قیمت طلا امروز




 ایران و قبرس

 سایت خبرفوری / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران، شاید جنگ را به اروپا بکشاند؛ بلغارستان و قبرس در میان اهداف احتمالی/ مقام ناتو: آماده‌ایم از تمامی کشورهای عضو در برابر هرگونه تهدید ایران دفاع کنیم

ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.
 هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران، شاید جنگ را به اروپا بکشاند؛ بلغارستان و قبرس در میان اهداف احتمالی/ مقام ناتو: آماده‌ایم از تمامی کشورهای عضو در برابر هرگونه تهدید ایران دفاع کنیم
 وحشت اسرائیل از حمله پیش دستانه ایران

1-یدیعوت آحرونوت از نشانه هایی خبر می دهد که نشان می دهد تهران در حال تغییر رویکرد از دفاع صرف به آمادگی برای گسترش رویارویی است؛ موضوعی که صهیونیست ها را نگران کرده است.

2-ارزیابی اسرائیلی ها این است که ایران می تواند با هدف قرار دادن زیرساخت های انرژی، مسیرهای حمل ونقل و منافع آمریکا در منطقه، هزینه اقتصادی و سیاسی سنگینی به واشنگتن و تل آویو تحمیل کند؛ به ویژه با افزایش قیمت انرژی و فشار بر ترامپ.

3-اسراییل معتقد است، سیاست دفاعی ایران جای خود را به اقدام تهاجمی خواهد داد. به تعبیر دیگر، ایران منتظر ضربه نمی ماند و می تواند ابتکار عمل را به دست بگیرد./ خبر24 مقام ناتو: آماده‌ایم از تمامی کشورهای عضو در برابر هرگونه تهدید ایران دفاع کنیم

یک مقام ناتو مدعی آمادگی این ائتلاف برای دفاع در برابر هرگونه تهدید از جانب ایران شد.

ایلنا نوشت: رویترز به نقل از یک مقام ناتو گزارش داد: «این ائتلاف آماده است تا از تمامی کشورهای عضو خود در برابر هرگونه تهدید ایرانی دفاع کند.»

روزنامه فایننشال تایمز پیشتر مدعی شد که حمله به پایگاه‌های آمریکا در اروپا از جمله گزینه‌های مورد بررسی در ایران است. 

بنا به گزارش این روزنامه، یک منبع آگاه گفت که ایران در صورت تجاوز آمریکا ‌هیچ محدودیتی‌ برای پاسخ خود قائل نخواهد شد. هدف قرار دادن احتمالی زیرساخت‌های ایران می‌تواند جنگ را از منطقه فراتر ببرد و به اروپا برساند/ بلغارستان و قبرس در میان اهداف احتمالی هستند

انتخاب نوشت: فایننشال تایمز نوشت: ایران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، اهداف نظامی در اروپا را مدنظر قرار داده است؛ به گفته منابع مطلع پیشنهادهایی برای پاسخ به دارایی‌های آمریکا در خارج از خاورمیانه مطرح شده است.

 به گفته منابع ایرانی، تهران در صورت تشدید جنگ از سوی دونالد ترامپ، حمله به اهداف نظامی آمریکا در اروپا را بررسی کرده است؛ اقدامی که در چارچوب بررسی گزینه‌های ایران برای افزایش هزینه‌های درگیری صورت گرفته است.

دو منبع ایرانی گفتند که نیروهای ایرانی حمله به دارایی‌های آمریکا در کشورهای جنوب‌شرقی اروپا، از جمله بلغارستان، را ارزیابی کرده‌اند. بلغارستان ماه گذشته استفاده آمریکا از پایگاه هوایی بِزمر برای هواپیماهای سوخت‌رسان این کشور را تأیید کرد.

یکی از این منابع افزود که قبرس نیز در میان اهداف احتمالی برای تلافی‌جویی قرار گرفته است؛ در قبرس، یک پایگاه هوایی بریتانیا در ماه مارس هدف حمله یک پهپاد قرار گرفت.

این منابع همچنین گفتند نیروهای ایرانی به‌طور جداگانه بررسی کرده‌اند که در صورت تشدید تنش، کابل‌های فیبر نوری زیردریایی در تنگه هرمز را هدف قرار دهند.

مذاکرات برای بازگشایی تنگه هرمز متوقف شده. ترامپ روز سه‌شنبه گفت که «هیچ مذاکره یا گفت‌وگویی در جریان نیست و هیچ مذاکره‌ای نیز برنامه‌ریزی نشده است».

