قیمت طلا امروز




 امارات و اسرائیل

 سایت نورنیوز / ۲۷ دقیقه قبل

خرید مشکوک املاک مناطق اشغالی سوریه و لبنان از سوی امارات

یک مقام آگاه امنیتی از اطلاعات مستندی درباره فعالیت شبکه‌های مرتبط با سرمایه اماراتی برای خرید زمین و املاک در بخش‌هایی از جنوب سوریه و جنوب لبنان خبر داد و گفت: همزمانی این معاملات با اقدامات نظامی اسرائیل می‌تواند به تغییر تدریجی مالکیت و بافت جمعیتی مناطق اشغالی در چارچوب طرح امنیتی هدفمند منجر شود.
 خرید مشکوک املاک مناطق اشغالی سوریه و لبنان از سوی امارات
این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.
نورنیوز- گروه سیاسی: یک مقام آگاه امنیتی در گفتگو با نورنیوز با اشاره به تحولات اخیر در جنوب سوریه و جنوب لبنان، نسبت به شکل‌گیری روندی که می‌تواند به «تغییر تدریجی مالکیت و بافت جمعیتی مناطق اشغال‌شده و توسعه اشغالگری رژیم صهیونیستی» منجر شود، هشدار داد و گفت: «اطلاعات مستندی وجود دارد که در کنار اقدامات نظامی اسرائیل برای اشغال این مناطق، فعالیت شبکه‌های مرتبط با سرمایه اماراتی نیز برای خرید زمین و املاک در مناطق آسیب‌دیده و تحت اشغال فعال شده اند.»

این مقام آگاه  اظهار کرد: «آنچه در سوریه و لبنان در حال وقوع است را نباید صرفاً در چارچوب تحولات نظامی تحلیل کرد. جنگ، آوارگی و تخریب زیرساخت‌ها شرایطی ایجاد می‌کند که در آن خانواده‌های آسیب‌دیده ممکن است برای تأمین نیازهای اولیه خود ناچار به فروش خانه و زمین شوند. اگر هم‌زمان سرمایه‌های خارجی وارد این مناطق شوند، موضوع از یک معامله عادی ملکی فراتر می‌رود و به یک مسئله امنیتی و ژئوپلیتیک تبدیل خواهد شد.»

وی با اشاره به حضور و اقدامات نظامی اسرائیل در جنوب سوریه و جنوب لبنان افزود: «در هر دو جغرافیا، اسرائیل تلاش کرده شرایط جدیدی را در میدان تثبیت کند. در سوریه، تحولات مناطق مجاور جولان و گسترش حضور اسرائیل در جنوب این کشور اهمیت ویژه‌ای دارد. در لبنان نیز حضور نظامی اسرائیل در بخش‌هایی از جنوب و تلاش برای ایجاد عمق امنیتی جدید، آینده این مناطق را با ابهام جدی مواجه کرده است.»

این مقام آگاه امنیتی ادامه داد: «اطلاعات موجود نشان می‌دهد شبکه‌هایی مرتبط با سرمایه اماراتی، در حال بررسی و انجام معاملات ملکی در بخش‌هایی از جنوب سوریه و جنوب لبنان هستند که حجم و جغرافیای این فعالیت‌ها به اندازه‌ای است که نمی‌توان آن را صرفاً یک فعالیت اقتصادی معمولی تلقی کرد.»

وی تأکید کرد: « خرید زمین و املاک در مناطق خاص و  هم‌زمان با اقدامات نظامی اسراییل از وجود برنامه ریزی و هماهنگی میان ابوظبی و تلاویو برای پیشبرد طرحی هدفمند با ابعاد امنیتی حکایت دارد.» …







جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.