آخرین اخبار
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
فرهنگی
اجتماعی
روزنامهها
آگهی
Vista
News Hub
دوشنبه, ۱۱ اسفند, ۱۳۹۹ /
1 March, 2021
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۱۱/۰۸
بازار داغ سبزیهای خشک در سوپرمارکتها
سبزیجات در آشپزی ایرانی نقش مهمی دارند و در بیشتر غذاها از آش و سوپ گرفته تا انواع پلوها و خورشها استفاده میشوند. در دسترس نبودن بعضی از انواع سبزیجات در بعضی فصلها سنت حسنه خشک کردن سبزی را از دیرباز مهمان خانههای ایرانی کرده و کمتر کسی هست که از …
۱۳۹۹/۱۰/۱۶
اعلام آخرین قیمت زعفران در بازار
زعفران از گذشتههای بسیار دور جایگاه ویژه ای در آشپزی ایرانی داشته اما چند سالی است که افزایش قیمتها سبب شده تا خانوادهها کمتر از این ادویه خوش رنگ و بو استفاده کنند.
•
زعفران
•
محصولات کشاورزی
۱۳۹۹/۱۰/۱۵
طرز تهیه ساندویچ کباب تابهای
ساندویچ کباب تابه از ساندویجهای لذیذ و مقوی ایرانی میباشد که این ساندویج خوشمزه خانگی طرفداران زیادی دارد.
•
کباب
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۹/۲۶
شام شب چله امسال، سوپ انار، سوپی با طعمی متفاوت
درست کردن شام شب یلدا یکی دیگر از کارهایی است که خانمها برای شب یلدا انجام میدهند. بیشتر این غذاها با انار درست میشود. سوپ انار هم یکی از این غذاها است که در ادامه طرز تهیه آن را گردآوری کرده ایم
•
شب یلدا
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۹/۲۴
ویژه شب چله/طرز تهیه خورش ناردون
خورش ناردون از دسته غذاهای رسمی استان مازندران میباشد که آنرا اصولا در نهار عروسیهای اطراف مازندران تهیه مینمایند.
•
آشپزی ایرانی
•
سفره ایرانی
۱۳۹۹/۰۹/۲۱
۱۰ نکته مهم برای غلیظ شدن و لعابدار شدن قورمه سبزی
برای اینکه بتوانید خورش قورمه سبزی را خوشمزه و لعابدار تهیه کنید باید نکات “غلیظ شدن قورمه سبزی” و جا افتادن آن را به خوبی بدانید.
•
آشپزی ایرانی
•
قرمه سبزی
۱۳۹۹/۰۹/۱۹
کارگردانی بهاره رهنما در «آفرود مزهها»/ مستندی درباره آشپزی ایرانی
ایلنا: بهاره رهنما با ساخت مجموعه مستند «آفرود مزهها» به سراغ آشپزی ایرانی رفته است.
۱۳۹۹/۰۹/۱۴
طرز تهیه شیره خرمالو خانگی با طعم عالی
با تهیه شیره خرمالو میتوانید در طول سال از فواید بی نظیر خرمالو استفاده کنید. اما در طرز تهیه شیره خرمالو نکاتی وجود دارد که باید برای خوش طعم شدن آن بدانید.
•
آشپزی ایرانی
•
سفره ایرانی
۱۳۹۹/۰۹/۱۱
دستور پخت چلو گوشت درباری
“چلو گوشت درباری” خانگی با رعایت چند نکته ساده تهیه میشود و دلیل نامگذاری این غذا به این نام این است که در گذشته این غذا مخصوص درباریان بوده است.
•
آشپزی ایرانی
•
سفره ایرانی
۱۳۹۹/۰۹/۰۳
دستور تهیه مربای شیر خانگی
طرز تهیه “مربای شیر” بسیار ساده است و به راحتی میتوانید این مربای خوشمزه و مقوی را در کمترین زمان تهیه کنید.
•
آشپزی ایرانی
•
آشپزی
۱۳۹۹/۰۸/۲۹
دستور تهیه سیب زمینی تنوری رژیمی خوشمزه
“سیب زمینی تنوری” یک پیش غذای خوشمزه است که اگر به صورت رژیمی تهیه شود بسیار سالم میباشد پس حتما این پیش غذای بین المللی را امتحان کنید.
•
آشپزی ایرانی
•
سفره ایرانی
۱۳۹۹/۰۸/۰۵
قابلمه پزی در تهران قدیم/ممد سبزه میدونی و ژیگولوها!
قابلمه پزی نوعی آبگوشت پزی در قدیم بود که بیشتر طبقات نظیفتر و به تعبیر تهرانیهای اون زمان، «ژیگولو»ها میپسندیدند و از آن میخوردند..
