قیمت طلا امروز




 شرکت‌های دانش بنیان

 سایت ایران آنلاین / ۱۲ ساعت قبل

قانون‌گذاری نباید به مانع رشد زیست‌بوم فناوری تبدیل شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به ضرورت حضور مؤثر بخش خصوصی در فرآیندهای سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، تاکید کرد که دولت باید به جای ایجاد مانع، زمینه‌ساز فعالیت، سرمایه‌گذاری و نوآوری بخش خصوصی باشد و از ظرفیت دانشگاه‌ها، شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان زیست‌بوم فناوری استفاده کند.
 قانون‌گذاری نباید به مانع رشد زیست‌بوم فناوری تبدیل شود
ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست با دانشگاهیان، نخبگان، فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و شرکت‌های دانش‌بنیان استان اصفهان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای جنگ تحمیلی سوم، اظهار کرد: یکی از موضوعات مهمی که در این نشست مطرح شد، نحوه مواجهه با محدودیت‌های ایجادشده در حوزه فضای مجازی و خدمات ارتباطی با هدف مقابله با تهدیدهای سایبری است.

وی افزود: درک شرایط امنیتی کشور و ضرورت‌های ناشی از شرایط جنگی، موضوعی است که همه به آن واقف هستیم، اما در چنین شرایطی نیز باید بتوانیم از دارایی‌های سایبری کشور و زیرساخت‌های حیاتی خود حفاظت کنیم؛ چرا که ایجاد محدودیت بدون تبیین دقیق و شفاف دلایل آن می‌تواند پیام نامناسبی به جامعه منتقل کند.

تأکید بر حضور بخش خصوصی در فرآیند تصمیم‌سازی

وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم و وزارت ارتباطات به نقش‌آفرینی بخش خصوصی در این حوزه باور جدی دارند، گفت: تلاش کرده‌ایم نمایندگان بخش خصوصی در جلسات تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری حضور داشته باشند و این حضور باید در حوزه‌های مختلف از جمله کمیسیون تنظیم مقررات، هوشمندسازی دولت و سیاست‌گذاری‌های مرتبط با فضای مجازی استمرار پیدا کند.

هاشمی تصریح کرد: نمی‌توان درباره مسائل و چالش‌های بخش خصوصی بدون حضور خود فعالان این بخش تصمیم گرفت. اگر قرار است سیاستی برای یک حوزه تدوین شود، باید ذی‌نفعان و فعالان همان حوزه در فرآیند تصمیم‌سازی حضور داشته باشند تا نتیجه سیاست‌گذاری در مرحله اجرا با مشکل مواجه نشود.

وی با اشاره به فعالیت‌های وزارت ارتباطات در این زمینه اظهار کرد: در جلسات و ساختارهای سیاست‌گذاری مرتبط با فضای مجازی نیز تلاش کرده‌ایم از نمایندگان بخش خصوصی و اتاق بازرگانی دعوت شود تا کسب‌وکارهای حوزه‌های مختلف از جمله سلامت، فناوری و سایر بخش‌های مرتبط، در فرآیند بررسی و تصمیم‌گیری مشارکت داشته باشند.

قانون‌گذاری در حوزه داده نباید به مانع توسعه تبدیل شود

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به ضرورت تدوین چارچوب‌های قانونی برای حفاظت و حکمرانی داده، گفت: اینکه صرفاً بگوییم باید در حوزه مراقبت و حفاظت از داده قانون داشته باشیم، اگر بدون توجه به اقتضائات توسعه فناوری باشد، می‌تواند خطرناک باشد.

هاشمی افزود: در دنیا رویکردهای متفاوتی نسبت به حکمرانی داده وجود دارد و تجربه کشورهایی که با رویکردهای سختگیرانه و محدودکننده عمل کرده‌اند نشان می‌دهد که ممکن است چنین سیاست‌هایی به کاهش دسترسی، کند شدن سرمایه‌گذاری و عقب‌ماندگی از رقابت جهانی منجر شود.

وی تأکید کرد: هدف قانون‌گذاری باید حمایت از کسب‌وکارها، حفاظت از داده و ایجاد بستر امن برای فعالیت باشد، نه اینکه با ایجاد محدودیت‌های غیرضروری، مانع رشد زیست‌بوم فناوری و اقتصاد دیجیتال شود.

استفاده از ظرفیت استان اصفهان برای توسعه هوش مصنوعی و داده

هاشمی با اشاره به ظرفیت‌های علمی، دانشگاهی و فناورانه استان اصفهان، بر ضرورت استفاده از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های نوین فناوری از جمله هوش مصنوعی و تحلیل داده تأکید کرد.

وی گفت: یکی از حوزه‌هایی که باید به‌طور جدی دنبال شود، استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای افزایش دسترسی، نوسازی خدمات و ارتقای امنیت است و استان اصفهان از ظرفیت انسانی و علمی مناسبی برای ایفای نقش در این زمینه برخوردار است.

وزیر ارتباطات با اشاره به حوزه سلامت و اهمیت داده‌های سلامت افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا، دسترسی و استفاده از داده‌های سلامت با سازوکارهای مشخص و رعایت رضایت و حقوق افراد انجام می‌شود و ما نیز باید بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور، راهکارهای حرفه‌ای و علمی برای بهره‌گیری از داده‌ها، در عین صیانت از حریم خصوصی، طراحی کنیم.

