قیمت طلا امروز




 نماینده پیشین مجلس

 سایت دیدارنیوز / ۲۵ ساعت قبل

رشیدی‌کوچی: مگر درآمد مردم به قیمت جهانی است که بخواهیم بنزین را هم به قیمت جهانی بدهیم؟

جلال رشیدی‌کوچی، نماینده پیشین مجلس، گفت: مگر قیمت خودرو در کشور ما به قیمت جهانی عرضه می‌شود که امروز بخواهیم بنزین را هم به همان قیمت بدهیم؟ مگر خدماتی که...
 رشیدی‌کوچی: مگر درآمد مردم به قیمت جهانی است که بخواهیم بنزین را هم به قیمت جهانی بدهیم؟
دیدارنیوز: در روز‌های اخیر، موضوع مدیریت ناترازی بنزین و چشم‌انداز قیمت این حامل انرژی بار دیگر مورد توجه قرار گرفته است. در همین راستا، دولت سه سناریو را برای ساماندهی مصرف و توزیع بنزین مطرح کرده است؛ سناریو‌هایی که هر یک می‌تواند پیامد‌های متفاوتی برای مصرف‌کنندگان، بازار و همچنین قیمت کالا‌ها و خدمات به همراه داشته باشد.

در شرایطی که شکاف میان تولید و مصرف بنزین رو به افزایش است و موضوعاتی همچون واردات و قاچاق سوخت نیز همچنان محل بحث و چالش قرار دارد، پرسش اساسی این است که دولت کدام مسیر را برای عبور از این ناترازی انتخاب خواهد کرد و در نهایت، هزینه اجرای این سیاست‌ها بر عهده چه گروه‌هایی خواهد بود؟ 

هزینه گران شدن بنزین را خودروسازان بپردازند نه مردم 

در همین رابطه، جلال رشیدی‌کوچی؛ نماینده پیشین مجلس در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین درباره سناریو‌های مطرح‌شده برای مدیریت ناترازی بنزین، با تأکید بر اینکه هزینه حل این چالش نباید از جیب مردم پرداخت شود، گفت: «نگاه من این است که مسئله بنزین باید توسط مردم حل نشود و هزینه آن را مردم نباید بپردازند؛ هزینه بنزین را باید شرکت‌های خودروسازی بپردازند.»

وی با اشاره به سابقه فعالیت صنعت خودرو در کشور افزود: «نزدیک به ۵۰ سال است که خودروسازان از همه جور رانت و امتیاز استفاده کرده‌اند و امکانات مختلف در اختیارشان بوده تا بتوانند خودرو تولید کنند. مردم سال‌های سال به خاطر خودروسازان تحت فشار قرار گرفته‌اند و هنوز هم هستند.»

رشیدی‌کوچی تأکید کرد: «الان هم مسئله بنزین به همان موضوع برمی‌گردد، چون این خودرو‌ها هستند که بنزین مصرف می‌کنند، نه مردم. اگر بخواهیم میزان پیمایشی را که مردم ما با خودروهایشان در طول سال انجام می‌دهند با سایر کشور‌ها مقایسه کنیم، تفاوت چندانی وجود ندارد؛ مصرف بالای خودرو‌های ماست که باعث شده مصرف بنزین افزایش پیدا کند.»

وی با اشاره به میزان تولید و مصرف بنزین گفت: «ما حدود ۱۲۰ تا ۱۲۵ میلیون لیتر در روز تولید می‌کنیم، اما مصرف ما حدود ۱۳۵ میلیون لیتر است. این اختلاف مصرف در درجه اول به تعداد و نوع خودرو‌ها و مصرف بالای آنها برمی‌گردد.»

این نماینده پیشین مجلس افزود: «اگر تعداد خودرو‌های کشور را نسبت به جمعیت با سایر کشور‌ها مقایسه کنید، تفاوت خیلی زیادی وجود ندارد. چیزی که مصرف ما را بالا برده، خودرو‌های بی‌کیفیت و پرمصرف است.»

رشیدی کوچی: مگر قیمت خودرو در کشور ما به قیمت جهانی عرضه می‌شود که امروز بخواهیم بنزین را هم به همان قیمت بدهیم؟

رشیدی‌کوچی تصریح کرد: «اگر قرار است مسئله بنزین را حل کنیم، باید اول مسئله خودرو را حل کنیم. اینکه بگوییم این مقدار بنزین را به کسانی که خودرو دارند بدهیم یا مقدار مشخصی را بین همه مردم تقسیم کنیم و بعد قیمت بنزین آزاد را افزایش دهیم، راه‌حل مسئله نیست.»

