جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

پاستا و جوجه در سس بادام زمینی


پاستا و جوجه در سس بادام زمینی

شما به سادگی می توانید این غذای بسیار خوشمزه را در مدت کوتاهی تهیه کنید که شامل سبزیجات و پاستا و جوجه می باشد که با سس بادام زمینی ترکیب شده است و برای یک شام ساده بسیار عالی می …

شما به سادگی می توانید این غذای بسیار خوشمزه را در مدت کوتاهی تهیه کنید که شامل سبزیجات و پاستا و جوجه می باشد که با سس بادام زمینی ترکیب شده است و برای یک شام ساده بسیار عالی می باشد.

زمان پخت:

۲۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴ نفر

اسپاگتی نازک، بروکلی تکه شده، ۱ عدد فلفل قرمز شیرین خلال شده، ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست،نمک و فلفل، ۱ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، و نصف فنجان سس بادام زمینی و فلفل قرمز (اختیاری)

طرز تهیه

ماکارانی را طبق دستور کارخانه تهیه کنید و آبکش کنید. سپس در آب جوش کلم بوکلی و فلفل شیرین قرمز را برای ۲ دقیقه بپزید و سپس آبکش کنید.

جوجه را به صورت افقی به دو قسمت تقسیم کنید و دریک ماهی تابه در روغن زیتون با حرارت ملایم سرخ کنید برای ۲ دقیقه یا تا وقتی که رنگ آن صورتی شود(دمای ۱۷۰ درجه فارنهایت). سپس جوجه را روی تخته برش به قسمت های کوچک تقسیم کنید و به پاستا و سبزیجات اضافه کنید.

به این موارد سس بادام زمینی و فلفل قرمز را اضافه کرده و نوش جان کنید.

ارزش غذایی

کالری :

۴۶۷

چربی کلی :

۱۰ گرم

چربی اشباع شده :

۲ گرم

چربی مونو غیر اشباع :

۳ گرم

چربی پولی غیر اشباغ :

۱ گرم

کلسترول :

۶۶ میلی گرم

سدیم :

۶۳۴میلی گرم

کربوهیدرات :

۵۵ گرم

قند:

۷ گرم

فیبر :

۴ گرم

پروتئین :

۳۷ گرم

کلسیم :

۵ (% DV )

آهن :

۱۵ (% DV )

درصد مقادیر روزانه بر اساس رژیم ۲۰۰۰ کالری در روز محاسبه شده است.