مقامات ارشد ایرانی هشدار داده‌اند که در صورت وقوع یک درگیری تمام‌عیار جدید، ایران راهبرد قبلی خود را که عمدتاً بر حمله به دارایی‌های نظامی آمریکا، تأسیسات انرژی و دیگر زیرساخت‌ها در خاورمیانه متمرکز بود، گسترش خواهد داد و اهدافی در نقاط دورتر را نیز هدف قرار خواهد داد.

ایران ماه گذشته بریتانیا را به دلیل استفاده آمریکا از پایگاه‌های نظامی این کشور تهدید کرد و گفت: «هر پایگاهی که برای آغاز حمله به خاک ایران مورد استفاده قرار گیرد، یک هدف مشروع تلقی خواهد شد.»

سیدارت کاوشال، پژوهشگر مؤسسه سلطنتی خدمات متحد (RUSI) در لندن، تهدید ناشی از موشک‌های ایران علیه اهدافی در اروپا و دیگر مناطق را «واقعی، اما محدود» توصیف کرد.

ایران می‌تواند از موشک‌های بالستیک میان‌برد خود، از جمله موشک‌های خانواده شهاب، علیه دارایی‌های آمریکا در جنوب و جنوب‌شرق اروپا استفاده کند.

بر اساس گفته منابع ایرانی، واکنش ایران به اقدامات واشنگتن بستگی خواهد داشت.

یکی از این منابع گفت ایران در حال آماده‌سازی طرحی برای گسترش هرچه بیشتر درگیری است، در صورتی که ترامپ تهدیدهای قبلی خود برای حمله به زیرساخت‌های ایران را عملی کند. رئیس‌جمهوری آمریکا ماه گذشته گفته بود هر بار که ایران یک کشتی را در تنگه هدف قرار دهد، واشنگتن یک پل یا نیروگاه برق ایران را نابود خواهد کرد.

منبع دوم گفت ایران در صورت تجاوز آمریکا، «هیچ محدودیتی» برای پاسخ خود قائل نخواهد شد.

این فرد گفت: «اگر آمریکا بیش از حد پیش برود، ایران به هر قیمتی از خود دفاع خواهد کرد، از منطقه فراتر خواهد رفت و اروپا را نیز هدف قرار خواهد داد.» موشک‌های بالستیک ایران

ایران پیش از این نیز تمایل خود برای حمله به اهداف دوردست را نشان داده است. در هفته‌های پس از آغاز جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران در ماه فوریه، واشنگتن تهران را متهم کرد که چندین موشک به سمت دیه‌گو گارسیا شلیک کرده است. دیه‌گو گارسیا، یک پایگاه نظامی مشترک آمریکا و بریتانیا در اقیانوس هند است که حدود ۴ هزار کیلومتر با ایران فاصله دارد.

ترکیه در ماه مارس اعلام کرد سامانه‌های پدافند هوایی ناتو چندین موشک بالستیک شلیک‌شده از ایران را رهگیری کرده‌اند. همچنین پایگاه هوایی بریتانیا در آکروتیری در قبرس در همان ماه هدف یک پهپاد قرار گرفت.

مقام‌های غربی در آن زمان گفتند مظنون بودند این پهپاد توسط نیروهای منطقه‌ای طرفدار ایران شلیک شده باشد، نه مستقیماً از سوی تهران.

این منابع ایرانی گفتند حمله ایران در ماه گذشته به پایگاه آمریکا در اردن، که به کشته شدن سه نظامی آمریکایی منجر شد، دقیق‌ترین حمله دوربردی بود که جمهوری اسلامی تاکنون انجام داده و توانایی ایران برای هدف قرار دادن اهداف در فواصل طولانی‌تر را نشان داده است.

منبع اول گفت: «این همچنین پیامی برای اروپا بود: اروپا می‌تواند موشک دریافت کند، بنابراین باید بداند در این جنگ باید کجا بایستد.»

او افزود: «یک اشتباه بسیار بزرگ، مانند هدف قرار دادن زیرساخت‌های ما، می‌تواند باعث شود جنگ از منطقه فراتر برود و به اروپا برسد.»

تفاهم‌نامه‌ای که در ماه ژوئن میان آمریکا و ایران منعقد شده بود، ماه گذشته از هم فروپاشید. دو طرف یکدیگر را به نقض توافق موقت متهم کردند و این مسئله به دورهایی از حملات متقابل و ازسرگیری محاصره بنادر ایران از سوی آمریکا انجامید.

