرهنگ و هنر می‌تواند یک جامعه سالم بسازد؛ به همین دلیل زیرساخت‌های حوزه فرهنگ و هنر اهمیت پیدا می‌کنند چرا که هنرمندان می‌توانند در این فضاها کار کنند و مخاطبان نیز می‌توانند آثار آنها را ببینند.

صالحی گفت: گرچه زیرساخت در نگاه نخست به خشت، تجهیزات و معماری مربوط می‌شود، اما در عمل شالوده یک اتفاق بزرگ در حوزه فرهنگ و هنر است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در دولت چهاردهم اظهار کرد: در این دولت با همین نگاه تلاش کردیم پیش برویم و در همین ۲ سال، ۵۷ مجتمع و مرکز فرهنگی و هنری را به پایان رساندیم و امسال نیز ۸۳ مجتمع و مرکز فرهنگی و هنری، ان‌شاءالله بر اساس برنامه‌ریزی و نقطه‌گذاری انجام شده و هماهنگی با سازمان برنامه و بودجه محقق خواهد شد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در همین ۲ سال، ۸۲ سینما در ایران ساخته و ۱۶ هزار صندلی به ظرفیت سینمایی کشور اضافه شده است.

صالحی ادامه داد: همچنین در شهرهایی که سینما نداشتند تلاش شد حداقل یک مکمل وجود داشته باشد و در ۳۳ شهری که فاقد سینما بودند، مجتمع‌های فرهنگی به وسایل نمایش سینمایی مجهز شدند که از این طریق حدود هفت تا هشت هزار صندلی به فضای نمایش‌های سینمایی کشور اضافه شده است.

وی با اشاره به آغاز ساخت پلاتوی مجتمع فرهنگی هنری آیت‌الله خاتمی(ره) در اردکان گفت: امروز خبر خوبی شنیدیم که این پلاتو از طریق مسئولیت‌های اجتماعی و با کمک صنایع و مجموعه‌های مختلف ساخته می‌شود و ما نیز در این مسیر در خدمت دوستان و همراه آنها خواهیم بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: زمانی که آیین‌نامه مسئولیت‌های اجتماعی در دولت مطرح شد و در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت یکی از سرفصل‌های آن، زیرساخت‌های حوزه فرهنگی و هنری بود و مقرر شد زیرساخت‌های فرهنگی و هنری بتوانند از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده کنند.

صالحی ادامه داد: اهتمام استاندار فهیم و آزاده استان یزد در این زمینه وجود داشته و دارد و این موضوع کمک می‌کند تا با توجه به شرایط و محدودیت منابع دولتی، بیشتر بتوانیم از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد: با اهتمام و حمایت استاندار محترم، نمایندگان، مسئولان استان و شهرستان اردکان، شاهد اتفاقات خوبی در حوزه فرهنگ و هنر باشیم، همچنان که امروز شاهد یکی از این اتفاقات هستیم.

صالحی با اشاره به پیشینه فرهنگی اردکان گفت: اردکان آینده حتما ریشه در اردکان گذشته دارد؛ اردکانی که در ایران عزیز، در فرهنگ، هنر، ادب، حکمت و شخصیت‌های بزرگ خود سرآمد بوده و جایگاه داشته است.

وی افزود: چنین سرزمینی حتی در فردا نیز می‌تواند ثمرات ارزشمندی داشته باشد چرا که چنین ریشه‌ای دارد و به چنین میوه‌ای رسیده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: امیدواریم با تکیه بر این پیشینه و ظرفیت‌های ارزشمند، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر فرهنگ و هنر در اردکان و استان یزد باشیم.

عملیات اجرایی ساخت پلاتوی مجتمع فرهنگی هنری آیت‌الله خاتمی(ره) در زمینی به مساحت حدود ۸۰۰ و با زیربنای حدود ۵۰۰ مترمربع امروز در اردکان آغاز شد.

انتهای پیام/







پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ - 27 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.