•
سفره ایرانی
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۷/۲۴
خواص درمانی نخودآب+ طرز تهیه
نخودآب تقویتکننده قوای جنسی است، مقوى بدنهای ضعیف است، تحلیلبرنده باد و بیماریهای ناشی از باد است، برای بیماریهای کلیه و مثانه همچنین برای بیماران مبتلا به بیماریهای مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است
•
خواص خوراکی ها
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۷/۲۰
طرز تهیه کته بره
کَته یک روش پخت برنج در آشپزی ایرانی و منسوب به استانهای شمالی ایران است. در این روش، برنج با شعلهٔ آرام و بدون صافکردن پخت میشود. کته معمولاً با کباب و خوراکهای اصلی مصرف میشود. کته بره یکی از انواع کته است که طرز تهیه آن را با آموزش جواد جوادی …
۱۳۹۹/۰۷/۱۵
سامان گلریز و اختراع ۲ غذای ایرانی
سامان گلریز ـ سرآشپز برنامه های تلویزیونی ـ معتقد است: هنر آشپزی ایرانی تکنیک درمانی دارد و ما متاسفانه نتوانستیم به خوبی، مردم دنیا را متوجه این مساله کنیم.
•
سامان گلریز
۱۳۹۹/۰۷/۰۵
کباب بختیاری در تابه + طرز تهیه
کباب بختیاری یکی از کبابهای سنتی و مشهور است، اگر پخت کباب در بیرون از خانه برایتان دشوار است، میتوانید با این دستور کباب بختیاری را در تابه تهیه کنید.
•
آشپزی ایرانی
•
سفره ایرانی
۱۳۹۹/۰۶/۲۲
گمنامی طلای سرخ آذربایجان
زعفران یکی از لاکچریترین ادویههای مورد استفاده در آشپزی ایرانیان است، کشت این محصول باارزش مدتها است که از انحصار استان زعفرانی ایران در آمده و حتی در شهرهای آذربایجان شرقی هم کشت میشود، اما بخش عمدهای از زعفران آذربایجان به نام زعفران خراسان بستهبندی …
•
استانی-اقتصادی
•
زعفران
۱۳۹۹/۰۵/۲۲
خرماپزان
[شهروند] گرمای تابستان در نواحی جنوبی ایران به مرز ۵۰ درجه رسیده و از چند هفته قبل فصل خرماپزان در نخلستانهای جنوب ایران شروع شده است. فصلی که فرصت مناسبی برای برداشت نزدیک به ۵۰ گونه متفاوت خرما در ایران است. خرما یکی از محبوبترین خوراکیهای …
۱۳۹۹/۰۴/۳۰
علت وا رفتن ته چین چیست + راه حل ویژه
برای جلوگیری از شل شدن ته چین و “وا رفتن ته چین” نکاتی که در این مطلب آماده را به دقت رعایت کنید تا یک غذای خوشمزه تهیه کنید.
•
آشپزی ایرانی
•
آموزش آشپزی
۱۳۹۹/۰۴/۲۸
۱۰ نکته کلیدی برای پخت هرنوع مربا
برای اینکه یک مربای خوشمزه داشته باشید باید نکاتی بسیار مهم مثل ظرف شیشهای و غلظت و میزان شکر و ظرف پختن و اندازه جوشیدن در پخت مربا را رعایت کنید.
•
آشپزی ایرانی
•
سفره ایرانی
۱۳۹۹/۰۴/۲۷
چیکار کنیم کباب کوبیده از سیخ نریزد؟
برای پختن کباب کوبیده خوشمزه و حرفهای نکات ریزی وجود دارد که در این مطلب راههای جلوگیری از ریختن کباب کوبیده از سیخ را آموزش میدهیم.
•
آشپزی ایرانی
•
کباب کوبیده
۱۳۹۹/۰۴/۲۵
طرز تهیه ته دیگ ماست و تخم مرغی پرطرفدار و مجلسی
ته دیگ (ته چین) ماست و تخم مرغی یکی از پر طرفدارترین دستور تهیههای ایرانی است که طرز تهیه را در آشپزخانه نمناک آموزش خواهیم داد.
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۴/۲۱
نکات پخت جوجه کباب که حرفه ایها میدانند
برای اینکه جوجه کباب سفت نشود و مزه خوبی بگیرد باید یک سری نکات را به هنگام آماده سازی و پخت جوجه رعایت کنیم که در این بخش از نمناک به طور کامل بیان شده است.
