قیمت طلا امروز




 امنیت ملی کشور

 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۰ ساعت قبل

همایش هم‌افزایی راهبردی سپاه و فراجا در تهران | فرماندهان بر نقش «همدلی قلبی و هم افزایی» در امنیت پایدار و مدیریت ابررویدادهای ملی تأکید کردند

همایش مشترک فرماندهان ارشد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، با محوریت ارتقای همدلی و هم‌افزایی نهادی، برگزار شد.
 همایش هم‌افزایی راهبردی سپاه و فراجا در تهران | فرماندهان بر نقش «همدلی قلبی و هم افزایی» در امنیت پایدار و مدیریت ابررویدادهای ملی تأکید کردند
به گزارش همشهری آنلاین؛ همایش مشترک فرماندهان انتظامی و سپاه تهران بزرگ در مهرماه سال جاری با هدف «همدلی و هم‌افزایی هرچه بیشتر پایوران» و ارتقای عملکرد مأموریت‌های محوله در پایتخت، در فضایی صمیمانه اما راهبردی برگزار شد.

این نشست که با حضور مدعوین از عالی‌ترین مقامات امنیتی، انتظامی و نظامی کشور در تهران همراه بود، بستری برای تبادل تجربیات، آسیب‌شناسی عملیات‌های مشترک و ترسیم نقشه راه آینده امنیت شهری فراهم آورد و ناظر بر تمام تجربیات سالهای اخیر در ارتقای سطح آگاهی های امنیتی و انتظامی و افزایش امنیت روانی و عینی پایتخت تاکید کردند.

سردار حسن‌زاده، فرمانده سپاه حضرت محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ، در سخنان خود با تبریک و قدردانی از زحمات بی‌وقفه نیروها، به سه اصل کلیدی در مدیریت مأموریت‌ها اشاره کرد و اولین اصل را شناخت و قدردانی از توفیقات الهی دانست و تأکید کرد که موفقیت‌های اخیر، نعمت‌هایی از جانب خداوند است که ابتدا باید شناسایی و سپس قدر دانسته شوند. دومین اصل را پرهیز از غرور و خودبزرگ‌بینی برشمرد و با صراحت گفت: این توفیقات هیچ‌کدام کار ما نیست؛ کار خداست. اگر ما با مودت و همدلی به مأموریت‌ها بپردازیم، خداوند نیز نصرت خود را شامل حالمان خواهد کرد. و در سومین اصل بر شناخت دقیق شرایط و تقویت نقاط قوت، همراه با رفع نقایص و تقویت نقاط قابل بهبود تاکید کرد و لزوم آسیب‌شناسی مستمر برای حفظ و ارتقای عملکرد را مورد توجه قرار داد.

وی در ادامه به لزوم کسب آگاهی های همه جانبه در تمام سطوح برای مقابله با کلیه تهدیدات احتمالی خبر داد و افزود: این نشست ها، تمرینات و رزمایش های برنامه ریزی شده که بخشی از آنها سپری شده اند، شرایط مناسبی را برای نقش آفرینی تمام نیروهای بسیج، سپاه و انتظامی فراهم آورده است.

سردار حسن‌زاده در ادامه به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای(مدظله‌العالی) درباره همدلی و هم افزایی نهادی و سازمانی، به تشریح سه محور اصلی از دیدگاه امام شهید پرداخت و اظهار داشت: نخستین مرحله، بحث مراتب همدلی است که در آن هرچه نگرش‌ها به توحید و نظام توحیدی و جمهوری اسلامی نزدیک‌تر باشد، همدلی عمیق‌تر خواهد بود. مرحله دوم جایگاه همدلی است که در قلب آدمیان ریشه دارد و باید از مرحله گفتار به باور قلبی و سپس به عمل برسد. و سوم در مورد ثمرات همدلی است که وقتی با اعتقاد قلبی همراه شود، نتایج را به‌صورت تصاعدی افزایش می‌دهد و موفقیت‌هایی فراتر از تصور به ارمغان می‌آورد.

وی خاطر نشان کرد: هرگونه اقدامی که بخواهد اقتدار و انسجام ملی و وحدت و یکپارچگی ملت شریف ایران را خدشه دار نماید، یا در مسیر کمک به اهداف شوم دشمنان این ملت عزیز و سربلند باشد، و یا موجب تحریک و تشدید مشکلات در لایه های مختلف جامعه گردد، مورد رصد، پیگیری و کنترل مسئولین ذیربط قرار گرفته و به شدت برخورد خواهد شد.

در ادامه، سردار فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به تشدید تهدیدات خارجی در چند ماه اخیر، بر لزوم بهره‌گیری از تجارب گذشته و ارتقای حداکثری آمادگی‌های ستادی و مشترک در قرارگاه‌ها و رده‌های مقاومت تأکید کرد. وی ضمن تجلیل از حضور شبانه‌روزی مردم در میادین، این حضور گسترده را «قوام‌بخش امنیت ملی» و «بازدارنده‌ای قوی در برابر توطئه‌های دشمنان» توصیف کرد و افزود: «ما باید با تداوم و افزایش روحیه مقاومت و ایستادگی و خستگی‌ناپذیری، کید دشمنان را نقش بر آب کنیم.»

سردار حسن‌زاده در پایان این نشست، از برگزاری رزمایش بزرگ و با عظمت ۳۱۳هزار نفره مردمی تحت عنوان «جانفدا» در آینده‌ای نزدیک خبر داد. این رزمایش که با مشارکت نیروهای مردمی و سازمان‌یافته طراحی شده، نمادی دیگر از هم‌افزایی بی‌نظیر بین سپاه، ناجا و اقشار مختلف جامعه در جهت ارتقای امنیت پایدار و مقابله با تهدیدات احتمالی خواهد بود.

در ادامه ی این نشست هم اندیشی، سردار محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، در بخشی از سخنان خود، با تأکید بر همکاری و هم افزایی چشمگیر سالهای اخیر میان نیروی انتظامی و سپاه تهران بزرگ، این فضای مطلوب همدلی و انسجام را مرهون خدمت صادقانه و خالصانه دانست.

وی افزود: این تعاملات و همکاری های مشترک که به گونه ای چشمگیر بر توانمندی ها و آگاهی های نیروهای پرتلاش انتظامی، بسیجیان و پاسداران سپاه تهران بزرگ افزوده، چنان است که امنیت، آرامش و صلابت را در میان مردم عزیز به ارمغان آورده و این خود برکتی آشکار از همین هم افزایی و اقدامات مشترک و مؤثر در سالهای اخیر به شمار می رود.

در پایان، ایشان بر آمادگی های تمام رده های انتظامی در نهایت هماهنگی با بسیج و سپاه تهران بزرگ خبر داد.

گفتنی است در این همایش، سرتیپ پاسدار علی‌اکبر پورجشمیدیان (معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و دبیر شورای امنیت کشور)، سرتیپ پاسدار حسین نجات (جانشین قرارگاه امنیتی ثارالله تهران)، سرتیپ پاسدار عباسعلی محمدیان (فرمانده انتظامی تهران بزرگ)، سرتیپ پاسدار حسن حسن‌زاده (فرمانده سپاه تهران بزرگ)، حجت‌الاسلام والمسلمین کریم سرافراز (مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه تهران بزرگ) و جمعی از فرماندهان و مسئولان ارشد دو سازمان حضور داشتند که این ترکیب خود نشان‌دهنده عزم جدی نهادهای نظامی و انتظامی برای هماهنگی های راهبردی در بالاترین سطح است.

کد خبر 1063277







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.