هفته‌ها تلاش دیپلماتیک برای دستیابی به توافقی جهت بازگشایی آبراه و ازسرگیری مذاکرات درباره توافقی گسترده‌تر برای پایان دادن به جنگ، بدون نتیجه مانده است و ترامپ نیز به‌طور فزاینده‌ای از این بن‌بست خشمگین شده است.

سیدارت کاوشال از RUSI گفت موشک‌های سنگین‌تر نیز می‌توانند مورد استفاده قرار گیرند، اما برای طی کردن مسافت کافی باید کلاهک سبک‌تری حمل کنند؛ بنابراین میزان خسارتی که می‌توانند وارد کنند محدود خواهد بود.

داگلاس باری از مؤسسه بین‌المللی مطالعات راهبردی (IISS) گفت: «حملاتی که آنها امسال علیه دیه‌گو گارسیا تلاش کردند، به نوعی نشان می‌دهد که آنها سلاح‌هایی با برد بیش از ۲ هزار کیلومتر در اختیار دارند.»

او افزود: «اینکه واقعاً چه تعداد از این موشک‌ها را در اختیار دارند، مسئله متفاوتی است؛ و اینکه آیا حاضر خواهند بود حتی تعداد اندکی از آنها را برای نوعی نمایش قدرت یا ارسال یک پیام نمادین به کار بگیرند، پرسشی باز است.

این خبر بروزرسانی شده است.







شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - 22 August 2026
«لحظه سوئز» آمریکا در ایران؛ چگونه پایان نظم آمریکایی در خاورمیانه رقم خورد
خبرگزاری ایرنا

«لحظه سوئز» آمریکا در ایران؛ چگونه پایان نظم آمریکایی در خاورمیانه رقم خورد

تهران-ایرنا- استاد علوم سیاسی و امور بین‌الملل دانشگاه جرج واشنگتن با بررسی پیامدهای جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران، این درگیری را نقطه عطفی در افول نظم منطقه‌ای تحت رهبری واشنگتن دانست و تاکید کرد که ناتوانی آمریکا و اسرائیل در تحقق اهداف خود در ایران، همراه با آسیب دیدن زیرساخت‌های نظامی آمریکا …
افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ؛ در کاخ سفید چه خبر است؟
خبرگزاری ایرنا

افشای نامه‌های دستیار جنجالی ترامپ؛ در کاخ سفید چه خبر است؟

نیویورک – ایرنا- انتشار نامه‌های منتسب به «ناتالی هارپ»، دستیار نزدیک رئیس جمهوری آمریکا و در عین حال جنجالی او، پرده از رابطه‌ای کم‌سابقه و بسیار نزدیک در حلقه اول اطراف «دونالد ترامپ» برداشته که در رسانه های آمریکا بحث برانگیز و خبرساز شده است.
ترافیک نفتکش‌ها در ونزوئلا / تحریم نفت کاراکاس لغو شد؛ اما آثار آن همچنان پابرجاست / اسکله‌های زنگ‌زده از پس تقاضای پساتحریم بر نمی‌آیند
سایت خبرآنلاین

ترافیک نفتکش‌ها در ونزوئلا / تحریم نفت کاراکاس لغو شد؛ اما آثار آن همچنان پابرجاست / اسکله‌های زنگ‌زده از پس تقاضای پساتحریم …

گزارش تازه خبرگزاری رویترز نشان می‌دهد که فرسودگی شدید پایانه‌های صادراتی نفت در ونزوئلا، قطعی مکرر برق و تنزل کیفیت خام صادراتی باعث شده تا نفتکش‌ها برای بارگیری تا ۳۰ روز در معطلی بمانند. این زیرساخت‌های مخروبه عملاً سقف غیررسمی و کوتاه‌مدتی را بر توان صادراتی کشور اعمال کرده‌اند؛ امری که برنامه‌های …
جنجال گردنبند وزیر سوئد / چرا سیاستمدار فلسطینی‌تبار سوئدی ستاره داوود به گردن انداخت؟
سایت خبرآنلاین

جنجال گردنبند وزیر سوئد / چرا سیاستمدار فلسطینی‌تبار سوئدی ستاره داوود به گردن انداخت؟

گزارش مجله لو پوئن فرانسه نشان می‌دهد اقدام سیمونا محمدسون، وزیر آموزش و همگرایی سوئد و رهبر حزب لیبرال در بستن گردنبند ستاره داوود طی یک مناظره انتخاباتی، جنجال و بحران سیاسی گسترده‌ای را در این کشور ایجاد کرده است؛ اقدامی که از سوی او پیام تضاد با باورسازی‌های ضدسامیت خوانده شد اما موجی از واکنش‌های …
پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