وی با طرح چند پرسش درباره قیمت‌گذاری بنزین گفت: «مگر قیمت خودرو در کشور ما به قیمت جهانی عرضه می‌شود که امروز بخواهیم بنزین را هم به همان قیمت بدهیم؟ مگر خدماتی که در ازای خودرو به مردم داده می‌شود به قیمت جهانی است که بخواهیم بنزین را با قیمت جهانی عرضه کنیم؟ مگر درآمد مردم به قیمت جهانی است که امروز بخواهیم بنزین را هم به قیمت جهانی بدهیم؟»

رشیدی‌کوچی با تأکید بر اهمیت این پرسش‌ها افزود: «این مهم‌ترین سؤال است و باید در تصمیم‌گیری درباره بنزین به آن توجه شود.»

وی در ادامه با اشاره به خودرو‌های وارداتی اظهار کرد: «واقعاً تعجب می‌کنم چرا این مسئله را در حساب‌وکتاب‌هایشان در نظر نمی‌گیرند. خودرو‌هایی که امروز وارد کشور می‌شوند، عموماً تعرفه‌های بالای ۱۰۰ درصد دارند.»

او توضیح داد: «فرض کنید خودرویی در جهان دو یا سه میلیارد تومان قیمت دارد. همان خودرو در کشور ما ممکن است کمتر از هفت یا هشت میلیارد تومان نباشد. یعنی حداقل دو یا سه برابر قیمت جهانی به مردم فروخته می‌شود.»

رشیدی‌کوچی تأکید کرد: «این تعرفه‌ای که برای واردات خودرو می‌گیریم، عملاً پول بنزین این خودرو‌ها را پیشاپیش از مردم می‌گیریم؛ یعنی پول بنزینی که این خودرو‌ها قرار است مصرف کنند.»

وی افزود: «اگر پیمایش هر خودرو را سالانه ۲۰ هزار کیلومتر در نظر بگیریم، می‌بینیم که وقتی یک خودرو را چند برابر قیمت جهانی به مردم می‌فروشید، عملاً پول چند سال بنزین آن خودرو را هم پیشاپیش گرفته‌اید.»

بنزین ۸۰ هزار تومانی ممکن است برای قاچاقچیان صرفه اقتصادی داشته باشد

رشیدی‌کوچی در عین حال درباره قاچاق سوخت گفت: «این مسئله را هم می‌دانیم که بنزین در کشور قاچاق می‌شود. من نمی‌گویم بنزین در کشور ما ارزان است، چون پول آن را هنگام خرید خودرو از مردم می‌گیرند؛ بنابراین بنزین برای مردم لزوماً ارزان نیست، اما برای سوخت‌بر‌ها و قاچاقچیان سوخت، صرفه اقتصادی زیادی دارد و کسی نمی‌تواند این موضوع را منکر شود.»

وی با اشاره به رابطه قیمت بنزین و قاچاق سوخت تصریح کرد: «قاچاق سوخت زمانی متوقف می‌شود که قیمت بنزین در کشور ما با کشور‌های پیرامونی نزدیک شود. حتی اگر قیمت را به ۸۰ هزار تومان هم برسانید، باز ممکن است برای قاچاقچیان صرفه اقتصادی داشته باشد.»

رشیدی‌کوچی تأکید کرد: «بنابراین ما می‌توانیم قیمت را افزایش دهیم، اما با این شرایط امکان افزایش قیمت وجود ندارد؛ چون خدماتی که در قالب خودرو به مردم داده می‌شود، با قیمت جهانی نیست و خودرو برای مردم بسیار گران‌تر از قیمت واقعی تمام می‌شود.»

وی در ادامه به پیشنهادی که پیش‌تر به دولت ارائه کرده بود اشاره کرد و گفت: «پیشنهاد من به دولت این بوده که اجازه بدهند واردات خودرو انجام شود و هر کسی هر خودرویی را که دوست دارد بتواند وارد کند.»

او افزود: «مثلاً منِ جلال رشیدی‌کوچی دلم می‌خواهد سوار یک خودروی ۱۲ سیلندر یا هشت سیلندر شوم که مصرفش بالاست. اشکالی ندارد؛ در مقابل باید برای خودرو‌های برقی و خودرو‌های پلاگین‌هیبریدی یارانه سنگین در نظر بگیرند و اجازه بدهند این خودرو‌ها با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار بگیرد.»