اصفهان ظرفیت تبدیل شدن به الگوی شهر هوشمند را دارد

وی همچنین به ظرفیت شهر اصفهان در حوزه شهر هوشمند اشاره کرد و گفت: یکی از پروژه‌های مهم کشور در حوزه شهر هوشمند در اصفهان دنبال می‌شود و شهرداری اصفهان طرح خود را در این حوزه ارائه کرده است.

هاشمی افزود: در این زمینه تفاهم‌هایی میان سازمان فناوری اطلاعات ایران، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و شهرداری اصفهان انجام شده و اعتقاد داریم ظرفیت‌های موجود در استان و شهر اصفهان می‌تواند زمینه‌ساز اجرای یک الگوی موفق در حوزه شهر هوشمند باشد.

وی با بیان اینکه توسعه فناوری باید مبتنی بر نیاز واقعی باشد، ادامه داد: هرجا نیاز و مسئله‌ای وجود دارد، باید ظرفیت فناوری و محتوای متناسب با آن شکل بگیرد و توسعه فناوری نباید صرفاً به شکل دستوری و از بالا به پایین دنبال شود.

زیرساخت‌های لازم برای جذب سرمایه‌گذاری در مراکز داده فراهم شده است

وزیر ارتباطات با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای توسعه زیرساخت‌های مراکز داده در کشور، اظهار کرد: در چند نقطه کشور زیرساخت‌ها و بسترهای لازم برای فعالیت و جذب سرمایه‌گذار در حوزه مراکز داده فراهم شده است و اکنون باید از ظرفیت بخش خصوصی برای توسعه این زیرساخت‌ها استفاده کرد.

هاشمی گفت: ایجاد زیرساخت مناسب، نخستین گام است و پس از آن باید تلاش کنیم سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی را برای بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها وارد میدان کنیم.

وی تأکید کرد: نقش حاکمیت در این بخش، ایجاد بستر و فراهم کردن شرایط است و نباید انتظار داشت که دولت همه سرمایه‌گذاری‌ها را انجام دهد. باید امکان انتخاب و فعالیت برابر برای بخش خصوصی و سرمایه‌گذارانی که آمادگی ورود به این حوزه را دارند، فراهم شود.

دولت باید نقش تسهیل‌گر داشته باشد

هاشمی با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه دولت به بخش خصوصی گفت: دولت باید تلاش کند مانع ایجاد نکند و اگر نمی‌تواند اقدامی برای توسعه انجام دهد، دست‌کم نباید با ایجاد مقررات و فرآیندهای زائد، مسیر فعالیت فعالان اقتصادی و فناورانه را دشوار کند.

وی افزود: باور ما این است که هرجا دولت نیاز دارد، باید بخش خصوصی، دانشگاه و نخبگان را در کنار خود داشته باشد و در تصمیم‌گیری‌ها از این ظرفیت استفاده کند.

پیگیری مصوبات سفر اصفهان تا حصول نتیجه

وزیر ارتباطات در ادامه با اشاره به برنامه وزارت ارتباطات برای پیگیری مصوبات سفرهای استانی گفت: سفر استانی نباید صرفاً به حضور، دیدار و طرح موضوعات محدود شود. برنامه ما این است که سه تا چهار ماه آینده مجدداً موضوعات مطرح‌شده در این سفر را در مرکز پیگیری کنیم و میزان پیشرفت مصوبات را مورد بررسی قرار دهیم.

هاشمی افزود: مدیران استانی و مدیران ستادی وزارتخانه باید پیگیری مصوبات را به‌صورت جدی دنبال کنند تا موضوعات مطرح‌شده در تعامل میان دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و مجموعه وزارت ارتباطات به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: در این سفر، در تعامل نزدیک با دستگاه‌های اجرایی استان، حجم قابل توجهی از سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد و بیش از 6.4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری برای اجرای پروژه‌های ارتباطی استان اصفهان پیش‌بینی و عملیاتی شده است.

توسعه فیبر نوری؛ بستری برای رشد اقتصاد دیجیتال

وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای پروژه توسعه شبکه فیبر نوری اشاره کرد و گفت: جایگزینی شبکه‌های قدیمی با فیبر نوری، پروژه‌ای بسیار مهم و پیچیده است که در بسیاری از کشورهای دنیا نیز اجرای آن سال‌ها به طول انجامیده است.

هاشمی افزود: در دولت چهاردهم این پروژه با جدیت دنبال شده و بخش‌هایی از آن از سال‌های گذشته آغاز شده بود که اکنون با شتاب بیشتری در حال پیگیری است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فیبر نوری می‌تواند بستری مناسب برای رشد و شکوفایی اقتصاد دیجیتال ایجاد کند و زمینه ارائه خدمات با کیفیت، سرعت و پایداری بیشتر را برای مردم و کسب‌وکارها فراهم آورد.

هاشمی در پایان با قدردانی از دانشگاهیان، نخبگان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالان حوزه فاوا در استان اصفهان، بر استمرار تعامل وزارت ارتباطات با این مجموعه‌ها و پیگیری عملیاتی مطالبات و پیشنهادهای مطرح‌شده در این نشست تأکید کرد.