پایان تشکیلات خودگردان کردهای سوریه / تکمیل ادغام نیروها و نهادهای کرد سوریه در ساختار دولت مرکزی - مردم سالاری آنلاین

نیروهای دموکراتیک سوریه تحت رهبری کردها برای سال های طولانی با حمایت آمریکا، کنترل شرق و شمال سوریه را در دست داشتند.
وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران و آسیب به اقتصادش است
سایت رویداد‌ ۲۴

وال‌استریت ژورنال: تلاش ترامپ برای مهار «دبی»، یکی از بزرگترین شریان های حیاتی اقتصادی ایران | امارات نگران تلافی نظامی ایران …

امارات تحت فشار ترامپ، تجارت و تراکنش‌های مالی با ایران را متوقف کرد تا شریان ۲۱ میلیارد دلاری واردات ایران را ببندد، اما نگرانی از تلافی نظامی و آسیب به اقتصاد دبی، این کشور را به حفظ خطوط پنهان دیپلماتیک با تهران واداشته است.
دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها
سایت فرارو

دو مسیر تنگه هرمز؛ ماجرای فرستنده AIS و تغییر مسیر کشتی‌ها

الجزیره با بررسی داده‌های شرکت کپلر گزارش داد که پس از افزایش تنش میان ایران و آمریکا، تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز عملاً به دو مسیر اصلی تقسیم شده است؛ با این حال، بیش از ۸۰ درصد تردد نفت و گاز ثبت‌شده در بازه مورد بررسی، در مسیرهای «تاریک» یا طبقه‌بندی‌نشده انجام شده است.
پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی
سایت نورنیوز

پشت پرده سقوط سخنگوی ترامپ؛ پنج روز تحقیق و یک مظنون اصلی

گزارش تازه از واشنگتن، روایت رسمی خروج کارولین لویت را زیر سؤال می‌برد: سخنگوی ترامپ در تحقیقات محرمانه درباره افشای کمبود تسلیحات و خسارات جنگ با ایران، مظنون اصلی معرفی شد؛ اما پیش از برکناری تحقیرآمیز، خود استعفا داد و گفته می‌شود آخرین ضربه را با افشای ماجرای هواپیمای باری به ترامپ زد.
غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین
سایت هم میهن

غروب یک امپراتوری و تولد نظمی نوین

نظم قدیمی خاورمیانه مانند امپراتوری‌های بریتانیا و فرانسه پس از بحران سوئز در سال ۱۹۵۶، در حال محو شدن است.
آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟
سایت هم میهن

آیا جنگ تاج‌وتخت انرژی خاورمیانه را به قاره آمریکا منتقل کرد؟

چالش آمریکا برای نفت خاورمیانه پایان نخواهد یافت
آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟
سایت خبرآنلاین

آیا دیپلماسیِ بانکی آمریکا، راه را برای فاشیسم باز کرد؟

آیا ناتوانی آلمان در پرداخت غرامت‌های پس از جنگ جهانی اول به جنگ دیگری منجر می‌شد؟... یک دیپلمات آمریکایی طرح داوز را ابداع کرد تا موقتاً تنش‌ها را کاهش دهد.
جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟
سایت خبرآنلاین

جنگ اقتصادی ترامپ: بازی در زمین خالی / چرا راهبردی جدید آمریکا باعث پیروزی آمریکا نمی‌شود و فقط به مردم ایران آسیب می‌زند؟

استراتژی جدید اعلام‌شده از سوی دونالد ترامپ مبنی بر آغاز یک عملیات اقتصادی خردکننده یا D-Day اقتصادی علیه ایران، نشان‌دهنده چرخش تاکتیکی از فاز نظامی به جنگ تمام‌عیار اقتصادی و انزوای بین‌المللی است که پس از شش ماه درگیری نظامی، محاصره دریایی و بن‌بست در مذاکرات ارائه می‌شود.
اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا
سایت خبرآنلاین

اختلاف ترامپ و ونس درباره اهداف جنگ با ایران؛ شکاف درون کاخ سفید و تأثیر آن بر سیاست خارجی آمریکا

اختلاف ترامپ و ونس را باید در چارچوب یک مسئله کلاسیک در نظریه جنگ و سیاست خارجی و در قالب رابطه میان هدف سیاسی و ابزار نظامی فهم کرد. در سنت کلاسیک استراتژی، جنگ وسیله‌ای برای تحقق یک هدف سیاسی و نه غایتی مستقل است. بنابراین، هرگاه هدف سیاسی مبهم یا متغیر شود، استفاده از قدرت نظامی نیز با مشکل مواجه …
جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟
سایت اینتیتر