گرانی بنزین تورم را بالا خواهد برد 

رشیدی‌کوچی تأکید کرد: «این کار باید طی سه تا چهار سال انجام شود؛ یعنی به‌تدریج این خودرو‌ها جایگزین خودرو‌های پرمصرف شوند و بعد ما قیمت سوخت را هم متناسب با قیمت و شرایط خودرو‌ها در نظر بگیریم.»

وی تصریح کرد: «این بحث جدا از حمل‌ونقل عمومی و ترانزیت است و شرایط آنها باید جداگانه دیده شود.»

رشیدی‌کوچی درباره آثار افزایش نرخ سوم بنزین بر تورم و قیمت کالا‌ها و خدمات نیز گفت: «هرچقدر هم بگویید این نرخ سوم است، نرخ چهارم است یا نرخ پنجم، در نهایت آن چیزی که در تمام شئون زندگی مردم استفاده می‌شود، همان نرخ نهایی است.»

وی ادامه داد: «وقتی بنزین گران می‌شود، همه چیز گران خواهد شد. مثال ساده می‌زنم؛ فردی را در نظر بگیرید که با بنزین سه یا پنج هزار تومانی به دریا می‌رود، ماهی می‌گیرد و برمی‌گردد و ماهی‌اش را می‌فروشد. وقتی شما قیمت بنزین را ۵۰ هزار یا ۸۰ هزار تومان می‌کنید، او هم مجبور است هزینه سوخت را روی قیمت ماهی که صید کرده بکشد.»

رشیدی‌کوچی افزود: «قیمت ماهی افزایش پیدا می‌کند. کسی که مرغداری دارد، کسی که گاوداری دارد، کسی که حمل‌ونقل انجام می‌دهد، تریلی، کامیون، تاکسی و همه بخش‌های دیگر نیز با همین مسئله مواجه می‌شوند.»

وی تأکید کرد: «همه چیز به هم ارتباط دارد؛ بنابراین هرچقدر قیمت سوخت افزایش پیدا کند، به همان اندازه نمی‌توان گفت تورم دقیقاً چه میزان بالا می‌رود، اما قطعاً اثر آن بر تورم بیشتر از چیزی خواهد بود که تصور می‌کنیم.»

رشیدی‌کوچی با اشاره به تجربه‌های گذشته در زمینه سیاست‌گذاری سوخت گفت: «واقعاً باید غصه خورد که کسانی که در مجلس هفتم تحت عنوان انقلابی‌گری، طرح تثبیت قیمت‌ها را آوردند، چه آسیبی به اقتصاد و مردم زدند.»

وی در ادامه با اشاره به تجربه دولت احمدی‌نژاد در حوزه سوخت گفت: «ما قبلاً هم شاهد چنین طرح‌هایی بوده‌ایم. یادم هست در زمان دولت آقای احمدی‌نژاد، زمانی که هنوز تاکسی اینترنتی وجود نداشت و بحث تاکسی‌سرویس‌ها مطرح بود، قرار شد برای سوخت آنها شرایط خاصی در نظر گرفته شود.»

رشیدی‌کوچی افزود: «یک روز خوابیدیم و صبح بیدار شدیم و دیدیم روی کاپوت تمام ماشین‌ها را چهارخانه و خط‌کشی کرده‌اند تا مشخص شود تاکسی‌سرویس هستند. بعد دیدیم هیچ نتیجه‌ای نداشت و به مرور دوباره همه چیز به حالت اول برگشت.»

وی تأکید کرد: «الان هم همین اتفاق می‌افتد. شما هرچقدر بگویید به تاکسی‌ها سهمیه می‌دهیم، به تاکسی‌های اینترنتی سهمیه می‌دهیم یا به خودرو‌های حمل‌ونقل عمومی سهمیه اختصاص می‌دهیم، اگر اصل طرح اشتباه باشد، بعد از مدتی دوباره قیمت‌ها و مشکلات به حالت قبل برمی‌گردد.»

رشیدی‌کوچی درباره اینکه درآمد حاصل از افزایش قیمت بنزین چگونه به مردم بازگردانده خواهد شد نیز گفت: «اصلاً چه تضمینی وجود دارد که درآمد حاصل از این طرح واقعاً به مردم برسد؟ چرا فکر می‌کنیم قرار است این درآمد به مردم برسد؟»

وی با اشاره به موضوع اختصاص سهمیه به کد ملی افزود: «گفته‌اند مثلاً ۳۰ لیتر بنزین به کد ملی اختصاص می‌دهند. من نمی‌دانم چه باید بگویم که فردا آقایان به آنها برنخورد، اما وقتی صحبتی می‌کنیم باید تمام جوانب آن را در نظر بگیریم. امیدوارم آنها هم تمام جوانب را در نظر گرفته باشند، ولی من بعید می‌دانم.»