افتتاح پروژه فیبر نوری شهرک صنعتی مبارکه

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان سفر یک‌روزه خود به استان اصفهان، پروژه فیبر نوری شهرک صنعتی مبارکه را که توسط شرکت مخابرات ایران اجرا شده است، افتتاح کرد. این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و فراهم‌سازی بستر ارتباطی پرسرعت و پایدار برای واحدهای صنعتی این شهرک به بهره‌برداری رسید.

انتهای پیام/







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
توهم پناه عاطفی در چت‌جی‌پی‌تی
سایت جوان آنلاین

توهم پناه عاطفی در چت‌جی‌پی‌تی

این روز‌ها ویدئو‌های شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد نسخه‌های جدید ابزار‌های هوش مصنوعی ارتباط عاطفی با ماشین را عادی‌سازی می‌کنند
موفقیت اتفاقی نیست
خبرگزاری ایرنا

موفقیت اتفاقی نیست

ایرنا- تهران- بسیاری از ما در مقطعی از زندگی، هنگامی که با وجود تلاش بسیار توانسته‌ایم به موفقیتی دست یابیم، این فکر در ذهنمان عبور می‌کند که من لایق رسیدن به این موفقیت نبوده‌ام و به زودی دستم برای دیگران رو می‌شود. این احساس که روان‌شناسان آن را سندرم ایمپاستر یا پدیده فریبکار می‌نامند، موفقیت‌های …
چگونه فرزندان خود را تربیت کنیم: خردمند یا باهوش؟
روزنامه عصر اقتصاد

چگونه فرزندان خود را تربیت کنیم: خردمند یا باهوش؟

دکتر مهدی شاگردی (دکتر شاکری)؛ پزشک و پژوهشگر هوش و شخصیت کودکان و نوجوانان آیا هوش برای موفقیت و زندگی ایده‌آل کافی است؟ لازم است بدانید بررسی بسیاری از شخصیت‌هایی که در کودکی و نوجوانی همیشه مورد تشویق و تمجید به علت هوش بالای خود بوده‌اند و حتی موفق به کسب رده‌های بالای تحصیلی و
بلایی که خوردن نان کپک‌زده بر سر بدن می‌آورد؛ چه باید کرد؟ + روش های جلوگیری از کپک‌زدن نان
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بلایی که خوردن نان کپک‌زده بر سر بدن می‌آورد؛ چه باید کرد؟ + روش های جلوگیری از کپک‌زدن نان

خوردن تصادفی مقدار کمی نان کپک‌زده معمولاً برای افراد سالم مشکل جدی ایجاد نمی‌کند، اما در برخی موارد می‌تواند باعث ناراحتی گوارشی یا واکنش آلرژیک شود. نکته مهم این است که نان کپک‌زده را نباید با جدا کردن بخش آلوده مصرف کرد.
رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب
روزنامه هفت صبح

رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب

ترفندهای زیبایی خاورمیانه ترکیبی از سنت، فرهنگ و استفاده از مواد طبیعی هستند؛ از حنا و روغن زیتون گرفته تا عسل، رایحه‌های گیاهی و سبک‌های خاص آرایش چشم.
         
مراقبت یا کنترل؟ مرز باریکی که گم می‌شود
خبرگزاری ایرنا

مراقبت یا کنترل؟ مرز باریکی که گم می‌شود

تهران- ایرنا- وقتی پای امنیت فرزندان به میان می‌آید، بسیاری از والدین به ابزارهای ردیابی دیجیتال پناه می‌برند، ابزارهایی که قرار است آرامش خاطر بیاورند اما گاهی بی‌آنکه متوجه باشیم، مرز مراقبت را پشت سر گذاشته و به کنترل‌گری پنهان تبدیل می‌شوند.
تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان چیست؟
سایت خبرفوری

تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان چیست؟

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.
نسخه ابن‌سینا در دنیای مدرن؛ پزشک درون خود باشید
خبرگزاری ایرنا

نسخه ابن‌سینا در دنیای مدرن؛ پزشک درون خود باشید

تهران- ایرنا- در حالی که ما در جست‌وجوی سریع‌ترین داروها برای کوچک‌ترین دردها هستیم، ابوعلی سینا هزار سال پیش، نسخه سلامتی را در جای دیگری پیچید: در سبک زندگی ما. روز پزشک، فرصتی است برای آشتی با بدن و بازگشت به این حقیقت ساده که ما خودمان، اولین و مهم‌ترین «پزشک درون» خود هستیم؛ اگر مسئولیت عادت‌هایمان …
روان‌ شناسی می‌ گوید: ضرب‌ المثل قدیمی «درخت از میوه خودش نمی‌ خورد» درس مهمی درباره بخشندگی در خود دارد
سایت اندیشه معاصر

روان‌ شناسی می‌ گوید: ضرب‌ المثل قدیمی «درخت از میوه خودش نمی‌ خورد» درس مهمی درباره بخشندگی در خود دارد

این ضرب‌المثل در فرهنگی که موفقیت فردی را بیش از هر چیز با میزان دستاورد و دارایی می‌سنجد، معنای جالبی پیدا می‌کند. پیام آن نفی جاه‌طلبی نیست؛ بلکه یادآوری می‌کند که ارزش آنچه می‌سازیم، زمانی کامل‌تر می‌شود که دیگران نیز از آن بهره ببرند.
رژیم لاغری یا ورزش؛ برای کاهش وزن کدام‌یک مهم‌تر است؟
روزنامه هفت صبح

رژیم لاغری یا ورزش؛ برای کاهش وزن کدام‌یک مهم‌تر است؟

بسیاری از افراد برای لاغر شدن بین دو انتخاب مردد هستند: کمتر غذا بخورند یا بیشتر ورزش کنند؟ واقعیت این است که هیچ‌کدام به تنهایی برای همه افراد بهترین راهکار نیست.
         