جنگ در منطقه خاکستری؛ چه کسی اول پلک می‌زند؟

نه مذاکره‌ای در کار است، نه جنگی؛ ایران و آمریکا در بن‌بستی فرسایشی گیر کرده‌اند. نیویورک‌تایمز یک سؤال می‌پرسد: کدام طرف زودتر کوتاه می‌آید؟
    
فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند
سایت فرارو

فارن‌پالیسی: رهبر انقلاب ساختار امنیتی ایران را برای جنگی طولانی بازآرایی می‌کند

فارن‌پالیسی معتقد است تغییرات اخیر در ساختار فرماندهی ایران را باید در چارچوب تلاش برای سازگارکردن ساختار امنیتی کشور با شرایط جدید منطقه و احتمال تداوم درگیری‌ها ارزیابی کرد.
پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای
سایت اقتصاد ۲۴

پشت پرده پروژه ۱۵۰ میلیارد دلاری واشنگتن/ مرکز جدید آمریکا برای مدیریت پسماندهای هسته‌ای

آمریکا با راه‌اندازی مرکز همکاری‌های پیشرفته تولید در کارولینای جنوبی، از هوش مصنوعی، رباتیک و مواد پیشرفته برای پاکسازی زباله‌های هسته‌ای استفاده می‌کند؛ پروژه‌ای که برآورد می‌شود بیش از ۱۵۰ میلیارد دلار صرفه‌جویی در چرخه عمر عملیات پاکسازی ایجاد کند.
سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» بر پروژه حاکم بود
سایت اقتصادنیوز

سرنوشت رؤیای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان | چرا پروژه عظیم «نئوم» به فروپاشی نزدیک شده است؟ | «رقص توهم متقابل» …

اقتصادنیوز:رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!
ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟
سایت عصرایران

ناتالی هارپ: دستیار یا «هم نشین محبوب» ترامپ؛ از این زن مرموز چه می دانیم؟

از زمانی که هارپ به کاخ سفید رفته، همه‌جا حاضر بوده است. در ویدیوهایی از امضای اسناد و رویدادهای اتاق بیضی که سی‌ان‌ان بررسی کرده، اغلب می‌توان هارپ را در گو...
ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی
سایت عصرایران

ناتوانی اروپا در حل مشکل مهاجران غیرقانونی

لحن تند رهبران اروپا نشان ‌دهنده این نکته است که حتی اگر اروپا از تکرار بحران ۲۰۱۵ دور باشد، افکار عمومی هنوز هم می‌ تواند به راحتی تحت تاثیر تصاویر دردناک و...
برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند
سایت تابناک

برخی فرماندهان سپاه موضع محتاطانه‌ای به پیمان مکه دارند/ دولتی‌ها استقبال کردند

یک اتاق فکر ترکیه‌ای مدعی است برخی در سپاه پاسداران ایران، موضع محتاطانه‌تری نسبت به پیمان مکه دارند.
زورآزمایی نتانیاهو با اردوغان؛ حمله اسرائیل به سوریه، ترکیه را پس از پیمان مکه سنجید
سایت تابناک

زورآزمایی نتانیاهو با اردوغان؛ حمله اسرائیل به سوریه، ترکیه را پس از پیمان مکه سنجید

حمله اسرائیل به سوریه تلاشی برای تضعیف پیمان دفاعی مکه و ارسال هشداری پیش از سفر برنامه ریزی شده اردوغان به دمشق است.
مارکو کجاست؛ گوشه‌نشینی روبیو در سه بحران اصلی سیاست خارجی آمریکا
سایت اطلاعات آنلاین

مارکو کجاست؛ گوشه‌نشینی روبیو در سه بحران اصلی سیاست خارجی آمریکا

مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، رهبری سیاست ایالات متحده در آمریکای لاتین را بر عهده دارد، اما جنگ‌های جاری در اوکراین و خاورمیانه را به فرستادگان ترامپ واگذار کرده است.
حلقه کلیدی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران
سایت فرارو

حلقه کلیدی جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران

همزمان با توقف مذاکرات و ادامه بن‌بست نظامی، واشنگتن تلاش می‌کند با ایجاد یک ائتلاف اقتصادی علیه ایران، صادرات نفت و مسیرهای تجارت خارجی تهران را تحت فشار قرار دهد.
سایت تابناک

وقوع سانحه هوایی مرگبار در آمریکا

خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمریکا در فکر حمله با سلاح هسته‌ای به شهرک های موشکی ایران است+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

