توضیح ماجرا هم سخت نیست. نگاهی کوتاه به وضعیت قیمتها در تهران، نشاندهنده خوبی بر این موضوع است که خوراک فرهنگی در ایران در کما قرار گرفته است.
سینماها
اگر از معدود سالنهای ویآیپی سینماهای مدرن عبور کنیم که قیمت بلیتشان ۳۶۰ هزار تومان ثبت شده، بیشتر سینماها در تهران در روزها و ساعتهای عادی بلیت ۱۸۰ هزار تومانی میفروشند. البته دو سینما در جنوب تهران، بلیت ۱۲۰ هزار تومانی داشتند و در یک سینمای همان مناطق هم بلیت ۹۰ هزار تومانی پیدا شد.
اما این عدد، فقط رقمی ابتدایی است که به شما نشان داده میشود و زمان خرید اینترنتی بلیت، رقم پرداختی بالاتر میرود. برای مثال اگر خانواده سه نفره را در نظر بگیریم، به جای ۵۴۰ هزار تومان، با اضافه شدن مالیات بر ارزش افزوده و کارمزد خدمات آنلاین، باید ۶۳۳ هزار تومان پرداخت کند.
تئاتر
تئاترها با توجه به سطح کار و بازیگرهایی که در آن حضور دارند، قیمتهای متنوعی دارند. برای مثال قیمت بلیت یکی از تئاترهای محبوب این روزها تهران ۶۵۰ و ۷۵۰ هزار تومان تعیین شده است. درباره سایر اجراها هم اعداد بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان متغیر است.
حال برای بلیت ۶۵۰ هزار تومانی، باید رقم ۷۱۵ هزار تومان پرداخت کنید. یعنی برای حضور دو نفره در تئاتر مطرح در انتهای سالن، باید یک میلیون ۳۰۰ هزار تومان پرداخت کنید.
کنسرت
طبیعتاً … …



