صمیمیت  در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟
خبرگزاری ایسنا

صمیمیت در عصر دیجیتال؛ چرا دورهمی‌های ما رنگ باخته‌اند؟

یک روانشناس با مقایسه دورهمی‌های خانوادگی گذشته با ارتباطات دیجیتال امروز، گفت: در گذشته ارتباط چهره‌به‌چهره، حضور چند نسل در کنار یکدیگر و فعالیت‌های مشترک، زمینه انتقال تجربه، هویت‌بخشی، احساس تعلق و گفت‌وگوی عمیق را فراهم می‌کرد، در حالی که ارتباطات امروز با وجود گستردگی بیشتر، در بسیاری موارد کوتاه، …
وقتی مغز در برابر وسوسه‌های اینترنت کم می‌آورد
خبرگزاری ایسنا

وقتی مغز در برابر وسوسه‌های اینترنت کم می‌آورد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد، نقش قشر پیش‌پیشانی در کنترل رفتار و پیشگیری از استفاده افراطی از فضای مجازی را تشریح کرد.
ویدیو/ شبکه‌های اجتماعی چگونه ما را از بدن خودمان ناراضی می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ شبکه‌های اجتماعی چگونه ما را از بدن خودمان ناراضی می‌کنند؟

شبکه‌های اجتماعی با نمایش مداوم بدن‌های ایده‌آل و محتوای موسوم به «الهام‌بخشی لاغری»، می‌توانند نگاه افراد به بدن و رابطه آن‌ها با غذا را تحت‌تأثیر قرار دهند؛ مقایسه با تصاویری که اغلب واقعیت پشت آن‌ها را نشان نمی‌دهند، در برخی افراد به نارضایتی از بدن و رفتارهای غذایی ناسالم منجر می‌شود.
برنامه ساده پیشنهادی یک پزشک برای داشتن روزی سالم‌تر
سایت رویداد‌ ۲۴

برنامه ساده پیشنهادی یک پزشک برای داشتن روزی سالم‌تر

تریشا پاسریچا، پزشک متخصص یادداشتی در واشنگتن پست نوشته و در آن توضیح داده که چطور می توان روزتان را جوری تنظیم کنید که احساس بهتری داشته باشید. خواندن این مطلب به مناسبت روز پزشک خالی از لطف نیست.
بهترین روش ترک سیگار چیست؟ 1+7 راهکار بدون شکست برای ترک سیگار
سایت اطلاعات آنلاین

بهترین روش ترک سیگار چیست؟ 1+7 راهکار بدون شکست برای ترک سیگار

بهترین روش ترک سیگار ترکیبی از تصمیم قطعی برای ترک، تعیین یک زمان مشخص و تغییر عادت‌ها و محرک‌های روزمره است.
حرکات ساده و مؤثر برای یک تمرین کامل در خانه؛ بدون نیاز به باشگاه!
روزنامه هفت صبح

حرکات ساده و مؤثر برای یک تمرین کامل در خانه؛ بدون نیاز به باشگاه!

در این مقاله، با انواع حرکات ورزشی آشنا می‌شوید؛ از تمرینات خانگی ساده گرفته تا حرکات پیشرفته‌تر باشگاهی و حتی تمرین‌هایی که عملکرد بدن را در فعالیت‌های روزمره بهبود می‌بخشند.
         
چطور اعتمادبه‌نفس کودک را افزایش دهیم؟ راهکارهایی که والدین باید بدانند
روزنامه هفت صبح

چطور اعتمادبه‌نفس کودک را افزایش دهیم؟ راهکارهایی که والدین باید بدانند

اعتماد به نفس زمانی شکل می‌گیرد که کودک به توانایی‌های خود باور داشته باشد و بداند می‌تواند از عهده کارهای متناسب با سنش برآید.
چرا وقتی هوا داغ می‌شود، مردم بیشتر به جان همدیگر می‌افتند؟
سایت عصرایران

چرا وقتی هوا داغ می‌شود، مردم بیشتر به جان همدیگر می‌افتند؟

آقای قاضی می‌گوید: «در علم جرم‌شناسی نظریه‌ای به نام نظریه جرم‌شناسی محیطی وجود دارد که براساس آن آب‌وهوا بر میزان ارتکاب جرم و افزایش درگیری و کشمکش‌های افر...
         
مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!
خبرگزاری ایسنا

مراقب زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها باشید!

