جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا

نارنگی


نارنگی

● ترکیبات شیمیایی نارنگی
ـ آب
- پروتئین
- چربی
- قند
- کلسییم
- آهن
▪ ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B۱) ( ب۲- B۲) (ث-C) و(پ پ-PP)
ـ در یک نارنگی متوسط ۴۰ کیلو کالری وجود دارد.
● خواص دارویی - غذایی
میوه نارنگی …

ترکیبات شیمیایی نارنگی

ـ آب

- پروتئین

- چربی

- قند

- کلسییم

- آهن

ویتامینهای ( آ - A ) (ب۱-B۱) ( ب۲- B۲) (ث-C) و(پ پ-PP)

ـ در یک نارنگی متوسط ۴۰ کیلو کالری وجود دارد.

خواص دارویی - غذایی

میوه نارنگی به دلیل داشتن ویتامین های ( آ - A ) (ب۱-B۱) ( ب۲- B۲) (ث-C) و(پ پ-PP) میتواند مقداری از نیازهای بدن به ویتامینها را تامین نماید.

ـ ادرار آور است و میتواند سموم بدن را دفع کند.

ـ مسکن خوبی برای اعصاب است.

ـ بخاطر داشتن ویتامین (ث-C) میتواند اعمال قلب را تنظیم کند.

ـ خوردن آن را به کسانی که سرگیجه دارند توصیه می نماییم.

ـ چسبندگی خون را معالجه میکند.

ـ دارای عناصر تشکیل دهنده خون است.

ـ اگر میخواهید خواب راحتی داشته باشید قبل از خواب چند عدد نارنگی میل نمایید.

ـ بخاطر داشتن ویتامین (ث-C) خوردن آن برای همه بیماران مفید میباشد.