•
آشپزی ایرانی
•
جوجه کباب
۱۳۹۹/۰۴/۱۹
توصیههای کاربردی در کباب کردن گوشت
هیچ گاه گوشت را روی شعله آتش یا دود آتش کباب نکنید
•
آشپزی ایرانی
•
گوشت کبابی
۱۳۹۹/۰۴/۱۶
طرز تهیه خوشمزهترین زیتون پرورده گیلانی
زیتون پرورده اصل گیلانی طرز تهیه پیچیدهای ندارد که بخواهیم از خیر این خوشمزهی بی نظیر بگذریم.
•
آشپزی ایرانی
•
زیتون پرورده
۱۳۹۹/۰۴/۱۴
روش های باز کردن یخ مرغ در خانه
در این مطلب طرز باز کردن یخ مرغ را به شما آموزش می دهیم.
•
یخ مرغ
•
خانه داری
۱۳۹۹/۰۳/۳۰
"فلافل در آبادان" با این دستور تهیه میشود
اگه شما هم عاشق غذای تند هستید حتما فلافل آبادانی را در منزل تهیه کنید و از خوردن این فست فود سالم لذت ببرید.
•
فلافل آبادانی
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۳/۲۱
یادداشتهای اعتمادالسلطنه از خوراک
ما در زبان فارسی با فقر کتاب و سند و مدرک درباره آشپزی ایرانی مواجه هستیم. کتابها و مقالاتی را که منحصرا در این موضوع نوشته شدهاند را میتوان در فهرستی کوتاه جا داد. متاسفانه خاطرهنویسان ایرانی هم کمتر به نوشتن درباره غذا پرداخته …
۱۳۹۹/۰۳/۲۱
استقبال ایتالیایی ها از محصولات غذایی ایرانی + فیلم
تنها فروشگاه مواد غذایی در پایتخت ایتالیا که به تازگی باز شده، علاقمندان آشپزی ایرانی را به خود جلب کرده است.
۱۳۹۹/۰۳/۲۰
طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی
پوره سیبزمینی میتواند به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو شود. غذایی سرشار از ویتامین و بسیار مغذی برای کودکان. پس بهتر است که دستور پخت آن را به صورت کامل بدانیم تا بتوانیم بهترین نوع آن را درست کنیم.
•
پوره سیب زمینی
•
پیش غذا
۱۳۹۹/۰۳/۰۷
مسابقه "ناهار فامیلی" به شبکه افق آمد
مستند مسابقه "ناهار فامیلی" رقابتی خانوادگی با محوریت آشپزی ایرانی شنبه تا پنجشنبه از شبکه افق پخش میشود.
•
شبکه افق
•
رسانه ملی
۱۳۹۹/۰۲/۳۱
من بهدنبال هویت نیستم، من خودِ هویتام!
ترانه یلدا- شهرساز چندی پیش دوست جوانی از من سؤال کرد، آیا هنوز معماری ایرانی داریم؟ خیلی به من گران آمد و پاسخی برایش نوشتم که دوست دارم بخشهایی از آن را در این ستون بیاورم. نوشتم: «بله معماری ایرانی داریم. همیشه داشتهایم... مثل زبان فارسی، مثل …
۱۳۹۹/۰۲/۲۵
آش دوغ جنوبی خوشمزه مخصوص سفره افطار + دستور تهیه
آشها بخش مهم آشپزی ایرانی هستند و آش دوغ سرآمد همه آنهاست، چون این آش در سراسر ایران درست میشود.
•
آش دوغ
•
سفره افطار
۱۳۹۹/۰۲/۲۴
بگشادهای چو کاسه دهان در خیال آش
[سامان موحدیراد ] «چنانکه از کلمه «آشپزی» پیداست، آش در فرهنگ ما به معنای مطلق غذا بوده است. ولی باید توجه داشته باشیم که این آش مطلق همه آن چیزهایی که ما امروز پلو و چلو و کته مینامیم …
۱۳۹۹/۰۲/۲۱
آشپزی با چاشنی طنز و مطایبه
مارک توین، نویسنده امریکایی، روزگاری گفته بود که من کار فرهنگی نمیکنم، من همیشه خوراک شکم و پا را تهیه کردهام. نجف دریابندری ضمن ترجمه «سرگذشت هکلبریفین» در مقدمه آورده که «اگر این کتاب خوراک شکم و پا است، باید گفت …
۱۳۹۹/۰۲/۲۰
آن کتاب مستطاب بینظیر
از نوجوانی، سالها بود که جسته و گریخته هر جا مطلبی با موضوع فرهنگ خوراک و آشپزی و سفرهداری به چشمم میخورد جمعآوری میکردم از بعضیهاشان یادداشت برمیداشتم و کتابهای تاریخی را نشانهگذاری میکردم. …
۱۳۹۹/۰۲/۱۵
ببینید | شش نکته درباره آشپزی ایرانی به روایت نجف دریابندری
نجف دریابندری مترجم، نویسنده و آشپزی نویس ایرانی صبح امروز دارفانی را وداع گفت. شش نکته درباره آشپزی ایرانی را به روایت او و همسرش ببینید.