یک مطالعه بزرگ در ایالات متحده نشان می‌دهد که زندگی در نزدیکی خشکشویی‌ها با خطر ابتلا به بیماری‌های حاد زوال عقل مرتبط است.
چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا بعضی‌ها با صدای بلند صحبت می‌کنند؟

بلند صحبت‌کردن همیشه نشانه ویژگی شخصیتی یا اختلال روانی نیست و می‌تواند از عادت‌های خانوادگی، محیط رشد، فرهنگ و شرایط شنوایی ناشی شود؛ با این حال، تداوم آن در روابط و محیط کار موجب حواس‌پرتی و تخریب ارتباطات می‌شود و در زمان تعارض، اگر با هدف ترساندن یا تهدید طرف مقابل باشد، نوعی آزار روانی محسوب می‌شود.
چرا بعضی مردان زنان مطلقه را برای ازدواج انتخاب می‌کنند؟؛ واقعیتی که کمتر درباره‌اش حرف می‌زنیم
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا بعضی مردان زنان مطلقه را برای ازدواج انتخاب می‌کنند؟؛ واقعیتی که کمتر درباره‌اش حرف می‌زنیم

آنچه ممکن است برای بعضی افراد جذاب باشد، خودِ طلاق نیست؛ بلکه تجربه، شناخت و تغییر نگرش فرد بعد از یک رابطه جدی است.
کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم
سایت دیدبان ایران

کنسرو را یک‌بار بجوشانیم و چند روز نگه داریم؟ پاسخ مهم درباره خطر بوتولیسم

آیا می‌توان کنسرو را یک‌بار جوشاند و بعد چند ساعت یا چند روز بدون جوشاندن مجدد مصرف کرد؟ این سؤال به‌ویژه در سفر و شرایط بحرانی برای بسیاری از خانواده‌ها مطرح است. فاخره بهبهانی می‌گوید کنسروهای جوشیده‌شده را بدون باز کردن درِ قوطی نمی‌توان برای مدت طولانی نگهداری کرد و پس از حدود ۲ تا ۳ ساعت، برای مصرف …
«فقط به خودت برس»؛ توصیه‌ای برای آرامش یا نسخه‌ای برای توقف؟
خبرگزاری ایسنا

«فقط به خودت برس»؛ توصیه‌ای برای آرامش یا نسخه‌ای برای توقف؟

یک کارشناس ارشد روان‌شناسی بالینی معتقد است، زندگی خوب، فقط زندگی‌ای نیست که در آن حال ما خوب باشد، بلکه زندگی‌ای است که در آن خودِ ما نیز بهتر شده باشیم. یعنی صبورتر، مسئول‌تر، توانمندتر، بخشنده‌تر و مقاوم‌تر شده باشیم.
چرا اغلب مردان در مقابل خشونت خانگی همسران‌شان سکوت می‌کنند؟
خبرگزاری ایسنا

چرا اغلب مردان در مقابل خشونت خانگی همسران‌شان سکوت می‌کنند؟

پژوهشگران می‌گویند اغلب مردانی که توسط همسران خود مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند، سکوت می‌کنند و یک مطالعه جدید دلیل آن را دریافته است.
خانه را با آشپزخانه‌ای همیشه تمیز، شاداب کنید
خبرگزاری ایرنا

خانه را با آشپزخانه‌ای همیشه تمیز، شاداب کنید

تهران - ایرنا - تمیز نگه داشتن آشپزخانه فقط برای ظاهر قشنگ نیست؛ باعث می‌شود بوهای بد کمتر شود و عمر وسایل هم بیشتر بماند. در این راهنما، روش‌های ساده و کاربردی برای سینک براق، تمیز کردن سینی فر، اجاق گاز و همچنین هود را مرحله‌به‌مرحله می‌بینید.
یک «حوصله ندارم» ساده یا زنگ خطر؟
خبرگزاری ایرنا

یک «حوصله ندارم» ساده یا زنگ خطر؟

تهران-ایرنا- یک فیلم را پلی می‌کنیم، چند دقیقه می‌گذرد و تلویزیون را خاموش می‌کنیم. کتابی را که مدت‌ها برای خواندنش ذوق داشتیم، برمی‌داریم اما حوصله چند صفحه‌اش را هم نداریم. پیام دوستی را می‌بینیم و به جای جواب دادن، گوشی را کنار می‌گذاریم. حتی گاهی برای دیدن آدم‌هایی که دوستشان داریم هم انرژی کافی …
۴ جای تهران برای ۴ مدل شب‌گردی
سایت فرارو

۴ جای تهران برای ۴ مدل شب‌گردی

همه شب‌گردی‌ها شبیه هم نیستند. گاهی دلمان یک شام مفصل می‌خواهد، گاهی دوست داریم با خانواده چند ساعت بیرون باشیم و بعضی شب‌ها هم فقط می‌خواهیم راه برویم و شهر را تماشا کنیم. تهران برای هرکدام از این حال‌وهواها یک پیشنهاد جذاب دارد.
         
طرز تهیه سوغورمه کبابی؛ غذای مشهور ترکی
سایت فرارو

طرز تهیه سوغورمه کبابی؛ غذای مشهور ترکی

سوغورمه کباب نوعی کباب ترکی بسیار مشهور است که از ترکیب کوفته قلقلی با سسی از بادمجان کبابی، فلفل و گوجه فرنگی تهیه می‌شود.
یک هفته بدون قند؛ تغییراتی که بدن شما را شگفت‌زده می‌کند
روزنامه هفت صبح

یک هفته بدون قند؛ تغییراتی که بدن شما را شگفت‌زده می‌کند

قندهای افزوده نباید از 6 درصد کل کالری روزانه تجاوز کنند‌ که معادل میانگین حدود 6 قاشق چای‌خوری برای زنان و 9 قاشق چای‌خوری برای مردان است
         