ببینید | اعتصاب غیرمنتظره و خروج دسته‌جمعی کارکنان فرودگاه «بن‌گوریون»

سایت خبرآنلاین

ببینید | افسر ترکیه‌ای: آیا منتظریم اسرائیل استانبول را بمباران کند؟

ضربه نهایی استالین؛ چگونه یک «کلنگ» پرونده تروتسکی را در تبعید بست؟
سایت باشگاه خبرنگاران

ضربه نهایی استالین؛ چگونه یک «کلنگ» پرونده تروتسکی را در تبعید بست؟

دیوارهای بتنی و محافظان مسلح تروتسکی در مکزیک، حریفِ نقشه چندساله‌ای نشدند که استالین برای شکارِ رقیب دیرینه‌اش کشیده بود. این روایتی است از روزی که یک نفوذیِ فریبکار، معمار انقلاب روسیه را در قلبِ پناهگاهش از پا درآورد.
سایت خبرآنلاین

ببینید | هانتر بایدن پسر رئیس جمهوری سابق آمریکا: ترامپ اصلا نمی‌داند تنگه هرمز کجاست!

هزینه سنگین همراهی با واشنگتن برای قاره سبز | کدام کشورهای اروپایی در حمله به ایران با آمریکا همکاری کردند؟ | از اسپانیا که قاطعانه مخالفت کرد تا بریتانیا که بیشترین همکاری را انجام داد
سایت اقتصادنیوز

هزینه سنگین همراهی با واشنگتن برای قاره سبز | کدام کشورهای اروپایی در حمله به ایران با آمریکا همکاری کردند؟ | از اسپانیا …

اقتصادنیوز: گزارش میدل‌ایست‌آی نشان می‌دهد کشورهای اروپایی در جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران، از همراهی نظامی و لجستیکی بریتانیا تا مخالفت قاطع اسپانیا و مواضع میانه فرانسه، آلمان و ایتالیا، رویکردهای متفاوتی اتخاذ کرده‌اند.
تلاش برای چیدن میز مذاکره؛ پاکستان دوباره میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟
سایت اقتصادنیوز

تلاش برای چیدن میز مذاکره؛ پاکستان دوباره میانجی تهران و واشنگتن می‌شود؟

اقتصادنیوز: در اوج تنش ها و بحران های میان ایران و آمریکا، مقامات پاکستانی به دنبال آن هستند که همچنان نقش میانجیگری خود را حفظ کنند.
وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیونگ‌یانگ شده؟
سایت اکوایران

وعده دیدار ترامپ و کیم؛ چرا پکن نگران پیونگ‌یانگ شده؟

اکوایران: اولویت چین پرهیز از درگیری نظامی غیرضروری با ایالات متحده است، اما ادامه تحریکات هسته‌ای و موشکی کره شمالی، همکاری نظامی عمیق‌تر آن با روسیه و افزایش پیش‌بینی‌ناپذیری این کشور، خطر کشاندن چین به یک بحران را افزایش می‌دهد.
محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود
سایت اکوایران

محاصره اقتصادی؛ وقتی مذاکره از روی میز کنار می‌رود

ماه‌ها بود که کارشناسان و رسانه‌ها درباره این سناریو هشدار می‌دادند: اگر مسیر مذاکره میان ایران و آمریکا متوقف شود، فشار واشنگتن از تحریم‌های معمول فراتر خواهد رفت و تلاش برای بستن مسیرهای تنفس اقتصادی ایران آغاز می‌شود. اکنون نشانه‌های این سناریو آشکارتر از گذشته است.
سایت تابناک

تصادف مشکوک در جاده بلخ - سمنگان افغانستان

سایت تابناک

۲۳ کشته در تصادف بزرگراهی در برزیل

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ …
سایت فرارو

گاف امنیتی نخست‌وزیر جدید انگلیسی/ پیام‌های برنهام برای رئیس دفتر ترامپ به دست هکرها افتاد؟

پکن، بغداد و آنکارا در تیررس هشدار تحریمی ترامپ علیه ایران؟
سایت فرارو

پکن، بغداد و آنکارا در تیررس هشدار تحریمی ترامپ علیه ایران؟

استاد دانشگاه برندایس معتقد است که چین هدف اصلی تحریم‌های تهدیدشده ترامپ علیه کشورهای کمک‌کننده به ایران خواهد بود و پس از آن عراق و ترکیه قرار خواهند گرفت.
واکنش چین به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: مخالفیم/ کمکی به حل مساله نمی کند
سایت عصرایران

واکنش چین به جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران: مخالفیم/ کمکی به حل مساله نمی کند

چین بزرگترین واردکننده نفت ایران است و به گمان ناظران، سیاست فشار اقتصادی جدید ترامپ به طور مشخص 3 کشور را که بیشترین مراودات تجاری با ایران را دارند هدف قرا...
         
