پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
پودینگ هویج و برنج
هویج : ۱۲ عدد
برنج : ۰.۷۵ فنجان
شکر : ۲ قاشق مربا خوری
چاشنی هندی : ۱ قاشق سوپخوری
آب : ۳ فنجان
کره : ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : ۱.۵ قاشق مربا خوری
هویج، برنج و نمک را مدت ۲۰ دقیقه در آب گرم بپزید تا نرم شود. سپس آن را از آب جدا کرده و با فشار از یک الک بگذرانید تا بهصورت پوره در آید. سپس کره ، شکر و جوز هندی و تخم مرغ را مخلوط پوره نموده و بچشید آنگاه مخلوط را روی یک ظرف که قبلاً با کره چرب شده است ریخته و این ظرف را روی دیگچه پر از آب گرم که در یک اجاق ۳۰۰ درجه حرارت قرار دارد مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا بپزد.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت ترور ترامپ علیرضا زاکانی علی باقری رهبر انقلاب انتخابات رئیس جمهور
هواشناسی پلیس پلیس فتا تهران آلودگی هوا پلیس راهور قتل شهرداری تهران گرما تیراندازی زلزله حوادث
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا دولت سیزدهم بازار خودرو بازنشستگان اربعین واردات خودرو دلار قیمت سکه
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال فیلم اوشین امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی بازیگر وزارت ارشاد
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال مهدی طارمی باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
گوشی هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا روزنامه
گرمازدگی کاهش وزن خیار سرطان لاغری بارداری افسردگی صبحانه استرس