5 اصل شبانه برای افزایش طول عمر و بهبود سلامتی
سایت فرارو

5 اصل شبانه برای افزایش طول عمر و بهبود سلامتی

یک برنامه منظم شبانه، از زمان آخرین وعده غذایی و نخ دندان کشیدن گرفته تا ساعت خواب، می‌تواند در بهبود کیفیت خواب، سلامت عمومی و روند سالم‌تر پیر شدن نقش داشته باشد.
چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چطور آثار خطرناک بی تحرکی راجبران کنیم؟

شواهد زیادی حاکی از آن است که نشستن طولانی‌مدت ممکن است به اندازه سیگار کشیدن برای سلامتی خطرناک باشد. با این حال، یک مطالعه کوچک نشان می‌دهد که پنج دقیقه پیاده‌روی سبک به ازای هر ۳۰ دقیقه نشستن، می‌تواند به جبران این آسیب کمک کند.
4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک)
سایت عصرایران

4 ابزار خانگی که زمان را شکست دادند و ظاهرا تا ابد وجود خواهند داشت! (+اینفوگرافیک)

برخی از ساده ترین وسایل خانه ما سده هاست که بدون تغییر بنیادی باقی مانده اند؛ زیرا طراحی و هدف ساخت آن ها از همان ابتدا نزدیک به بی نقص بوده است.
صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟
سایت برترینها

صلح، ثبات، آزادی؟ چه می‌خواهیم که حال‌مان بهتر شود؟

نمی‌شود به آدم‌هایی که نگرانِ ارزش پول، امنیت و آینده هستند، توصیه کرد دخیل ببندید، یوگا کنید، کمتر اخبار ببینید و نگاهتان به نیمۀ پر لیوان باشد. حال خوبِ جامعه از کیفیتِ حکم رانی، وضعیت معیشتی، امنیت، آزادی، آرامش پایدار و چشم‌اندازی می‌آید که شهروندان از فردای خود دارند. در این شرایط چطور می‌توان از …
         
تیپ شخصیتی‌تان را با راه رفتن بشناسید
خبرگزاری ایلنا

تیپ شخصیتی‌تان را با راه رفتن بشناسید

روان‌شناسان پیوند‌هایی شگفت‌انگیز میان سرعت گام‌برداشتن افراد و شخصیت، طرز فکر و حتی رویکرد آنها در قبال چالش‌های زندگی کشف کرده‌اند.
چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم
سایت چی بپوشم

چطور بدون شنبه یک‌شنبه شدن سه رنگ را در استایلمان به کار ببریم؟ - چی بپوشم

گاهی یک استایل شیک فقط به انتخاب لباس‌های زیبا نیاز ندارد. قانون سه رنگ، یکی از ساده‌ترین ترفندها برای رسیدن به تعادل است.
ساعت صرف صبحانه‌وشام و تاثیر آن بر طول عمر
سایت دیدارنیوز

ساعت صرف صبحانه‌وشام و تاثیر آن بر طول عمر

یک مطالعه جدید و گسترده در آمریکا نشان می‌دهد که ساعت صرف صبحانه و شام می‌تواند بر طول عمر افراد تأثیرگذار باشد.
         
خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان
خبرگزاری ایسنا

خطاهای رایج در تشخیص «شوخی» با «تمسخر»/ تاثیر شوخی بر شخصیت کودکان

سبک شوخی در محیط خانواده، نه تنها بر فضای خانه تأثیر می‌گذارد، بلکه شخصیت و شیوه‌های ارتباطی کودک را در آینده شکل می‌دهد و والدین نقش کلیدی در آموزش قواعد احترام، شوخ‌طبعی و مرزهای ارتباطی به فرزندان دارند.
تغییر معیارهای انتخاب همسر
روزنامه هفت صبح

تغییر معیارهای انتخاب همسر

سفرها، موفقیت‌ها، مهمانی‌ها و روزهای خوب بیشتر دیده می‌شوند. درمقابل شکست، خستگی، اختلاف و نگرانی معمولاً جایی در صفحات مجازی ندارند
نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت
روزنامه هفت صبح

نخود، غذایی ارزان‌ برای سیری و سلامت

ماندگاری مناسب، دسترسی آسان و قیمت نسبتا پایین نیز نخود را به گزینه‌ای قابل‌دسترس برای خانواده‌هایی با بودجه‌های مختلف تبدیل کرده است
         
نوروفیدبک جایگزین مناسبی در دوره کودکی برای جبران تاخیر رشدی کودکان بیش فعال دارای کمبود توجه و اختلالات یادگیری نیست
سایت فرارو

نوروفیدبک جایگزین مناسبی در دوره کودکی برای جبران تاخیر رشدی کودکان بیش فعال دارای کمبود توجه و اختلالات یادگیری نیست

دوران رشد به دوره سنی زیر 18 سال و به ویژه دوره کودکی و سنین قبل از دبستان مربوط می‌شود که دوران بروز علائم اختلالات رشدی-عصبی است.
سیستم‌عامل زندگی چیست؟ راهنمای جامع مدیریت کارها، عادت‌ها و بار ذهنی
سایت فرارو

سیستم‌عامل زندگی چیست؟ راهنمای جامع مدیریت کارها، عادت‌ها و بار ذهنی

فراموشی موعد پرداخت قبض، نوبت پزشک، برنامه مدرسه فرزندان یا کارهای عقب‌افتاده، بیش از آن‌که نشانه بی‌نظمی فردی باشد، حاصل نبود یک سیستم قابل‌اعتماد است. «سیستم‌عامل زندگی»، مدلی چهارلایه برای ثبت کارها، اولویت‌بندی، خودکارسازی تصمیم‌ها و بازبینی منظم ارائه می‌دهد؛ مدلی که می‌کوشد بار ذهنی روزمره را از …
چرا ازدواج نمی کنیم؟/ پول مهم است اما مهمتر اینکه  همسر موردنظر در دسترس نیست!
سایت دیدبان ایران

چرا ازدواج نمی کنیم؟/ پول مهم است اما مهمتر اینکه همسر موردنظر در دسترس نیست!