سایت رویداد‌ ۲۴

غول پرنده آمریکایی | لاکهید سی-۱۳۰ هرکولس چیست؟

۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۴ ماه دیگر چه خبر است؟ | پشت پرده مخابره پیام «لغو مذاکرات با ایران» از سوی آمریکا

بهتر از همه برای آمریکا این است که ترامپ بتواند ایران را مجبور به دست کشیدن از محتوای تفاهم نامه اسلام آباد کند و موفق شود متن جدیدی را به عنوان مبنای مذاکرات پایان جنگ به ایران تحمیل کند
خبرگزاری ایسنا

ویدیو اندیشکده جعلی، کارخانه روایت‌سازی تل‌آویو برای مهندسی هوش مصنوعی

وقتی یک رئیس‌جمهور بیشتر ملّاک است تا یک رهبر
خبرگزاری ایسنا

وقتی یک رئیس‌جمهور بیشتر ملّاک است تا یک رهبر

درست در روزی که اعلام شد بدهی ملی آمریکا برای اولین بار از ۴۰ تریلیون دلار فراتر رفته و جنگ با ایران که تقریباً ۶ ماه پیش با قول یک هفته‌ای بودن، ادامه دارد و آمریکایی‌ها را مجبور کرده تا هزینه بیشتری برای سوخت بپردازند، دونالد ترامپ خبرنگاران را در بازدید از بازسازی گسترده محوطه کاخ سفید که شخصاً در …
انصارالله چگونه معادله امنیتی عربستان را تغییر داد؟
خبرگزاری مهر

انصارالله چگونه معادله امنیتی عربستان را تغییر داد؟

شاید مهم‌ترین پیام توافق مکه این باشد که معادله امنیتی یمن دیگر صرفاً یک مسئله داخلی یا حتی یک رقابت دوجانبه میان عربستان و انصارالله نیست.
ترامپ در برابر دیپلماسی ایران و عمان؛ تهدید مسقط در آستانه توافق هرمز
خبرگزاری ایرنا

ترامپ در برابر دیپلماسی ایران و عمان؛ تهدید مسقط در آستانه توافق هرمز

تهران- ایرنا- در حالی که مذاکرات ایران و عمان برای دستیابی به سازوکاری مشترک درباره تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به مراحل پایانی نزدیک شده است، تهدیدهای رئیس جمهور آمریکا علیه مسقط بار دیگر این روند دیپلماتیک را با چالشی جدی روبه‌رو کرده است؛ رویکردی که این پرسش را پیش روی ناظران قرار داده که آیا واشنگتن …
ماجرای تازه در روابط مسکو و باکو / از احضار سفیر روسیه تا صدور حکم تعقیب بین‌المللی
خبرگزاری ایرنا

ماجرای تازه در روابط مسکو و باکو / از احضار سفیر روسیه تا صدور حکم تعقیب بین‌المللی

مسکو- ایرنا- حدود یک ماه پس از اعلام رسمی وزیران خارجه روسیه و جمهوری آذربایجان مبنی بر عادی‌سازی کامل روابط، ماجرای تازه‌ای سبب شد که سفیر روسیه در باکو احضار شود.
         
جای خالی روبیو در تصمیمات اخیر ترامپ حس میشود/ روبیو کجاست؟!
سایت اکوایران

جای خالی روبیو در تصمیمات اخیر ترامپ حس میشود/ روبیو کجاست؟!

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا، در حالی از بحران‌های ایران، غزه و اوکراین فاصله گرفته که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، رسیدگی به این پرونده‌ها را به فرستادگان ویژه و نزدیکان خود سپرده است؛ رویکردی که انتقاد دیپلمات‌های پیشین آمریکایی را برانگیخته است.
جنگ ایران و آمریکا؛ تصمیم‌های ترامپ چگونه با راهبرد دفاعی واشنگتن در تضاد افتاد؟
سایت اقتصاد ۲۴

جنگ ایران و آمریکا؛ تصمیم‌های ترامپ چگونه با راهبرد دفاعی واشنگتن در تضاد افتاد؟

ترامپ در حال زیر پا گذاشتن یکی از اصولی است که دولت خودش در اسناد راهبردی بر آن تأکید کرده بود؛ آمریکا نمی‌تواند همزمان در چند جبهه درگیر شود، منابع نظامی خود را فرسوده کند و در عین حال انتظار داشته باشد در برابر رقبای بزرگ، به‌ویژه چین، دست بالا را حفظ کند.
از ترکتازی در جنگ کُره تا آوارگی در دریای چین جنوبی/ ناوشکن آمریکایی ۴ روز بدون برق سرگردان بود!
سایت مشرق

از ترکتازی در جنگ کُره تا آوارگی در دریای چین جنوبی/ ناوشکن آمریکایی ۴ روز بدون برق سرگردان بود!