رشیدی‌کوچی ادامه داد: «فرض کنید به هر نفر ۳۰ لیتر بنزین بدهیم و یک خانواده پنج‌نفره هم سهمیه دریافت کند. فردا این موضوع دوباره تبدیل به دکان و دفتر و دستک می‌شود و دوباره رانت و هزار مشکل دیگر ایجاد خواهد کرد.»

وی با اشاره به تجربه کارت‌های بازرگانی مرزنشینان گفت: «مگر برای مرزنشین‌ها کارت بازرگانی صادر نکردند تا بتوانند تسهیلاتی بگیرند و درآمدی داشته باشند؟ یادتان هست پیرزن ۸۰ یا ۹۰ ساله‌ای که روحش خبر نداشت، به اسمش ۱۰ تا ماشین آورده بودند و با کارت بازرگانی او فعالیت کرده بودند؟ بعد هزار مشکل برای آن فرد ایجاد شد.»

با گرانی بنزین یک دکان جدید باز می‌کنیم

رشیدی‌کوچی تأکید کرد: «این طرح هم می‌تواند همین‌طور شود. می‌گوییم به هر نفر سهمیه بنزین می‌دهیم، بعد هر کسی خواست آن را بفروشد. دوباره یک دکان جدید باز می‌کنیم که افراد بروند بنزین‌شان را بفروشند.»

وی با انتقاد از این رویکرد اظهار کرد: «ما رسماً همه را داریم تبدیل به دلال می‌کنیم؛ چون تصمیممان اشتباه است، چون فکرمـان اشتباه است و، چون مسیرمان اشتباه است. به جای اینکه مسیر درست را برویم، داریم مسیر غلط را می‌رویم. وقتی مسیر غلط باشد، کار درست هم غلط‌تر می‌شود.»

رشیدی‌کوچی در ادامه درباره اینکه چرا با وجود تجربه افزایش قیمت بنزین در دولت‌های مختلف، ناترازی همچنان پابرجاست، گفت: «برای اینکه ما می‌خواهیم صورت مسئله را حل کنیم، نه اینکه اصل مسئله را حل کنیم. ما به جای اینکه برویم خودروسازی‌مان و خودروهایمان را درست کنیم، آمده‌ایم فشار می‌آوریم که مصرف مردم کاهش پیدا کند.»

وی تصریح کرد: «این درست نیست. شما خودرویت را درست کن، قیمت‌گذاری را درست کن، اجازه رقابت بده. بعد منِ نوعی خودم می‌دانم چطور مصرف کنم و چه خودرویی بخرم که مصرفش پایین باشد و زندگی‌ام بچرخد.»

رشیدی‌کوچی افزود: «وقتی مردم نمی‌توانند حتی همین خودرو‌های بی‌کیفیت مونتاژی و تولید داخل را هم بخرند، مجبورند یک ۲۰۶، ۲۰۷، سمند یا پژو داشته باشند که ۱۰ یا ۱۵ سال کار کرده و با همان زندگی‌شان را بگذرانند.»

وی تأکید کرد: «وقتی شما اصل موضوع را رها کرده‌اید و به سمت مردم چسبیده‌اید، طبیعی است که هرچقدر هم دولت عوض شود، این مشکل حل نخواهد شد.»

هر ۳ سناریوی دولت شکست می‌خورد!

رشیدی‌کوچی در پایان با اشاره به سناریو‌های بنزینی دولت گفت: «من این طرح را از همین الان دارم می‌گویم شکست‌خورده است؛ چون قبلاً هم از این طرح‌ها شروع کرده‌اند. هرچقدر هم بگوییم به تاکسی‌ها، تاکسی‌های اینترنتی و خودرو‌های حمل‌ونقل عمومی سهمیه می‌دهیم، چون مسیر اشتباه است، بعد از مدتی دوباره قیمت‌ها افزایش پیدا می‌کند و همه‌چیز به حالت اول برمی‌گردد.»







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …
سایه سنگین یک کابوس
روزنامه توسعه ایرانی

سایه سنگین یک کابوس

آریا طاری ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، با آن سکوهای نزدیک به چمن و اتمسفر خفه کننده اش، همواره برای تیم های پایتخت نشین چیزی فراتر