نتایج یک پیمایش ملی درباره «نگرش به ازدواج در میان افراد مجرد» نشان می‌دهد که برخلاف تصور رایج، مسئله ازدواج فقط از جنس اقتصاد نیست؛ بخش مهمی از مجردها هنوز ازدواج را مرحله‌ای مهم از زندگی می‌دانند، اما برای ورود به زندگی مشترک به‌دنبال انتخاب درست، رابطه باکیفیت و اطمینان از آینده هستند.
واقعا دوستان سمی داریم؟ | آسیب‌هایی که حذف معاشرت به همراه دارد - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

واقعا دوستان سمی داریم؟ | آسیب‌هایی که حذف معاشرت به همراه دارد - مجله اینترنتی کولاک

متخصصان درموردِ داشتن ارتباط اجتماعی و معاشرت با دیگران و تاثیر آن بر روی سلامت جسم و روان همواره تأکید می‌کنند.
پاستلی‌ها دوباره ترند شدند؛ چرا رنگ‌های لطیف در فشن ۲۰۲۶ همه‌جا دیده می‌شوند؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

پاستلی‌ها دوباره ترند شدند؛ چرا رنگ‌های لطیف در فشن ۲۰۲۶ همه‌جا دیده می‌شوند؟ - مجله اینترنتی کولاک

اگر فکر می‌کردید رنگ‌های پاستلی فقط مخصوص بهار و استایل‌های دخترانه هستند، وقت آن رسیده که نظرتان را عوض کنید. در ترندهای فشن ۲۰۲۶، رنگ‌های لطیف دوباره جایگاه
اگر خورش ماست دوست ندارید به شما حق می‌دهیم چون نسخه اصیل آن را نچشیده‌اید...
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر خورش ماست دوست ندارید به شما حق می‌دهیم چون نسخه اصیل آن را نچشیده‌اید...

در دل شهرت بازار اصفهان، رازی نهفته است که قرن‌ها زبان گویندگان را به هم می‌رساند: پیوندی بی‌قاعده از ماست چکیده و گوشت که هیچ‌کس انتظارش را نمی‌برد.
زندگی پشت یک اسم جعلی| وقتی دروغ رابطه‌ای واقعی می‌سازد
روزنامه هفت صبح

زندگی پشت یک اسم جعلی| وقتی دروغ رابطه‌ای واقعی می‌سازد

برخی کاربران با نام و تصویر جعلی وارد روابط واقعی می‌شوند و به‌تدریج به هویت مجازی خود وابسته می‌شوند
نگهداری سگ و گربه با هم در خانه ؛ راهنمای همزیستی آرام و ایمن - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

نگهداری سگ و گربه با هم در خانه ؛ راهنمای همزیستی آرام و ایمن - مردم سالاری آنلاین

معرفی اولیه مهم‌ترین مرحله در نگهداری سگ و گربه با هم در خانه است. یک آشنایی عجولانه می‌تواند باعث ترس، پرخاشگری یا تعقیب‌وگریز شود. بهتر است این فرایند را در چند مرحله انجام دهید.
چرا همیشه مضطربیم؟ نشانه های اضطراب مزمن که جدی گرفته نمی شوند
سایت اطلاعات آنلاین

چرا همیشه مضطربیم؟ نشانه های اضطراب مزمن که جدی گرفته نمی شوند

گاهی اضطراب فقط قبل از یک امتحان، جلسه کاری یا اتفاق مهم سراغمان نمی‌آید. بعضی افراد تقریباً هر روز با نگرانی از خواب بیدار می‌شوند، اتفاقات آینده را در ذهنشان مرور می‌کنند و حتی زمانی که مشکل خاصی وجود ندارد، نمی‌توانند کاملاً آرام باشند.
حال خوب، ارزان‌تر از آن است که فکر می‌کنید
خبرگزاری ایرنا

حال خوب، ارزان‌تر از آن است که فکر می‌کنید

تهران-ایرنا - یک عصر معمولی را تصور کنید؛ روز کاری تمام شده، خستگی روی تن آدم مانده و ذهن دنبال یک راه فرار از فشار روزمره می‌گردد. ساده‌ترین پیشنهادها معمولاً آشنا هستند: برویم رستوران، کافه، خرید، سینما، یک تفریح تازه، یک سفر کوتاه یا چیزی بخریم که حالمان را بهتر کند. اما یک سؤال ساده وجود دارد: آیا …
«سالمندی» فصلِ تازه زندگی؛ چگونه از کهولت، ثبات و آرامش استخراج کنیم؟
خبرگزاری ایسنا

«سالمندی» فصلِ تازه زندگی؛ چگونه از کهولت، ثبات و آرامش استخراج کنیم؟

دوران سالمندی یک گذار روانی و تکاملی پیچیده است که کیفیت آن به شدت تحت تاثیر دو عامل تاریخچه روابط فردی و نوع تعامل خانواده قرار دارد، در حالی که تصورات غلط جامعه، سالمندی را با انفعال و محدودیت پیوند می زند.
درمان ترس از شکست با بازنویسی خاطرات کودکی
خبرگزاری ایسنا