•
نجف دریابندری
•
آشپزی
۱۳۹۹/۰۱/۲۲
ته چین گوشت و بادمجان مجلسی
ته چین از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روشهای کمی متفاوتی تهیه میشه. در این مطلب مدل دیگهای از ته چین رو که ته چین گوشت و بادمجون هست میذاریم که طعم خیلی خوبی داره و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتونه در کنار غذاهای دیگه جلوه و …
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۹/۰۱/۲۱
جگر کبابی + خواص جگر
پختن جگر کار سختی نیس و قطعا همه شما استادین فقط جگر رو کمى نمک و فلفل سیاه بزنید و روی آتیش بذارید و کباب کنید.
•
آشپزی ایرانی
•
جگر گوسفندی
۱۳۹۹/۰۱/۱۸
ایده های فوق العاده برای تزیین بشقاب غذا + فیلم
در این روزهای قرنطینه یکی از سرگرمی های جذاب ،آشپزی و تزیین بشقاب غذاست. یا این ویدئو همراه باشید.
•
آشپزی ایرانی
•
تزیین غذا
۱۳۹۹/۰۱/۰۷
طرز تهیه انواع سس در خانه+ نکات جادویی
در این بخش به آموزش تعدادی از مشهورترین سس ها پرداخته ایم.
•
آشپزی ایرانی
•
سس کچاپ
۱۳۹۹/۰۱/۰۷
بهترین روش مزه دارکردن جوجه کباب
جوجه کباب یکی از خوش طعمترین و مجلسیترین غذاها در آشپزی ایرانیها است.
۱۳۹۸/۱۲/۱۲
طرز تهیه کشک و بادمجان + جزئیات و تزئین
کشک بادمجان از جمله لذیذترین غذاهای سنتی و البته پیشغذاهای مجلسی ایرانی با بادمجان سرخ کرده یا کبابی است. اما فوتوفنهای درست کردن یک کشک بادمجان مجلسی و خوشمزه خانگی به سبک و سیاق رستورانی را میدانید؟ به نظر میرسد هر چه بیشتر فوتوفنهای درست …
•
آشپزی ایرانی
•
کشک و بادمجان
۱۳۹۸/۱۲/۰۱
طرز تهیه آش رشته جا افتاده + نکته های کلیدی
آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده میشود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش رشته خوشمزه و لذیذ را به شما آموزش …
•
آش رشته
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۸/۱۱/۲۱
راز خورش قورمه سبزی جا افتاده چیه؟
خورشت قورمه سبزی از محبوبترین و اصیلترین خورشتهای ایرانی است که شاید کمتر ایرانی پیدا شود که عاشق آن نباشد.
•
آشپزی ایرانی
•
قرمه سبزی
۱۳۹۸/۱۱/۰۷
جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟ (+ نکات کلیدی)
سس جوجه کباب از مواد متفاوتی تشکیل شده است. هر کدام از مواد خواباندن جوجه کباب خوشمزگی خودش را دارد. در این مطلب چند نمونه از مواد جوجه کباب را آورده ایم.
•
جوجه کباب
•
آشپزی ایرانی
۱۳۹۸/۱۰/۱۹
دستور پخت رشته پلو
«رشته پلو» رشتهپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ میشود. لین غذای سنتی که در گذشته جزو غذاهای مرسوم برای نوروز بود را در تابناک فرامیگیرید.
۱۳۹۸/۱۰/۰۴
آشپزی ایرانی در منوی شبکههای اجتماعی
تهران - ایرنا- غذا و خوراک اقوام همچون سلامت، طبیعت و خرید میتواند مولفهای برای جذب گردشگر به کشور باشد؛ مدتی است ورود دو «اینفلوئنسر غذا» به ایران، آشپزی ایرانی را در شبکههای اجتماعی سرزبانها انداخت.
•
گردشگری
•
میراث فرهنگی
۱۳۹۸/۰۸/۱۶
عاشق ایران، هنر و آشپزی ایرانیام/فیلمهای کیارستمی حیرتزدهام کرد/ جای عزتالله انتظامی خالیست
فیلمنامهنویس، بازیگر و هنرمند فرانسوی گفت: با دیدن فیلمهای خانه دوست کجاست و کلوزآپ کیارستمی حیرتزده شدم.