این ناوشکن موشک‌انداز پس از از دست دادن کامل برق در ماه گذشته در دریای جنوبی چین، چهار روز را در حالت سرگردانی سپری کرد. این منطقه تقریباً به طور کامل توسط چین به عنوان قلمرو حاکمیتی خود ادعا می‌شود.
مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز
سایت عصرایران

مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

ترامپ در برابر کشوری که هنوز به سلاح هسته‌ا‌ی دست نیافته، به دنبال تغییر رفتار و حتی تغییر ظرفیت هسته‌ای است، اما در برابر کشوری که سال‌هاست بمب اتم در اختیا...
حمله اسرائیل به سوریه ؛ شلیک هشدار تل آویو به ترکیه - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

حمله اسرائیل به سوریه ؛ شلیک هشدار تل آویو به ترکیه - مردم سالاری آنلاین

نتانیاهو : حضور تهدیدآمیز ترکیه در سوریه را تحمل نمی کنیم.
وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...
         
روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد
سایت تابناک

روسیه «سوریه اسد» را از دست داد ولی همه چیز را نباخت/ پایگاه‌های کلیدی از کنترل کامل مسکو خارج شد

توافق دمشق-مسکو موقعیت ممتاز روسیه در سوریه تحت اسد را پایان می‌دهد، اما دسترسی مورد نیاز برای باقی ماندن به عنوان یک بازیگر منطقه‌ای را حفظ می‌کند.
امتیازات ویژه عمان به ایران در تنگه هرمز؛ کاخ سفید نگران شد!
سایت تابناک

امتیازات ویژه عمان به ایران در تنگه هرمز؛ کاخ سفید نگران شد!

منابع غربی می‌گویند ارزیابی دولت آمریکا این است که عمان امتیازات زیادی به ایران درباره تنگه هرمز داده است.
پس‌لرزه‌های جنگ ایران تا دو سوی اقیانوس اطلس؛ وقتی روح ماگا در سرزمین ژرمن‌ها آرام می‌گیرد
سایت اکوایران

پس‌لرزه‌های جنگ ایران تا دو سوی اقیانوس اطلس؛ وقتی روح ماگا در سرزمین ژرمن‌ها آرام می‌گیرد

اکوایران: همسویی بعضی از اعضای حزب «آلترناتیو برای آلمان» با ترامپ امیدهایی درباره برخورداری از حمایت سیاسی ایجاد کرده است.
جنگی فراتر از خلیج فارس
سایت دیدارنیوز

جنگی فراتر از خلیج فارس

جنگ ایران با گذشت نزدیک به هفت ماه، حالا از خلیج فارس فراتر رفته و آرایش جهانی ارتش آمریکا را تحت فشار گذاشته است.
بیم گسترش جنگ از تنگه هرمز تا کانال مانش
روزنامه توسعه ایرانی

بیم گسترش جنگ از تنگه هرمز تا کانال مانش

نهال فرخی هنوز آتش جنگ قبلی کاملاً خاموش نشده، محاصره دریایی پایان نیافته، مسیر تنگه هرمز به وضعیت عادی بازنگشته و مذاکرات تهران و واشنگتن نیز از
    
دیپلماسی در میدان بغداد
روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی در میدان بغداد

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: محمدباقر قالیباف روز چهارشنبه(۲۸ مرداد ۱۴۰۵) در جریان نخستین روز سفر خود به عراق در دیدار با نزار آمیدی رئیس جمهور عراق گفت: وظیفه خود می‌دانم از طرف رئیس جمهور کشورمان و مردم ایران و به ویژه بیت معظم و شخص رهبر انقلاب برای حضورتان در ایران جهت شرکت در مراسم تشییع [ ]
رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش …
روزنامه مردم سالاری

بازجویی از سفیر فرانسه در آفریقا / رفت و آمد ۳۰ خانم جوان به اقامتگاه سفیر - مردم سالاری آنلاین