درمان ترس از شکست با بازنویسی خاطرات کودکی

پژوهشگران دانشگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی SWPS در لهستان و موسسه زیست‌شناسی تجربی ننکی در مطالعه‌ای نشان داده‌اند که برخی روش‌های روان ‌درمانی مبتنی بر تصویرسازی ذهنی می‌توانند ترس از شکست ناشی از انتقادهای دوران کودکی را به ‌طور پایدار کاهش دهند.
کدام ورزش محافظت بیشتری در برابر بیماری‌ها ایجاد می‌کند؟
خبرگزاری ایسنا

کدام ورزش محافظت بیشتری در برابر بیماری‌ها ایجاد می‌کند؟

پژوهشگران دریافتند انجام برخی انواع ورزش می‌تواند محافظت بیشتری از بدن در برابر بیماری‌ها ایجاد کند و خطر ابتلا به شماری از بیماری‌ها را کاهش دهد.
۲۵ فایده شگفت‌انگیز قدردانی که علم درباره «تشکر کردن» می‌گوید
سایت خبرآنلاین

۲۵ فایده شگفت‌انگیز قدردانی که علم درباره «تشکر کردن» می‌گوید

قدردانی فقط یک رفتار مؤدبانه یا گفتن یک «متشکرم» ساده نیست؛ پژوهش‌های روان‌شناسی نشان می‌دهند که تمرین قدردانی می‌تواند با بهبود حال روانی، روابط اجتماعی، خواب و حتی برخی جنبه‌های سلامت جسمی همراه باشد. از کاهش احساسات منفی و تنهایی گرفته تا افزایش مهربانی و رضایت از زندگی، در ادامه ۲۵ فایده علمی قدردانی …
نقش آراستگی در تقویت پیوند عاطفی و کاهش روزمرگی زوج‌ها
روزنامه هفت صبح

نقش آراستگی در تقویت پیوند عاطفی و کاهش روزمرگی زوج‌ها

برای اینکه آرایش واقعاً بتواند تأثیری مثبت بر رابطه زناشویی بگذارد، باید آن را به عنوان یک «مکمل» دید، نه «جایگزین»
قضاوت‌کردن؛ سدی نامرئی در برابر آرامش درونی
خبرگزاری ایسنا

قضاوت‌کردن؛ سدی نامرئی در برابر آرامش درونی

یک روان‌شناس گفت: قضاوت‌کردن بر پایه اطلاعات ناقص و پیش‌داوری‌های غلط، یکی از مهم‌ترین موانع رسیدن به آرامش درونی است و برای رهایی از آن باید آگاهی خود را افزایش دهیم و قضاوت را با درک و همدلی جایگزین کنیم.
[رامتین مرتضوی] نیمه گمشده اما مجازی!
سایت اطلاعات آنلاین

[رامتین مرتضوی] نیمه گمشده اما مجازی!

تا همین چند سال پیش هم اگر کسی می‌گفت روزی می‌رسد که می‌نشینید با یک ماشین حرف می‌زنید و ماشین هم وسط حرفتان نمی‌پرد...
کاهش وزن بدون کمتر غذا خوردن!
سایت اطلاعات آنلاین

کاهش وزن بدون کمتر غذا خوردن!

یک رژیم گیاهخواری کم‌چرب می‌تواند به افراد کمک کند بدون شمارش کالری، کاهش وعده‌های غذایی یا احساس گرسنگی مداوم، وزن کم کنند.
چطور ایندی ناوارتی و سبک پوشش او پدیده امسال دنیای مد شد؟ - چی بپوشم
سایت چی بپوشم

چطور ایندی ناوارتی و سبک پوشش او پدیده امسال دنیای مد شد؟ - چی بپوشم

آبسشن نخستین تجربه‌ی جدی او در سینما بود و نام ناوارتی را بیش از گذشته مطرح کرد. از همین بابت استایل ایندی ناوارتی نیز مورد توجه قرار گرفت.
خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید

ایرنا- تهران- خشم همیشه از یک بحث خانوادگی، فشار کاری یا روزی سخت آغاز نمی‌شود. گاهی تغییر ناگهانی در خلق‌وخو، زودرنجی و طغیان‌های عصبی می‌تواند نشانه‌ای از اختلال در کارکرد بدن، نوسان هورمون‌ها یا حتی عارضه برخی داروها باشد، نشانه‌ای که پیش از قضاوت درباره رفتار فرد، باید آن را از دریچه سلامت بازبینی …
فشار انتظارات و قفل شدن ذهن دانش‌آموز در «کنکور»؛ راهکار سریع مدیریت اضطراب
خبرگزاری ایسنا

فشار انتظارات و قفل شدن ذهن دانش‌آموز در «کنکور»؛ راهکار سریع مدیریت اضطراب

در روزهای پرتنش کنکور، استرس همیشه دشمن یادگیری نیست، اما وقتی از حالت آماده‌باش کوتاه‌مدت به فشار مداوم تبدیل شود، خواب، تمرکز و حافظه را مختل می‌کند و حتی باعث می‌شود داوطلب با وجود مطالعه فراوان، سر جلسه آزمون احساس کند همه‌چیز را فراموش کرده است.