قیمت طلا امروز




 آموزش و یادگیری

 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

پرداخت‌ به‌روز حق‌التدریس و اضافه‌کار معلمان

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به مسائل معیشتی معلمان گفت: پیشتر حق‌التدریس و اضافه‌کار معلمان بعضاً شش ماه یک‌بار پرداخت می‌شد و بعضی مواقع حتی هفت ماه طول می‌کشید. اگر خیلی خوب پرداخت می‌شد، سه‌ماهه بود اما الان پرداخت‌ها به‌روز شده است. در زمینه پاداش همکاران نیز اتفاقات مثبتی افتاده است. شاید هنوز معیشت معلمان بهبود نیافته اما قدم‌های مثبتی برداشته شده است.
 پرداخت‌ به‌روز حق‌التدریس و اضافه‌کار  معلمان

به گزارش ایسنا، مجید پارسا در آیین اختتامیه جشنواره نوآوری در فرایند آموزش و یادگیری که با حضور علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، برگزار شد ضمن تبریک آغاز هفته دولت گفت: اختتامیه جشنواره نوآوری در فرایند یاددهی یا فرایند آموزش و یادگیری در اصل، به اشتراک گذاشتن تجربیات همکاران است که این برنامه بسیار خوب در سطح کشور اجرا شد و امروز مرحله اختتامیه است.

وی با بیان اینکه شعار دولت با تحول در آموزش و پرورش آغاز شد افزود: قبل از انتخابات، بعد از شکل‌گیری دولت و با پیگیری‌های ریاست جمهوری، این نگاه حاکم شد که آموزش و پرورش باید در صدر باشد. امروز ما به عنوان معلم، شاید باید از این شعار هم عبور کنیم و بگوییم که نوآوری و تحول در آموزش و در فرایند یاددهی و یادگیری دیگر یک ضرورت نیست، بلکه یک مأموریت برای ما به عنوان معلم است و باید به این مأموریت به خوبی بپردازیم.

پارسا با اشاره به آثار ارائه‌شده در جشنواره امسال ادامه داد: در جشنواره، دو رویکرد متفاوت نسبت به سال‌های گذشته در آثاری که تولید شد و محتواهایی که همکاران ارائه کردند، قابل مشاهده بود و شاید بیش از گذشته به چشم آمد. رویکرد نخست، توجه به سند تحول بنیادین و تربیت تمام‌ساحتی بود که با تکیه بر شش ساحت سند تحول بنیادین مورد توجه قرار گرفت. دوم، برای نخستین بار به همکاران اجازه داده شد از هوش مصنوعی استفاده کنند که این موضوع بسیار خوب و ارزشمند بود.

وی با بیان اینکه استفاده از هوش مصنوعی نشان می‌داد که رویکرد جشنواره، یعنی نوآوری در فرایند تدریس، با فناوری‌های نوین و ظرفیت‌های جدید همخوانی دارد و محتواهایی هم که تولید شد، انصافاً محتواهای متفاوتی بود، با اشاره به موفقیت معلمان شهر تهران در این جشنواره گفت: در شهر تهران ۳۱ برگزیده کشوری داشتیم.

پارسا با اشاره به تلاش‌های وزیر آموزش و پرورش گفت: اجلاس رؤسای آموزش و پرورش کشور یکی از ویژگی‌های باارزش امسال بود که مهمانان ویژه‌ای در جلسه حضور داشتند. فضای اجلاس امسال متفاوت بود و شاید یکی از دلایل اینکه آموزش و پرورش در صدر قرار گرفته، همین نگاه تعاملی وزیر آموزش و پرورش با مجلس، دولت، اعضای هیئت دولت، وزراء، معاونان رئیس‌جمهوری و مسئولانی بود که در این اجلاس حضور پیدا کردند. این مسئولان آمدند و قول دادند و با معلمان هم‌کلام شدند و این نگاه‌ها قطعاً در حوزه آموزش و پرورش تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش با شجاعت ایستاد و اجازه نداد فرایند آموزش و فرایند تعلیم و تربیت تحت تأثیر نگاه‌ها قرار بگیرد افزود: با برگزاری امتحانات، بار بزرگی از دوش آموزش و پرورش و معلمان برداشته شد و این موضوع واقعاً قابل تقدیر و ستایش است.

پارسا به پیگیری‌های وزیر آموزش و پرورش درباره مسائل معلمان اشاره کرد و ادامه داد: پیشتر حق‌التدریس و اضافه‌کار معلمان بعضاً شش ماه یک‌بار پرداخت می‌شد و بعضی مواقع حتی هفت ماه طول می‌کشید. اگر خیلی خوب پرداخت می‌شد، سه‌ماهه بود، الان پرداخت‌ها به‌روز شده است.بسیاری از موضوعات دیگر نیز پیگیری شده و در حوزه پاداش همکاران نیز اتفاقات مثبتی افتاده است. شاید هنوز هم معیشت معلمان بهبود نیافته، اما قدم‌های مثبتی که وزیر آموزش و پرورش برداشتند واقعاً قابل تقدیر است.

انتهای پیام

 







یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ - 23 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.