پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

مراقب جدي سلامت شما


تبیان: انگور، میوه‌ای شیرین، لذیذ و از نوع میوه‌های خوشه‌ای است. امام محمدباقر(ع) فرموده‌اند: «چهار میوه از میوه‌های بهشتی هستند، انگور، رطب، انار و سیب.»

 

انگور، میوه بهشتی، سرشار از ویتامین‌های A، B و C است. هم‌چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن، فسفر و پتاسیم است. انگور،‌ صاف‌كننده و مولد خون است و قند خون را نیز تنظیم می‌كند. انگور قرمز برای تصفیه خون و خون‌سازی، از انگور سبز هم بهتر است.

 

افرادی كه قند خون پایین دارند، می‌توانند از آب انگور بهره زیادی ببرند. بهتر است همیشه آب انگور تهیه کرده و چند بار در روز، مقداری از آن را میل كنند. انگور به خاطر خاصیت ضد‌عفونی كنندگی، یكی از میوه‌های ضد‌سرطان شناخته شده است. بهتر است افرادی كه در دوره نقاهت بیماری قرار دارند یا ضعف عمومی بدن دارند، از آب انگور، زیاد استفاده كنند. خوب است بدانید انگور، پتاسیم زیادی دارد كه به جبران ضعف بدن كمك می‌كند.

 

انگور برای افراد مبتلا به ناراحتی‌های قلب و اعصاب، بسیار مناسب است. هم‌چنین برای سلامتی ریه و كلیه، مفید است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین بوده و برای مبتلایان به اوره خون، مناسب و سازگار است.

انگور قرمز از تصلب شرائین و انسداد رگ‌ها پیشگیری می‌کند. به گفته پژوهشگران، غلیظ بودن خون، اکسیداسیون سریع کلسترول و سفت و سخت شدن رگ‌ها، دلیل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و تصلب شرائین است. با خوردن آب انگور قرمز، اکسیداسیون کلسترول، کاهش می‌یابد، رگ‌های خونی، منبسط می‌شوند و خون با سرعت بیش‌تری در بدن جریان می‌یابد. علاوه بر این، خوردن انگور قرمز موجب بهبود عملکرد قلب می‌شود.

 

آب انگور قرمز، منبع سرشار آنتی‌اکسیدانی به نام «کوئرنستین» است. پوست انگور دارای ماده سفیدی به نام «رزوراتول» است که از تراکم و روی هم انباشته شدن پلاکت‌های خون جلوگیری می‌کند و در نتیجه مانع لخته شدن خون در رگ‌ها می‌شود.

 

محققان، در انگور قرمز، نوعی ماده شیمیایی طبیعی را کشف کرده‌اند که قلب را از آسیب‌های پیری محافظت می‌کند. این ماده موجود در انگور قرمز به تازگی مورد توجه دانشمندان و شرکت‌های داروسازی قرار گرفته است؛ به طوری‌که در ماه آوریل گذشته، یک شرکت دارویی، 720میلیون دلار برای سنتز این ماده به روش مصنوعی برای تولید دارو، سرمایه‌گذاری کرد.

 

خوردن انگور برای همه مفید است. زیرا میوه ضدعفونی كننده است. امروز، در طب درمان‌های طبیعی، از رژیم‌های مختلف انگور استفاده می‌كنند. با رژيم آب انگور، بسياري از بيماري‌ها را د‌ر بيمارستاني ويژه معالجه مي‌كنند‌. د‌ر اين بيمارستان، بيماري نقرس، رماتيسم، سنگ كليه و مثانه، با آب انگور معالجه مي‌شود؛ به اين ترتيب كه بيمار با مصرف روزانه سه ليوان كوچك آب انگور د‌ر فاصله زياد‌ي پس از غذا، د‌رمان مي‌شود‌.

 

یک لیوان آب انگور قرمز دارای 110 کالری انرژی، یک گرم پروتئین، 29 گرم کربوهیدرات و یک گرم فیبر است. آب انگور قرمز «شادلی» به دلیل طبیعی بودن، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این آب‌میوه‌ها به صورت تتراپریزما برای اولین بار در ایران تولید می‌شوند و 100% خالص و بدون شکر هستند. تلاش و همت کارکنان شرکت «اروم نارین»، درکنار تجربه مردمی، آغازگر حرکت بزرگی است که به زودی با حمایت تمام مصرف‌کنندگان، به اوج شکوفایی خود خواهد رسید.